- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Taşınma imkanın varsa, bu evinin büyüklüğünde ve aynı kirada ev bulabiliyorsan taşın bence.. Yok taşınamam diyorsan da uğraş.. Ben aynı şartları sağlayacak ev bulamadım, 2 yıl alt komşumla uğraştım. Sonuç olarak biraz sinir harbi yaşamış olsak da düzeldi çok şükür. Millet üst katından şikayet eder, ben alt katımdan şikayetçiydim. Annemler uzaylı görmüş gibi bakıyordu biz söylendiğimizde, ta ki evimde uzun zaman geçirip neden şikayet ettiğimizi görene kadar... Her rahatsız olduğunuzda uyarın. Çiçeklerini sularken camınız mı ıslandı, su damlarken uyarın. Tv çok mu açık kapısına gidin hemen o an. (Hatta eşim bi keresinde eline sopa alıp aynı gürültüyü çıkarmıştı yere vura vura, gürültüyü anında kesmişlerdi. Sizde işe yarar mı bilmem ama) Uyarırken de bugüne kadar söylemedim belki kendiniz görürsünüz düzelirsiniz diye ama artık ayıp oluyor, dikkatli olurmusunuz lütfen gibisinden de söyleyin. Utanmazlarsa da bir müddet sonra bırakıyorlar. Ya uyarılmaktan bıkıyorlar, ya da birşeyi kırk kere dediğinde düzeliyor..
Valla kendileri bilirler zaten yuzgoz olduk sacma sapan hareketlerinden dolayi kadinin. Gordugum yerde ustune ziplamak istiyorum zaten. Evimiz kendimizin kredi oduyoruz suan.