aaayyy ya inanamıyorum çok ayıp yapmışsın.
O kızın yerinde düşündüm de kendimi ya cidden öyle niyeti yoksa ? yok yere birinin karısı beni itham etse çok kötü olurdum. Ve ben de KEKELERDİM herhalde böyle bir durumda,sakin kalmak çok zor.
Çünkü ben de eski çalıştığım yerdeki abiye bazen mesaj atıyordum,ve brnim çalıştığım yerlerdeki branşdaşlarım hep erkekti, bazen soruyu çözemediğim zaman ya da bir şeyler danışmak için yazdığım oldu, aram da iyiydi x hoca der sohbet ederdim ve aynı zümre olduğum için aramı iyi tutmak zorundayım,
Şimdi bunlardan birinin karısı gelse bana böyle yapsa ben çok kötü olurdum.çok ağır bir şey çünkü.birinin kocasını ayartmakla suçlanmak ne demektir ya?ayrıca kusura bakmayın ama manyak da çok.olmadığı halde zihninden uydurup gelse? Çok zor çokkk.
Bundan bir iki ay önce yine buna benzer bir konu açılmıştı, ben konu sahibine belki kızın böyle bir niyeti yoktur, belki sen yanlış anlamışsındır dediğimde bazı üyeler linç etmişlerdi.hatta sende mi o kadınlardansın sende mi ahlaksız birisine kadar işi vardırdılar hatta bu üylerden biri de @tontrko idi.ona da buradan selam olsun.aklıma geldi şimdi.