• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

İyi de kocanıza göz koyma meselesinden önce evinize giren çıkan insanmış kız, o zaman eve girip çıkanlar gözünüze batmıyordu. Şimdi güvenliğimiz diye tutturdunuz. Önce ahlak olarak ne olduğu belli yazdınız, ithamınız belliydi girenler çıkanlarda, sonra iş doğudaki güvenliğe döndü.
Yuvanızı koruyacaksanız işe tanıyıp güvenmediğiniz insanları evinize almayarak başlayın.

Eve almakla hata etmişim evet bunu kaç kere dile getirdim zaten. Demek ki bundan sonra bu konuşarda daha dikkatlı olacağım. Herkesin başına gelmiş bir olay ders olarak kalır. Bana da bu ders oldu.

Ve eminim sizin karşı komşunuz eşinşz hakkında böyle tür sözler sarfetseydi ve sürekli evine giren-çıkanın haddi hesabı olmasaydı o zaman ne düşünürdünüz çok merak ediyorum harbiden. Kimse melek ayağına yatmasın bu konuda. Çoğumuz hatta belki neredeyse hepimiz böyle bir durumda olumlu düşünmezdi. Böyle bir masum dünya da yaşamıyoruz malesef :)

Siz bu erkek arkadaşlarınızın geldiği gittiği saatleri kontrol ediyor musunuz mesela?
Kız kapıya soru sormaya geliyor, kadın Yok diyip geçiştiriyor, e ama arabası aşağıda gördüm ben diyor...
İnsan istemiyorlar demekki diyip gitmez mi?
Konu sahibinin eşi Askeri personel, kız merdivende üniformalı erkeklere bayıldıgını falan anlatıyor.
Eğer siz De böyle şeyler yapıyorsanız evet bir gün karşınızda birinin karısını görebilirsiniz :)
Niyetiniz kötü değilse de az çok tahmin edersiniz kadın-erkek ilişkisi açısından sınırlarınızı.

+100000000

Kapıda camda komşu gözetlemediğim için görmezdim de duymazdım da. Zaten evime de herkesi almam. Velev ki görüşüyorum ve ilgiyi farkettim, tüm iletişimi keserdim. O yüzden ben bir meleğim:deli:

Bende kimseyi gözetlemem, ama kızın eşim hakkında öyle dediği an ister istemez yaptığı her haraket göze çarpar.
Dediğinizin aynısını bende yaptım evet; kızla iletişimimi kestim ve evime de almadım bir daha.

En ufak bir kıskançlık ya da konu sahibinin durumundaki gibi bariz durumlarda bile hemen senin kocişini millet ne yapsın tarzı yorumları anlayamıyorum. Sözüm bu konudaki tek bir yoruma değil genelde bu tarz yorumları çok gördüğümü de belirteyim de kimse üzerine alınmasın. Kimin ne olduğunu bilemeyiz belki "kocişi" gerçekten nerden baksan bir Kıvanç Tatlıtuğ bize ne yani ya da çirkin bize ne. Ama burda illa "kociş"lerin çirkin olduğu vardayımı da var çok saçma. Ayrıca herkes herkesten hoşlanıyor bu devirde. Ayy dolmuşum dayanamadım. Tabii paranoyak kadın ve erkekler de vardır ama direkt konu sahibini bu konuda suçlamak da saçma.

Abarttığımı düşünmüyorum. Önümde kekelemeye başlayınca YALAN söylediğini anladım. Karşında ki insan yalan söyleyince anlarsını siz de herhalde. Ben öyle hissettim onun için tepkim sert oldu. Hiç te pişman değilim. İleri ki zamanlarda en azından “keşke daha sert olsaydım” demeyeceğim, çünkü yeterince kendimi ifade ettim kıza. Eminim sizin de bu olay başınıza gelseydi sizin desiğiniz kadar sakin kalamazdınız, empati lütfen..

Demek istediğim şuydu; apartman yöneticisi geldi demin eşiyle beraber. Konuştuk herşeyi ve eşimin de bu durumdan (sürekli gürültü çıkarmalarından ve eve çok yabancı girip çıktığından) rahatsız olduğumuzu söyledim. Zaten doğudayız zorla orta katta bir daire bulduk. Giriş katta kalamazdım çünkü eşim belirli sürelerle şehir dışına çıkıyor. Evde tek korktuğum için ortta kattan daire tutmayı düşündük. Şimdi de sürekli yabancılar girip çıktığından dolayı rahatsız oluyorum. Tam olarak ney için geliyorlar bilmiyorum.
Hepsini anlattım yöneticiye ve ev sahibiyle konuşacağını söyledi. Normalde apartmana öğrenci almıyorlarmış ama bu kızlardan biri ev sahibinin tanıdığını tanıyormuş mu ne. Tanıdık olduğu için evden atma biraz zor olabilir dedi.
Bekleyip göreceğiz.

Zaten doğudayızdan kastınız nedir? Tek doğuda mı oluyor böyle olaylar? Biraz açar mısınız?

Kızın kocanıza tavrı konusunda gayet haklısınız, ki bence bu kadar eve girip çıkmasına izin verip sonra kıza ağzınıza geleni saymak yerine başta mesafe koymalıydınız.

Ama insanların evine giren çıkan sizi ilgilendirmiyor. Bunu sebep olarak gösterip, ev sahibini ve yöneticiyi dolduruşa getirip kızları evden uzaklaştırmaya çalışmanız hiç doğru değil bence. Siz ailenizden ayrı bir şehirde okuyor olsanız, komşunuz evinize giren çıkanlara laf edip sizi evinizden etmeye çalışsa hoşunuza gider mi?

Madem derdiniz eşinizle ilgili, açık açık söyleyin o zaman ev sahibine de yöneticiye de bu kadının eşimde gözü var, rahatsız oluyorum diye. Bakalım ne olacak? Siz sınır çizmeyi başaramamışsınız bir şekilde ve bunu insanların hayatına bu düzeyde müdehale ederek çözemezsiniz. Hiç doğru değil.

Valla bu devirde kimseye güvenmeyin o kızlarda eşinize de..siz tepki gösterdikçe dikkati oraya kayabilir ters psikoloji yanı yasaklar cazip gelebilir takipte olun ama çaktırmayın:KK45:

Valla çok ilginç bu kadar benzerlik olur matrujun konusunn aynısi nerdeyse mat .öğrenmek isteyn kız evin hanımıni es geçip kocayla sohbet eden üniversite öğrencisi falan hersey aynı hatta camdan kızı görme kısmı bile aynı tek fark matruj öğretmendi ve 1 oğlu vardı sizin o yok degisik cidden :KK12:

Ya baştan sona okudum bir kişi de şunu dememiş ;eğer böyle bir sebeple eşim ayartılıyorsa kapı orda ,cehenneme kadar yolu var .
yok kapı çalıp laf söylemek ,yok yöneticiye gitmek vs hiç tarzım olmaz .konusmam olur biter he kocam konuşmaya devamı derse kapının önüne koyarım istediğini yapar .

Bende kimseyi gözetlemem, ama kızın eşim hakkında öyle dediği an ister istemez yaptığı her haraket göze çarpar.
Dediğinizin aynısını bende yaptım evet; kızla iletişimimi kestim ve evime de almadım bir daha.
O zaman neden korktunuz bu kadar?? Ya o kızlar evden atılsa? Doğuda sizin "itham"larınızla or... damgası yeseler? Tacize, tecavüze uğrasalar? Kesilseler biçilseler? Bu sizi rahatlatıcak mı?
Siz o kızdan değil asıl eşinizden korkuyosunuz hadi bunu kendinize itiraf edin ;) Gayet iyi biliyounuz ki eşiniz meyil etmese karşıdaki insan hiçbişey yapamaz.. Bütün mesele aslında şu siz eşinize zerre kadar güvenmiyosunuz.

O zaman neden korktunuz bu kadar?? Ya o kızlar evden atılsa? Doğuda sizin "itham"larınızla or... damgası yeseler? Tacize, tecavüze uğrasalar? Kesilseler biçilseler? Bu sizi rahatlatıcak mı?
Siz o kızdan değil asıl eşinizden korkuyosunuz hadi bunu kendinize itiraf edin :KK66: Gayet iyi biliyounuz ki eşiniz meyil etmese karşıdaki insan hiçbişey yapamaz.. Bütün mesele aslında şu siz eşinize zerre kadar güvenmiyosunuz.
Evt esi yuz vermese kiz hicbirsey yapamaz
Tek tarafli degildir bu isler.
Haklisiniz bu konuda

Olay esinizde bitiyor , esinize guveniyorsaniz sorun yok sadece biraz mesafe koymasi gerekiyor ...
Benim esime de is yerinde asilan kizlar oluyor malesef
Kizlari evinden cikarttirtmayin sadece evinize sokmayin bence önumuz kis , ögrenciler de ustelik ,
tekrar bi hamlede bulunursa esinle beraber konusun ...
Yaslari da kucuk olgun degiller

Back