Komşumun yaptığını hazmedemiyorum

Hoş olmamış ama günlerce ağlamanızda abartı bence.
Yine hoş değil ama bu memleket küçümseme konusu hemen hemen herkeste var maalesef.
Aynı il içerisinde ilçeler birbirini beğenmeyip laf atıyor.
Şikayette etmişsiniz işte daha fazla ağlamaya, üzülmeye gerek yok bence.

Anlasılmıyor bız anlayamamıştık
Herkes ınsaat demir alçı cımento malzeme yalıtım uzmanı mı
Ses yalıtım var yazıyor olmasına ragmen horlamasına kadar sankı yan odadaydı komsularımız

Çok kişiselleştirmişsiniz ya. Sanki memleketinizi dedeniz kurmuş gibi, kadın bile bu kadar detaylı düşünmemiştir laf söylerken. Ses konusunda haklısınız ama bu memleket konusunda abartı tepki.
Ay cok tatlısınız
Ne guldum

Çok kişiselleştirmişsiniz ya. Sanki memleketinizi dedeniz kurmuş gibi, kadın bile bu kadar detaylı düşünmemiştir laf söylerken. Ses konusunda haklısınız ama bu memleket konusunda abartı tepki.
Bu arada muhtemelen haymanalı

Yahu ne abartmissin atalarına Laf mı etmiş kadın,sinirden memleketine saymış ki bence laf ola beri gele gibi söylemiş bişeyler,bence sen eski komşularından fenasin kusura bakma günlerce ağlamalar yok polis cagirmalar,bide kapıları hızlı kapıyor diye rahatsız oldugun halde soylememissin güya,bence kendine gel koskoca kadına niye bu tedirginliği yasatasin polisin işi gucu yok sizler gibi insanların boş işleri ile ugrasiyolar,Allah teyzzenin yardimcisi olsun

Memleketin ağzı dili olsa memleket bile banane der bence

Aynen öyle. Memleketimizi söylemek her şeyimizi söylemek mi oluyor? İnsanlara iki güleryüz illaki suistimal mi edilmeli..
Kadın belli normal değil, arada kocası geliyor her gelişte kavga ediyolar demişsin, birde kendi kocasıyla gecinemedigi kavga ettiği ve beraber yasayamadiklari için, ilk sizin kapınızı çalınca eşinle kavga ettin herhalde diye burdan vurmaya çalışmis. Psikolojik soruunlari var, belki bı hastalığı tanısı vardır. Normal insanlar bu şekilde davranmaz , siz boşuna kendinizi üzmeyin , bende şaşkınlık içinde okudum, ama çok iyi yapıp şikayetçi olmuşsunuz ,susup oturmamissiniz

Bazı insanlar ruh hastasi oluyorlar sizle ilgili bir durum degil yani; üzerinize alınmayın. Size kendi komşumla olan olayları anlatsam ruh hastası komşunuza şükredersiniz. Böyle insanlar hep olcaklar maalesef, en güzeli müstakil evde yaşamak ama o da bu zamanda çok zor tabi ki.

Reactions: 76a
Bakiyorum yorumlari .e yaşlı desin .nolcak e sövsün .yaşlı zaten herkez kavga ediyor huysuz .e nolcak. Oyle bir dünya yok yaslida olsa kimse kimseye kötü laf ana ata bilmem ne sovemez. Siz gidip cok guzel anlatmissiniz ama anlamamis herhalde taktik yapmis teyze hemen kavga ya yeltenmis. Siz cooooooook iyi yapmışsınız polis aramissiniz hakkinizi arayin benim dedem anam atam öyle herkez agzina alip sakiz gibi cevirip cevirip sovemez sayamaz. Siz o yasli teyze cok iyi bir ders vermissiniz .yaslida olsa herkes haddini bilecek iyilikte anlamiyorsa .sizde polise giderek anlatmaya calistiniz .çünkü bazi insanlar guzel dil nezaket anlamiyor .cok iyi yapmissiniz

allah aşkına ikiniz de haksızsınız
gece geç saatlerde olmadığı sürece kimsenin evinde kapıyı nasıl kapadığına, telefon konuşmasına karışamazsınız
orası bi apartman, duvarlar zaten kağıt gibi
her ses duyuluyor maalesef apartmanda yaşayan herkes komşusunun sesini illa ki duyuyordur
gece geç saatlerde olan rahatsız edici sesler için uygun dille kendisine söylersiniz
ki keşke şimdiye kadar söyleseymişsiniz
başkalarını önemseyen bir insansa zaten ikazın üzerine dikkat eder
etmezse de yapacak bişi yok kimseyi kapı çarptı telefonda sesli konuştu diye bi yerden attırmak mümkün değil
bizim apartman kapısını da çok sesli kapatırlar, defalarca söylendi üzerine yazı da asıldı yok yani saat farketmeksizin herkes kapıyı gürültülü kapatıyor
çünkü kimse kimseye hassasiyet göstermiyor
böyle bi ortamda her sese karşı bu kadar hassas olmak doğru değil
kadın polis çağırsa da bişi yapamaz merak etmeyin
ama komşunuz uğraşmaya değer bi tip değil hiç böyle insanlar için kendinizi hırpalamayın

Anlasılmıyor bız anlayamamıştık
Herkes ınsaat demir alçı cımento malzeme yalıtım uzmanı mı
Ses yalıtım var yazıyor olmasına ragmen horlamasına kadar sankı yan odadaydı komsularımız
sarı sitede özellikle yeni binaların hepsi için ses yalıtımı var yazıyorlar :)
ama aslında yok
kiracıyım ama ev benim olsa yapacağım ilk şey kendi evime ses yalıtımı yapmak olur
en azından uyuduğum odaya bari olsa mutlaka yaptırırdım
böyle milletin abuk sabuk sesini çekmekten iyidir

haklı bile olsak birisini çok şikayet etmek de iyi değil bu arada
benzer komşu sorununu ben de yaşıyorum. kendisiyle konuştum, düzelmedi
bir iki sefer aşağı vurdum, olmadı
ev sahibine şikayet ettim, olmadı
en sonunda gürültü yaptıkları bi gece saat 3 falanken polis çağırdım, birkaç gün düzeldi sonra yine aynı
artık rahatsız olmama rağmen aksiyon alamıyorum mesela. çünkü daha fazla şikayet edersem bu sefer onlar beni suçlayabilir bu bizim devamlı huzurumuzu bozuyor sürekli şikayet ediyor diyerek
yaptıkları şeyi kabullenmeyen tipler .
düzelecek insan bunca şikayete rağmen düzelirdi diye düşünüp arkasından bela okuyup kendi haline bıraktım

Alla allaa ne hassas insansınız yahu.
Biri bana doğduğum yer üzerinden laf etse “evet ben oranın çingenesiyim,hadi şimdi uza burdan” der kapıyı suratına kapatırım. Günlerce ağlamak,gözünün önünden ataların, dedelerin bilmem kimlerin geçmesi bir tek benim mi tuhafıma gitti anlayamadım,gülünç olmuş kusura bakmayın.

Teyzeyi bu kadar ciddiye alıp ağlamanız filan bana da abartı geldi ama insanlık hali diyelim çok üzülmüş olabilirsiniz.O günden sonra teyze nasıl gürültüye devam mı hala? komşu gerçekten çok çok önemli evde ki huzur için

Polisler birbirlerine bunun şakasını dahi yapmışlardır,yemin edebilirim ama ispat edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…