- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Arkadaşlar elim ayağım titriyor bazı cümleleri hatalı yazabilirim bunjn için affınıza sığınıyorum.
Bizim apartmanda daire kapıları çeliktir ve kapanınca baya bir ses yapar. Yani böylelikle eğer ses yakından geliyorsa biliyoruz ki bu karşı komşu. Her neyse, ben bu kapı sesini duydum. Cesaretimi toplayıpp gittim kapısını çaldım. Arkadaşı açtı, Ayşe evdeyse çağırabilir misin birşeyler konuşcam dedim. “Abla gel buyur içeride konuş” dedi. Ben de kabul etmedm. Ayşe geldiğinde ve onu karşımda görünce o kadar çok sinirlendim ki açtım ağzımı yumdm gözümü. Dediklerimin çoğunu hatırlamıyorum bile. Bana “abla senin yanlış anlamışsın benim öyle bir niyetim yok” dedi. Ben de merdivenlerde eşimin ilgini çektiğini arkadaşına anlatıyordun dedim. Kız dondu kaldı, kıpkırmızı oldu. Kekelemeye başladı. Belliydi baya korkmuştu. Sonra “yok benim eski sevgilim tsk personeliydi işte o yönden üniformalı erkekler ilgisimi çeker” diye saçma bir yalan uydurdu. Hüş inanasın gelmedi. Yalan söylemeyen insna kekelemez bir kere. Sonrasında neden hep eşimi mwrak ettiğini ve neden soru çözmek için bir hocaya gitmediğini falam sordum. Bunun üzerine kendisinin cevabı sadece “X abi matematik bilgisi çok yüksek ” diye oldu. Gerçekten inanamıyorum. O anda neden ben bu kızı bugüme kadar eve aldığıma şaşırıyorum. O kadar yalancı bir duruşu vardı ki. Yok X abiyle fazla konuşmam olmdı yok X abiyle normal komşu işişkileri nasılsa biz de de öyleydi demelr. Eğer bir daha sarkıntılık yaparsan seni ailene de söylerim, okul idaresine de şikayet ederim hatta mahkemeye kadar yolu vr dedim. Diğer kız arkadaşı gelip bu nasıl iftiradır yaşından utanmıyor musun dedi bana. o arada ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Arkadaşına karışmamasını dedim. Ayşe de ağlamaklı oldu. “Abla tamamen yanlış oldu oluşmuş bir daha tesadüfen karşılaşmadıktan sonra önünüze çıkmam”dedi. Ayağına denk al yoksa dediklerimi yaparım dedim ve Konuşma bu uyurmamla bitti. vhemen apartman yöneticisine gittim. Herşeyi anlattımm. O da eğer böyle birşey varsa ev sahibiyle konuşurum birşyler yaparız dedi
O kdr sinirliyim ki anlatamam. Kız masum rölü mü oynuyor yoksa gerçekten masum hatekwtleri mi var diye düşünüyorum. masum olsa hayatta o merdivenlerde kamuflajlılar ilgimi çekiyor demezdi. Şu an eşimi arayıp o kadar içimi dökesim var ki ama bir yandan bu kadar kıskançlık krizine girdiğimş belli etmek istemiyorm . İnşalahhh apartmandan atılırlar
Bence biraz konuşma kontrolden çıkmış.
Açtım ağzımı yumdum gözümü diye bir şeye hiç gerek yoktu
Siz sakin sakin konuşacaktınız, söyleyeceğinizi söyleyip onu da çok dinlemeden hele arkadaşlarının müdahil olmasına asla izin vermeden bitirmeliydiniz.