Komşumun yaptığını hazmedemiyorum

Bana fazla drama queen geldiniz. Yani atalarım, dedelerim falan. Neyse.

Biraz abartmış siniz . Aslında güzel bir top ortalamis size sen x sehirlisin sana yetisemem dedigi zaman ha şunu bileydin teyze diyebilirdin demekki sizi tehlikeli goruyor bu da saldırmaya çekinir demek güzel aslında . Bunu kullanabilirsiniz . Bu tarz insanlara biraz çirkef olacaksın güzellik sökmez boylelerine kanım dondu falan diyince size iftira attı veya kocanizla bastiniz sandım konunun girişinde .

Ben açıkçası konuda sizin de hatalı olduğunuzu düşündüm. Birisi size birşey için şikayete geldiğinde ama siz de böylesiniz tarzı bir cevap çok kışkırtıcı oluyor. Kadın haklılığına inanarak gelmiş, büyük ihtimalle sizden de kusura bakmayın demenizi beklemiş. Siz içerden gelip ama siz de yapmayin o zaman tarzında savunmaya geçmişsiniz. Sizin de sorununuz varsa daha uygun bir zamanda dile getirmeliydiniz. Siz de aslında tartışmak istemişsiniz ama kadın çirkef çıkmış.
Bir de böyle pasif agresif tavırlar hep kavga ile sonuçlanır. Siz sorununuz olduğunda gidip düzgünce dile getirmemiş sabrınız taşana kadar sabretmişsiniz. Sonra da fazla agresif tavır sergilemişsiniz. Bir de söylediği sözü de çok abartmayın yaa.

Yok artık fanusta mı büyüdünüz. Bu kadar hassas olmayın. Kadın öyle söyledi diye yedi sülaleniz gerçekten kötü mü oluyor. Herkes kendisine yakışanı yapar . O da demekki cahil, ne dediğini bilmeyen ,geçimsiz birisi.

Birisi yüzünüze iğrenç bir şeymişsiniz gibi bakıp bir de üstüne “senin toprağın belli zaten” dese de böyle güler misiniz acaba?
Vala şahsen hem gülerdim hem yerin dibine sokardım 3 gün ağlamaktan her türlü iyidir , bir arkadaşa katılıyorum orayı siz kurmadınız sonuçta bu kadar hassasiyete gerek yok her yerin iyisi de kötüsü de vardır kadının sizi oradan vurmak için söylediğinin de farkındasınız yani kasten incitmiş sizi gerçek düşüncesi o olsa sizle bu zamana kadar iyi geçinmezdi biri bana böyle terbiyesizlik yapsa en azından iyi ya da kötü toprağım soyum sopum belli senin o da belli değil atmışlar tek başına seni buraya kudurup kudurup millete saldırma yallah çat suratına kapı yaşlı maşlı dinlemem konuşacağı lafı düşünmeyen işiteceğine hazır olmalı gitsin ağlayarak günlüğüne yazsın

Çok da kendi halinde değilmiş. Bu cümleden kim olsa şüphelenir. Öncekiler çok kavga ediyordu, kiminle bu komşuyla. Durduk yere çıkmıyordu heralde o kavgalar.
Ee yani ne yapsaydı? İçli dışlı olmamış ki kadınla. Edepsizmiş ki herkesle kavga etmiş diye anlasa ne değişirdi?

Asıl konunuza abarttınız diyen Boleyn Kızı’na abarttınız diyerek siz abarttınız.
Hayır, asıl konu sahibinin Boleyn Kızı’na abarttınız demesini abartı gördüğün için sen abarttın ama farkında değilsin.

Muhtemelen kendinizi çok nahif, çok ponçik biri gibi görüyorsunuz. Ama yaptığınız şeyin adı dümdüz "mıymıylık"

O kadar zaman şikayetçiyken teyzeye söylememişsiniz. O söyleyince ama bizde de aynı şikayet var demişsiniz. Kim olsa hatasını kabul etmemek için üste çıkmaya çalıştığınızı düşünür. Teyze bunu farklı ve doğru olmayan şekilde yapmış. Ben olsam böyle bir şeyle karşılaşmam ben de "amaaan suç bastırıyo bununla mı uğraşıcam" derim.

Günümüzde artık insanlar birbirine anlayışla yaklaşmıyor. Komşularımızla elele tutuşup dönmüyoruz sevinçten.

Başkasının kapı çarpmasına da uyanıp kalp çarpıntısı yaşamak falan da (iki taraf için de) çok uç, çok tuhaf hareketler. Kapı bu rüzgardan da çarpabilir. Herkes tedavisini olmalı bu bireysel bir sorun çünkü.

Birisi yüzünüze iğrenç bir şeymişsiniz gibi bakıp bir de üstüne “senin toprağın belli zaten” dese de böyle güler misiniz acaba?
Kurban ol toprağımin taşına tozuna der gene gülerim inan ki ama deseydi ki senin nasıl.bir aileden geldigin belli falan dese işler degisirdii

Çok kişiselleştirmişsiniz ya. Sanki memleketinizi dedeniz kurmuş gibi, kadın bile bu kadar detaylı düşünmemiştir laf söylerken. Ses konusunda haklısınız ama bu memleket konusunda abartı tepki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…