• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsunun terbiyesizligi..

Taşınma imkanın varsa, bu evinin büyüklüğünde ve aynı kirada ev bulabiliyorsan taşın bence.. Yok taşınamam diyorsan da uğraş.. Ben aynı şartları sağlayacak ev bulamadım, 2 yıl alt komşumla uğraştım. Sonuç olarak biraz sinir harbi yaşamış olsak da düzeldi çok şükür. Millet üst katından şikayet eder, ben alt katımdan şikayetçiydim. Annemler uzaylı görmüş gibi bakıyordu biz söylendiğimizde, ta ki evimde uzun zaman geçirip neden şikayet ettiğimizi görene kadar... Her rahatsız olduğunuzda uyarın. Çiçeklerini sularken camınız mı ıslandı, su damlarken uyarın. Tv çok mu açık kapısına gidin hemen o an. (Hatta eşim bi keresinde eline sopa alıp aynı gürültüyü çıkarmıştı yere vura vura, gürültüyü anında kesmişlerdi. Sizde işe yarar mı bilmem ama) Uyarırken de bugüne kadar söylemedim belki kendiniz görürsünüz düzelirsiniz diye ama artık ayıp oluyor, dikkatli olurmusunuz lütfen gibisinden de söyleyin. Utanmazlarsa da bir müddet sonra bırakıyorlar. Ya uyarılmaktan bıkıyorlar, ya da birşeyi kırk kere dediğinde düzeliyor..

Valla kendileri bilirler zaten yuzgoz olduk sacma sapan hareketlerinden dolayi kadinin. Gordugum yerde ustune ziplamak istiyorum zaten. Evimiz kendimizin kredi oduyoruz suan.

Belli ki kadın kıskançlık krizlerine girmiş sizin mutlu bebisli bir yuvası var onu çekemiyor böyle tipler etrafta çok ya bende de var böyle tipler kiskancliktan gözleri dönüyor görüyorsunuz aranız hiçbir zaman iyi olmaz bunlarla

Onceden oyle demistim bende ama uzulmustim boyle dusundugume o kadin esinden ayrilali cok oldu iliskilerinde dikis tutturamamis cocugilu yok sanırım bu yuzden. Sagda solda konustuklarini takmadim sonucta tanimiyorum onu ama o beni taniyor gibi dedikodmu yapiyor. Allah a havale ettim

Eee salak gibi herkesi esimin akrabasi diye alttan almaya calisirsam boyle olur. Ama bunlar boyle su yuzne cikiyo iste boyle. Cunku sabir sabir sabir bir yere kadar. Insanin tepesine biniyolar sonra sessiz atin ciftesi sert oluyor diyorlar.

Hiç kendinizi boş yere üzmeyin.
Bundan sonra net tepkiler verin.
Siz üzüleceğinize onlar üzülsün.
Yıpratmayın kendinizi boşu boşuna.

Of cok sikintili bir durum benzer catlak komsu bizdede var.
Bunlarda bizim kopege takmislardi kafayi mesafe koyduk.hakimizda atip tutuyorlar duyuyoruz.soyelyince inkar edip ustune siz bizimi dinliyorsuniz dediler.
Herkes korkup inkar edecegi lafi gitsin evinde etsin gelip benim evimin onunde konusursa kulagima pamuk tikayamam yani.
Cok sikintili.bir durum.kiraciysaniz cikin kurtulun sinirlerinize yazik

Back