• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsunun terbiyesizligi..

Evimizin altinda kamelya var kadinlarla oturup beni anlatti, duyuyorum balkondan. Annesi uyariyor bakiyor diye. Bakarsa baksin dedi.

O millete seni anlatırken susup izlemedin değil mi?

Ben olsam oradan sokardım lafımı.
"Bi derdin varsa gel burada bana söyle, sorunlar böyle çözülmez.
Arkadamdan bire beş katarak anlatıp herkese kendini seyrettireceğine,
insan gibi yüz yüze konuşalım o hakkaniyet duygusu varsa sende" derdim.
Terslerse de "Ha sağ ol komşum, ne olduğunu çok güzel belli ettin, bundan sonra bana da bulaşma rica ederim" der geçerdim.

Şu saatten sonra, iyi veya kötü ve size bir kelime söylerse, apartman içinde bağıra bağıra cevabını verin ve bir daha muhatap olmayalım deyin, geçin. Böyle saçma insanlara laf anlatılmaz. Tv sesi kısılır, ama bebek sesi ha deyince kısılmaz kumandası yok ki çocuk dediğinin.

Biz burada 5-6 ay boyunca alt komşumuzun kızının çığlıkları ile uyumayı öğrenmiştik; ne yapalım, bebekti. Kadın bile bile niçin çığrındırsın çocuğunu değil mi? Biz de sabrettik. Ama ne zaman ki o elektrik süpürgeleri pazar sabahının köründe açıldı, ne zaman ki gecenin bir yarısı pat-çat çivi çekiç sesleri geldi, uyarıyı o zaman yaptık.

İnsan olan anladı kesti sesini, insan olmayan devam etti.

Boşuna demiyorlar işte, iyi komşu el aldırır, kötü komşu ev sattırır.
Devam edecek olurlarsa rahatsız etmelerine, yıpratmayın kendinizi, en olmadı taşının.

zabita ceza kesiyo. para cezasi. bence hic cekmeyin. bi kere gelsin zabita kapiya ondan sonra yapamaz.

çıkardığı sesleri videoya çekin şikayetçi olun. 25 sene oturdular diye terbiyesizliği reva görürler üstüne apartmanın tamamını kendilerin sanırlar.

O millete seni anlatırken susup izlemedin değil mi?

Ben olsam oradan sokardım lafımı.
"Bi derdin varsa gel burada bana söyle, sorunlar böyle çözülmez.
Arkadamdan bire beş katarak anlatıp herkese kendini seyrettireceğine,
insan gibi yüz yüze konuşalım o hakkaniyet duygusu varsa sende" derdim.
Terslerse de "Ha sağ ol komşum, ne olduğunu çok güzel belli ettin, bundan sonra bana da bulaşma rica ederim" der geçerdim.

Şu saatten sonra, iyi veya kötü ve size bir kelime söylerse, apartman içinde bağıra bağıra cevabını verin ve bir daha muhatap olmayalım deyin, geçin. Böyle saçma insanlara laf anlatılmaz. Tv sesi kısılır, ama bebek sesi ha deyince kısılmaz kumandası yok ki çocuk dediğinin.

Biz burada 5-6 ay boyunca alt komşumuzun kızının çığlıkları ile uyumayı öğrenmiştik; ne yapalım, bebekti. Kadın bile bile niçin çığrındırsın çocuğunu değil mi? Biz de sabrettik. Ama ne zaman ki o elektrik süpürgeleri pazar sabahının köründe açıldı, ne zaman ki gecenin bir yarısı pat-çat çivi çekiç sesleri geldi, uyarıyı o zaman yaptık.

İnsan olan anladı kesti sesini, insan olmayan devam etti.

Boşuna demiyorlar işte, iyi komşu el aldırır, kötü komşu ev sattırır.
Devam edecek olurlarsa rahatsız etmelerine, yıpratmayın kendinizi, en olmadı taşının.

Ben laf soyledim ama 2.kattayim duymadi sesimi. Ustume yurudu felan dedi. Annesi gordu beni. Bende ona kafami salladim. Birde iyi anlastigim insanlar var onlar zaten tepki vermedi sanirim. Sadece bu sifatsiz kadinin sesi geliyodu.

çıkardığı sesleri videoya çekin şikayetçi olun. 25 sene oturdular diye terbiyesizliği reva görürler üstüne apartmanın tamamını kendilerin sanırlar.

Hemde nasil... Idare edecekmisiz de. Idare edecek bir durum yokki. O beni idare etsinde kisiversin tv nin sesini. Sakir sakir camlarimi suluyo resmen neyini idare edeyim. Esimin akrabasi arasi iyi diye onlari savunuyor laflarin arasinda.

Ben laf soyledim ama 2.kattayim duymadi sesimi. Ustume yurudu felan dedi. Annesi gordu beni. Bende ona kafami salladim. Birde iyi anlastigim insanlar var onlar zaten tepki vermedi sanirim. Sadece bu sifatsiz kadinin sesi geliyodu.

Aşağı iniverip söyleseydin ya "Gel yüzüme söyle" diye.
Hiç böylesi şeylerde tahammülüm olmaz.
Baktın mahalle kavgasına bağlayacaklar,
o zaman son lafını söyler, "Komşuluk hakkım haram olsun" der dönerdin.
Zaten bundan ağırı olmaz.

Böylesi olaylar, kimlerin ne mal olduğunu görmeniz açısından iyi sayılabilir bir yerde.
Umarım düzelir aranız, anlarlar hatalarını. Ama olmayınca da olmuyor, kendinizi yıpratmamaya çalışın.

O akrabnız ağzını açtığı an gereksiz insanlar hakkıında konuşmuyorum.
Kendi evimde konuşulmasına da müsade etmiyorum de.
Laf taşıma telaşında anladığım kadarıyla.

Aşağı iniverip söyleseydin ya "Gel yüzüme söyle" diye.
Hiç böylesi şeylerde tahammülüm olmaz.
Baktın mahalle kavgasına bağlayacaklar,
o zaman son lafını söyler, "Komşuluk hakkım haram olsun" der dönerdin.
Zaten bundan ağırı olmaz.

Böylesi olaylar, kimlerin ne mal olduğunu görmeniz açısından iyi sayılabilir bir yerde.
Umarım düzelir aranız, anlarlar hatalarını. Ama olmayınca da olmuyor, kendinizi yıpratmamaya çalışın.

Asla duzelmez aramiz duzrlmezinde zaten. Ufak bi ricada henen tavir alan konusmayan insanlardan ne hayir gelirki

O akrabnız ağzını açtığı an gereksiz insanlar hakkıında konuşmuyorum.
Kendi evimde konuşulmasına da müsade etmiyorum de.
Laf taşıma telaşında anladığım kadarıyla.

Laf tasiyo evet ama tarafsizda degil surekli bize karsi kadin. O insanalrada belki anlatmaya calisiyor boyle boyle diye ama onlar kendileri yapmiyormus gibi bu sefer benim onlari. Dedikodularini yaptigimi soyluyorlar

Laf tasiyo evet ama tarafsizda degil surekli bize karsi kadin. O insanalrada belki anlatmaya calisiyor boyle boyle diye ama onlar kendileri yapmiyormus gibi bu sefer benim onlari. Dedikodularini yaptigimi soyluyorlar

Bu kadar boş insanlarla uğraşıp niye canınızı sıkıyorsunuz ki?
Hepsine cevabı yapıştırın gitsin.
Bu kadına sert çıkın ben evimde gereksiz insanların konusulmasına izin vermiyorum diyerek.
Diğer kadını gördüğünde de senin seviyen yerlerde seviyene inemem biraz da zorlarsanız
hukuki size cevabımı veririm diyin.
Biraz insanlığı saygıyı öğrensinler.

kocanın tutması da ayrı gerizekalılık bence o adam böyle zamanda arkanda olmayacaksa ne zaman olacak.illa üst komşunun kurumuş kalmış oğlundan bi yumruk mu yemesi lazım suratına terbiyesizliği anlamak için.el iyisi olmanın anlamı yok.

konuyu açtıgı an. Onlar için evime geliyosanız gelmeyin de. :KK67:
İyiki akrabanızda varmış orda. Şikayet ediyolar cocuklar gibi :KK67:

Kayra19 Kayra19 canım o apartmandan taşınma sansın yok mu? zaten geçen konunda eşinin akrabalarına sinir oldum seni hamile halinle üzdüler diye. Böylece hepsini uzakta çok uzakta bıraksan.

Taşınma imkanın varsa, bu evinin büyüklüğünde ve aynı kirada ev bulabiliyorsan taşın bence.. Yok taşınamam diyorsan da uğraş.. Ben aynı şartları sağlayacak ev bulamadım, 2 yıl alt komşumla uğraştım. Sonuç olarak biraz sinir harbi yaşamış olsak da düzeldi çok şükür. Millet üst katından şikayet eder, ben alt katımdan şikayetçiydim. Annemler uzaylı görmüş gibi bakıyordu biz söylendiğimizde, ta ki evimde uzun zaman geçirip neden şikayet ettiğimizi görene kadar... Her rahatsız olduğunuzda uyarın. Çiçeklerini sularken camınız mı ıslandı, su damlarken uyarın. Tv çok mu açık kapısına gidin hemen o an. (Hatta eşim bi keresinde eline sopa alıp aynı gürültüyü çıkarmıştı yere vura vura, gürültüyü anında kesmişlerdi. Sizde işe yarar mı bilmem ama) Uyarırken de bugüne kadar söylemedim belki kendiniz görürsünüz düzelirsiniz diye ama artık ayıp oluyor, dikkatli olurmusunuz lütfen gibisinden de söyleyin. Utanmazlarsa da bir müddet sonra bırakıyorlar. Ya uyarılmaktan bıkıyorlar, ya da birşeyi kırk kere dediğinde düzeliyor..

hıc kafanızı yormayın
yok gıbı davranın
terbıyesız kadın bosverın
sureklı onu savunan akrabanızlada gerekırse uzak durun

Belli ki kadın kıskançlık krizlerine girmiş sizin mutlu bebisli bir yuvası var onu çekemiyor böyle tipler etrafta çok ya bende de var böyle tipler kiskancliktan gözleri dönüyor görüyorsunuz aranız hiçbir zaman iyi olmaz bunlarla

Bu kadar boş insanlarla uğraşıp niye canınızı sıkıyorsunuz ki?
Hepsine cevabı yapıştırın gitsin.
Bu kadına sert çıkın ben evimde gereksiz insanların konusulmasına izin vermiyorum diyerek.
Diğer kadını gördüğünde de senin seviyen yerlerde seviyene inemem biraz da zorlarsanız
hukuki size cevabımı veririm diyin.
Biraz insanlığı saygıyı öğrensinler.

Eee salak gibi herkesi esimin akrabasi diye alttan almaya calisirsam boyle olur. Ama bunlar boyle su yuzne cikiyo iste boyle. Cunku sabir sabir sabir bir yere kadar. Insanin tepesine biniyolar sonra sessiz atin ciftesi sert oluyor diyorlar.

Back