Hep oyle yapiyorumda sorun yaratiyorlar hepmuhatap olmayın
yok gbi davranın
Allah yardimciniz olsun. Uyumsuz komsu ile cok zor. Siz muhatap olmayin asla, dengesiz insanlar icin huzurunuz kacmasin. O alrabaya da soyleyin bi zahmet sizden taraf olsun ya da size gelip moral bozmasin. Balkonunuza ne hakla karisirlar ya resmen aptallik.
ona da ağzının payını hakettiği şekilde ver gerekirse ,daha da gelmesin kafan rahat olur
of çok zor huzursuz komşu ile yaşamak biz başedemedik taşındık. muhatap olmayın diycem ama zor bilirim. benim kedilerime takmışlardı alt komşular kısırlaştırdık kedilerimi minder gibilerdir ki günde 16 saat en az uyurlar zaten kedi dünyanın en sessiz canlısıdır vay efendim koltuktan atlarken pıt diye bir ses çıkıyormuş uyanıyorlarmış. sabaha kadar balkonda oturup nargile içerler bağıra çağıra sohbet ederlerdi evime süpürge yaptığımda yukarı çıkarlardı 1 yıl boyunca evimde terlik bile giyemedim. balkondan karşı komşuya şikayet ederlerdi beni bağıra çağıra tüm site duyardı yok eğitimle olmuyor bizi beğenmez mühendis hanım ama kendisi apartmanda yaşayamaz diye ya sabır çektim en son eşime anlattım deli misin bunlarla uğraşıyoruz taşınalım dedi 2 haftada ev bulduk kaçtık oradan. allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Mümkünse taşının.
Eve gelip onları savunan akrabaya da bana onların adını anma. Anacaksan da benimle görüşme deyin.
taşınma şansınız yok mu?Aminnn diyorum. Cidden cok zor. Sohbetlerini konusmalarini cok net duyuyorum okadar yani. Geceye kadar tv sesi sonuna kadar acik. Insan olsalar halden anlarlar. Oglumu sikayet ediyor bana senin oglunun da sesi geliyor diye.
Canım yaa. O zaman görmeyeceksin. O da nereye kadar bilemiyorum.Ev bizim evimiz nasil tasinayimki
Canım yaa. O zaman görmeyeceksin. O da nereye kadar bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?