• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Arkadaşlar elim ayağım titriyor bazı cümleleri hatalı yazabilirim bunjn için affınıza sığınıyorum.

Bizim apartmanda daire kapıları çeliktir ve kapanınca baya bir ses yapar. Yani böylelikle eğer ses yakından geliyorsa biliyoruz ki bu karşı komşu. Her neyse, ben bu kapı sesini duydum. Cesaretimi toplayıpp gittim kapısını çaldım. Arkadaşı açtı, Ayşe evdeyse çağırabilir misin birşeyler konuşcam dedim. “Abla gel buyur içeride konuş” dedi. Ben de kabul etmedm. Ayşe geldiğinde ve onu karşımda görünce o kadar çok sinirlendim ki açtım ağzımı yumdm gözümü. Dediklerimin çoğunu hatırlamıyorum bile. Bana “abla senin yanlış anlamışsın benim öyle bir niyetim yok” dedi. Ben de merdivenlerde eşimin ilgini çektiğini arkadaşına anlatıyordun dedim. Kız dondu kaldı, kıpkırmızı oldu. Kekelemeye başladı. Belliydi baya korkmuştu. Sonra “yok benim eski sevgilim tsk personeliydi işte o yönden üniformalı erkekler ilgisimi çeker” diye saçma bir yalan uydurdu. Hüş inanasın gelmedi. Yalan söylemeyen insna kekelemez bir kere. Sonrasında neden hep eşimi mwrak ettiğini ve neden soru çözmek için bir hocaya gitmediğini falam sordum. Bunun üzerine kendisinin cevabı sadece “X abi matematik bilgisi çok yüksek ” diye oldu. Gerçekten inanamıyorum. O anda neden ben bu kızı bugüme kadar eve aldığıma şaşırıyorum. O kadar yalancı bir duruşu vardı ki. Yok X abiyle fazla konuşmam olmdı yok X abiyle normal komşu işişkileri nasılsa biz de de öyleydi demelr. Eğer bir daha sarkıntılık yaparsan seni ailene de söylerim, okul idaresine de şikayet ederim hatta mahkemeye kadar yolu vr dedim. Diğer kız arkadaşı gelip bu nasıl iftiradır yaşından utanmıyor musun dedi bana. o arada ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Arkadaşına karışmamasını dedim. Ayşe de ağlamaklı oldu. “Abla tamamen yanlış oldu oluşmuş bir daha tesadüfen karşılaşmadıktan sonra önünüze çıkmam”dedi. Ayağına denk al yoksa dediklerimi yaparım dedim ve Konuşma bu uyurmamla bitti. vhemen apartman yöneticisine gittim. Herşeyi anlattımm. O da eğer böyle birşey varsa ev sahibiyle konuşurum birşyler yaparız dedi

O kdr sinirliyim ki anlatamam. Kız masum rölü mü oynuyor yoksa gerçekten masum hatekwtleri mi var diye düşünüyorum. masum olsa hayatta o merdivenlerde kamuflajlılar ilgimi çekiyor demezdi. Şu an eşimi arayıp o kadar içimi dökesim var ki :KK43: ama bir yandan bu kadar kıskançlık krizine girdiğimş belli etmek istemiyorm :KK43:. İnşalahhh apartmandan atılırlar

Bence biraz konuşma kontrolden çıkmış.
Açtım ağzımı yumdum gözümü diye bir şeye hiç gerek yoktu
Siz sakin sakin konuşacaktınız, söyleyeceğinizi söyleyip onu da çok dinlemeden hele arkadaşlarının müdahil olmasına asla izin vermeden bitirmeliydiniz.

Eşinize söylemeseydiniz keşke. Hoşlanabilir bu durumdan ve konuşmaya devam edebilir seni kıskandırabilir

Arkadaşlar elim ayağım titriyor bazı cümleleri hatalı yazabilirim bunjn için affınıza sığınıyorum.

Bizim apartmanda daire kapıları çeliktir ve kapanınca baya bir ses yapar. Yani böylelikle eğer ses yakından geliyorsa biliyoruz ki bu karşı komşu. Her neyse, ben bu kapı sesini duydum. Cesaretimi toplayıpp gittim kapısını çaldım. Arkadaşı açtı, Ayşe evdeyse çağırabilir misin birşeyler konuşcam dedim. “Abla gel buyur içeride konuş” dedi. Ben de kabul etmedm. Ayşe geldiğinde ve onu karşımda görünce o kadar çok sinirlendim ki açtım ağzımı yumdm gözümü. Dediklerimin çoğunu hatırlamıyorum bile. Bana “abla senin yanlış anlamışsın benim öyle bir niyetim yok” dedi. Ben de merdivenlerde eşimin ilgini çektiğini arkadaşına anlatıyordun dedim. Kız dondu kaldı, kıpkırmızı oldu. Kekelemeye başladı. Belliydi baya korkmuştu. Sonra “yok benim eski sevgilim tsk personeliydi işte o yönden üniformalı erkekler ilgisimi çeker” diye saçma bir yalan uydurdu. Hüş inanasın gelmedi. Yalan söylemeyen insna kekelemez bir kere. Sonrasında neden hep eşimi mwrak ettiğini ve neden soru çözmek için bir hocaya gitmediğini falam sordum. Bunun üzerine kendisinin cevabı sadece “X abi matematik bilgisi çok yüksek ” diye oldu. Gerçekten inanamıyorum. O anda neden ben bu kızı bugüme kadar eve aldığıma şaşırıyorum. O kadar yalancı bir duruşu vardı ki. Yok X abiyle fazla konuşmam olmdı yok X abiyle normal komşu işişkileri nasılsa biz de de öyleydi demelr. Eğer bir daha sarkıntılık yaparsan seni ailene de söylerim, okul idaresine de şikayet ederim hatta mahkemeye kadar yolu vr dedim. Diğer kız arkadaşı gelip bu nasıl iftiradır yaşından utanmıyor musun dedi bana. o arada ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Arkadaşına karışmamasını dedim. Ayşe de ağlamaklı oldu. “Abla tamamen yanlış oldu oluşmuş bir daha tesadüfen karşılaşmadıktan sonra önünüze çıkmam”dedi. Ayağına denk al yoksa dediklerimi yaparım dedim ve Konuşma bu uyurmamla bitti. vhemen apartman yöneticisine gittim. Herşeyi anlattımm. O da eğer böyle birşey varsa ev sahibiyle konuşurum birşyler yaparız dedi

O kdr sinirliyim ki anlatamam. Kız masum rölü mü oynuyor yoksa gerçekten masum hatekwtleri mi var diye düşünüyorum. masum olsa hayatta o merdivenlerde kamuflajlılar ilgimi çekiyor demezdi. Şu an eşimi arayıp o kadar içimi dökesim var ki :KK43: ama bir yandan bu kadar kıskançlık krizine girdiğimş belli etmek istemiyorm :KK43:. İnşalahhh apartmandan atılırlar
Oo cinnet gecirmişsin
Biraz abartı olmus ama napalım o sinirle gözün dönmüş belliki dahada camdan bile bakmaz size

bence abartmamissin cok da iyi olmus. ayagini denk alir artik.
a bu ne arkadaslar cok mu basit geliyor size? konu sahibinin yerine koyun kendinizi. yeni evlisiniz genc bir kiz zirt pirt gelip kocanizla muhabbete geliyor. kendisi cozsun matematik sorularini. bir de sanki amerikan filminde unoformali erkekler ilgisini cekiyormus. ben de aynisini yapardim. iyi olmus.

bence abartmamissin cok da iyi olmus. ayagini denk alir artik.
a bu ne arkadaslar cok mu basit geliyor size? konu sahibinin yerine koyun kendinizi. yeni evlisiniz genc bir kiz zirt pirt gelip kocanizla muhabbete geliyor. kendisi cozsun matematik sorularini. bir de sanki amerikan filminde unoformali erkekler ilgisini cekiyormus. ben de aynisini yapardim. iyi olmus.
Bencede abartmamış hatta kekelemesinden de şüphelenirim fazlaca

Gayet cesurca bir davranış sinme eğer taşınırlarsa mahcup demektir taşınmasa başın dertte tetikte olmaya devam et derim

Merhaba KK üyeleri,

Kısa yazmaya çalıştım anca bu kadar olabildi. Diğer hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım. Belki hatırlarsınız ben yurtdışında yaşıyordum. Bu yaz evlendim ve Türkiye’ye göçtüm. Şimdi diploma lisans denkliği için uğraşıyorum. Her neyse, benim eşim Polis özel harekat’ta doğu’da görev yapıyor ve orada yaşıyoruz. Bizim tam karşı dairede 3 öğrenci kalıyor. 3ü de kız. Son sınıfa gidiyorlar. Ve bu 3ünden biri, onun ismini Ayşe koysak, sürekli bir bahane edip bizim kapımızı çalıyor. Benim eşim matematik’te çok iyidir. Sürekli “şu soruyu çözemedim X abi bana yardımcı olur mu” diye soruyor. İlk başlarda şüphelenmedin ve evime aldım. Eşim ise 10 dk da soruyu çözüyordu ve bu çözdükten sonra Ayşe hemen evine dönerdi. Biraz zaman geçince artık bu sefer de “yumurtanız var mı? makarnamız bitti bir paket alabilir miyiz” diye sürekli kapımızı çalmaya başladı. Ben kapıyı açarsam sohbet etmez ve istediği şeyi verdikten sonra evine dönerdi hemen. Ama eşim kapıyı açarsa hep koyu sohbete girer ve belki 15 dk ayrılmazdı kapı dan. Bu böyle devam etti ve ben tavrımı az belli etmeye başladım. Birşey isteyince yok demeye başladım. Sonrasında yine geldiğinde “yarin sınavım var acil 1-2 soru da yardım gerek eşinden” dedi. Ben de “eşim yok evde şu an dişarı da” dedim. Ayşe de hemen “ama arabasıyla geldi demin gördüm” diye cevap verdi. Resmen eşimi takip ediyor . Ben de “aa ne münasebet yok evde” dedim ve kapıyı kapattım. Sonra bir gün ben dişarıya çıkmak isterken kapıyı açtım o arada Ayşe tam merdivenler den aşağıya iniyordu arkadaşıyla. Belli ki beni farketmedi ve arkadaşına “ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere ya, çok çekici geliyor bana karşı komşum,” dedi. Ben şok tabi. O kadar sinirlendim ki o an onu saçından tutup merdivenlerden aşağı sürükleyebilirdim. Dışarıya çıkmayıp eşimi bekledim akşama kadar. O geldiğinde bir daha o f*h**s ile konuşmayacaksın dedim. Tabi eşim anlattıklarımı duyunca merak etme daha eve sokmam onu dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Yüzüne bile bakmıyordu ama geçenlerde cam dan aşağı bakarken ikisini ayaküstü konuştuğunu gördüm. Eşim eve çıkınca neden hala yüz veriyordun dedim. O da mecbur selam verdi ben de verdim dedi. Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim :KK43:.
Ayni durum benim de başıma geldi hem doğu da hem evli bir kadın eşime 2 yıl boyunca asıldı. Benim eşim de doktor, kadın bizim bi alt katımızda oturuyordu. Sürekli bizim kapı sesimizi takip ediyor biz kapı önünden geçerken illaki kapısını açıyordu. Eşim ise gidip gelirken sabahın köründe bile. Evimize girip çıkmak için çok zorladı ama ben musaade etmedim hep bahane uydurup başımdan attım. Kapalı bır kadın olmasına rağmen eşim oradan geçerken askılılarla pijamalarla kapıyı açmaya başladı. Maalesef asansör yoktu hep onun kapısı önünden geçiyorduk. Asagiya indigimizde de balkondan bakardı.bir keresinde eşim sigara filan kullanmaz eşime para verip sigara aldırmak istemiş kusura bakmayın demiş eşimde. Eşim artık oradan geçerken hep telefon ile ilgileniyorum bana bakiyor falan diye iftira falan atar diye korkuyorum diyordu. Kapısının önünden geçerken el ele kol kola falan iniyorduk. Neyse ki tayinimiz çıktı ve kurtulduk. Doğudakilerden insan çekiniyor acikcasi tam olarak nerde olduğunuzu bilmiyorum ama cesaretinize hayran kaldım. Ben de gidip kadına birkaç bişey diyeyim istemiştim. Eşim benim başımı belaya mi sokacaksın dedi. Bi iftira atar vurmaya falan gelirler beni diye korkutmuştu. Eşim kendisine çok dikkat ediyordu. Bazen ben diyordum görüyormusun taytla kapıya çıkmış lafta kapalı falan diyordum hiç görmedim kafam yerde iniyorum oradan geçerken diyordu. Çok zor bir durum

Ben olayin tamamen konu sahibinin kiskancligi oldugunu dusunuyorum. 2 genc kizdan kocişini kiskanmis, simdi de onlari evlerinden attirmaya calisiyor.
Hatta merdivendeki “karsi komsum cok cekici geliyor” cumlesi de buradaki uyeler konu sahibine hak versin diye uydurulmus.
Duya duya tam bu cumleyi mi duymus konu sahibi? Bu nasil bir tesaduf?

Abarttığımı düşünmüyorum. Önümde kekelemeye başlayınca YALAN söylediğini anladım. Karşında ki insan yalan söyleyince anlarsını siz de herhalde. Ben öyle hissettim onun için tepkim sert oldu. Hiç te pişman değilim. İleri ki zamanlarda en azından “keşke daha sert olsaydım” demeyeceğim, çünkü yeterince kendimi ifade ettim kıza. Eminim sizin de bu olay başınıza gelseydi sizin desiğiniz kadar sakin kalamazdınız, empati lütfen..

Demek istediğim şuydu; apartman yöneticisi geldi demin eşiyle beraber. Konuştuk herşeyi ve eşimin de bu durumdan (sürekli gürültü çıkarmalarından ve eve çok yabancı girip çıktığından) rahatsız olduğumuzu söyledim. Zaten doğudayız zorla orta katta bir daire bulduk. Giriş katta kalamazdım çünkü eşim belirli sürelerle şehir dışına çıkıyor. Evde tek korktuğum için ortta kattan daire tutmayı düşündük. Şimdi de sürekli yabancılar girip çıktığından dolayı rahatsız oluyorum. Tam olarak ney için geliyorlar bilmiyorum.
Hepsini anlattım yöneticiye ve ev sahibiyle konuşacağını söyledi. Normalde apartmana öğrenci almıyorlarmış ama bu kızlardan biri ev sahibinin tanıdığını tanıyormuş mu ne. Tanıdık olduğu için evden atma biraz zor olabilir dedi.
Bekleyip göreceğiz.

Abarttığımı düşünmüyorum. Önümde kekelemeye başlayınca YALAN söylediğini anladım. Karşında ki insan yalan söyleyince anlarsını siz de herhalde. Ben öyle hissettim onun için tepkim sert oldu. Hiç te pişman değilim. İleri ki zamanlarda en azından “keşke daha sert olsaydım” demeyeceğim, çünkü yeterince kendimi ifade ettim kıza. Eminim sizin de bu olay başınıza gelseydi sizin desiğiniz kadar sakin kalamazdınız, empati lütfen..

Demek istediğim şuydu; apartman yöneticisi geldi demin eşiyle beraber. Konuştuk herşeyi ve eşimin de bu durumdan (sürekli gürültü çıkarmalarından ve eve çok yabancı girip çıktığından) rahatsız olduğumuzu söyledim. Zaten doğudayız zorla orta katta bir daire bulduk. Giriş katta kalamazdım çünkü eşim belirli sürelerle şehir dışına çıkıyor. Evde tek korktuğum için ortta kattan daire tutmayı düşündük. Şimdi de sürekli yabancılar girip çıktığından dolayı rahatsız oluyorum. Tam olarak ney için geliyorlar bilmiyorum.
Hepsini anlattım yöneticiye ve ev sahibiyle konuşacağını söyledi. Normalde apartmana öğrenci almıyorlarmış ama bu kızlardan biri ev sahibinin tanıdığını tanıyormuş mu ne. Tanıdık olduğu için evden atma biraz zor olabilir dedi.
Bekleyip göreceğiz.
Emin olmadığınız konu eve gelip gidenler, iftiraya girebilir. Ne demeye çalışıyorsunuz ne İçin geliyorlar bilmiyorum derken? Arkadaşları geliyordur.
Siz başta fazla yüz vermişsiniz ki eşinizin matematik bilgisine kadar biliyorlar, evinize girip çıkıyorlar. Görmezden gelip görüşmeyecektiniz o kadar. Coştukça coştunuz. O kadar çemkirdiniz, bir de evden attırmaya Çalışıyorsunuz.
Umarım günah almıyorsunuzdur.

Emin olmadığınız konu eve gelip gidenler, iftiraya girebilir. Ne demeye çalışıyorsunuz ne İçin geliyorlar bilmiyorum derken? Arkadaşları geliyordur.
Siz başta fazla yüz vermişsiniz ki eşinizin matematik bilgisine kadar biliyorlar, evinize girip çıkıyorlar. Görmezden gelip görüşmeyecektiniz o kadar. Coştukça coştunuz. O kadar çemkirdiniz, bir de evden attırmaya Çalışıyorsunuz.
Umarım günah almıyorsunuzdur.
Eğer apartmandaki komşu öğrenci değil de memur olsaydı dahi; kocama göz koyduğunu duyarsam aynısını yaparım.

Milletin kocasına göz koyanın ahlakı zayıftır. Riske gireceğime o defolsun gitsin.

Eğer apartmandaki komşu öğrenci değil de memur olsaydı dahi; kocama göz koyduğunu duyarsam aynısını yaparım.

Milletin kocasına göz koyanın ahlakı zayıftır. Riske gireceğime o defolsun gitsin.
Kesinlikle, öğrenci olmasıyla alakası yok. Başkası da olsa aynı tepki verilirdi. Üstelik insanlar evladını okusun diye gönderiyor oralara.

Bekleyip göreceğiz.

Sürekli yabancılar dediğiniz arkadaşlarıdır büyük ihtimalle.
Ben bu noktada haddinizi aştığınızı düşünüyorum.
Eşinizle olan konuda haklısınız ama hazır fırsatını bulmuşken eve şu giriyor bu giriyor diye büyütmeniz biraz fazla olmuş.
Sizin güvenliğinizi tehlikeye atacak kimse yoktur o eve giren çıkanlar arasında.
Umarım apartmandan attırma hırsı ile davranıp iftiraya girecek şeyler olmamıştır.

Ev bulmak size ne kadar zorsa onlara da zor.
Tabi bunu o kız baştan düşünmeliydi.

Siz de baştan düşünmeliydiniz. Kimse kapımıza soru sormaya gelmiyor mesela bizim. Eşim derecelerle falan mezun Yüksek mühendis. Siz de bir yerlerde yanlış yapmışsınız karı-koca ki, durum bu hale gelmiş.

Anlatmak istediğim de bu zaten. Eşime göz koyup ve bunu açıka arkadaşıma ifade eden kişinin ahlak olarak hangi boyutlarda az çok anlarız.

Yabancı dediğim için takılanlar olmuş. Benim için yabancı onlar için ne onu bilmiyorum yazdım.
Belki doğu nun en tehlikeli bölgesinde oturanlardan başka beni anlayan çıkmayacak. Ben ne bileyim o yabancılar ne ayak? Hırsızı var arsızı var yahu. Bir yüzü gördü mü başka günler görmüyorum. Hep başka yüzler. Rahatsız oluyorum ve bu rahatsızlığımı apartman yöneticisine ifade ettim. Alt komşumda bu yüzden çok gürültü olduğunu ve kendisi de rahatsız olduğunu bana anlattı. Demek ki sadece benden kaynaklı olan birşey değil. Tabi kizin eşime asılmasının bir payı var attırmak istememde. Kendimi bu konu da haklı hissediyorum. Hiç kimse ama hiç kimse kocasına göz koymuş birini komşu olarak istemez. Normal olarak bu durum hoşuna gitmez ister istemez kafanıza takardınız. Ben buna kıskançlık değil de yuvamı korumak gibi görüyorum. Bir anne kuş yuvasını nasıl yabancılara karşı koruyorsa, biz insanlar da öyleyiz galiba.

Zaten bu çabalarım bir işe yaramazsa, ben giderim. Böyle sürekli atraksiyonlara gelemem.

Yabancı dediğim için takılanlar olmuş. Benim için yabancı onlar için ne onu bilmiyorum yazdım.
Belki doğu nun en tehlikeli bölgesinde oturanlardan başka beni anlayan çıkmayacak. Ben ne bileyim o yabancılar ne ayak? Hırsızı var arsızı var yahu. Bir yüzü gördü mü başka günler görmüyorum. Hep başka yüzler. Rahatsız oluyorum ve bu rahatsızlığımı apartman yöneticisine ifade ettim. Alt komşumda bu yüzden çok gürültü olduğunu ve kendisi de rahatsız olduğunu bana anlattı. Demek ki sadece benden kaynaklı olan birşey değil. Tabi kizin eşime asılmasının bir payı var attırmak istememde. Kendimi bu konu da haklı hissediyorum. Hiç kimse ama hiç kimse kocasına göz koymuş birini komşu olarak istemez. Normal olarak bu durum hoşuna gitmez ister istemez kafanıza takardınız. Ben buna kıskançlık değil de yuvamı korumak gibi görüyorum. Bir anne kuş yuvasını nasıl yabancılara karşı koruyorsa, biz insanlar da öyleyiz galiba.

Zaten bu çabalarım bir işe yaramazsa, ben giderim. Böyle sürekli atraksiyonlara gelemem.
Baştan sona herşeyi okudum. Kısa ve net yorum yapacağım : Haklısın.

Back