• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

O zaman neden korktunuz bu kadar?? Ya o kızlar evden atılsa? Doğuda sizin "itham"larınızla or... damgası yeseler? Tacize, tecavüze uğrasalar? Kesilseler biçilseler? Bu sizi rahatlatıcak mı?
Siz o kızdan değil asıl eşinizden korkuyosunuz hadi bunu kendinize itiraf edin :KK66: Gayet iyi biliyounuz ki eşiniz meyil etmese karşıdaki insan hiçbişey yapamaz.. Bütün mesele aslında şu siz eşinize zerre kadar güvenmiyosunuz.
O zaman öyle damga yiyeceği hareketler yapmayacak kızlar da okumaya geliyorlarsa okuyacaklar doğu batı diye ayırmam ama oralarda herkese güven olmaz .

Evt esi yuz vermese kiz hicbirsey yapamaz
Tek tarafli degildir bu isler.
Haklisiniz bu konuda
yani ben bu paniğin nedenini anlayamadım.. Etrafta eşimi beğenen biri var diye bu kadar paniğe kapılmam ben mesela.. Mesafemi korurum evime sokmam olur biter. Eşimin beğenilmesi benim gururumu okşar. Ben bu beğenilen adamın eşiyim diye göğsümü gere gere gezerim şahsen, öyle de yapıyorum çoğunlukla ;)

O zaman öyle damga yiyeceği hareketler yapmayacak kızlar da okumaya geliyorlarsa okuyacaklar doğu batı diye ayırmam ama oralarda herkese güven olmaz .
Yalnız kızların "tatlı komşu kızlar" tanımından, "küçük f..ler" tanımına geçme hızına dikkat edin.. Olaydan önce gireni çıkanı rahatsız etmezken, hatta kendi evine bile alırken kızı (sanırım insan hakkında öyle düşündüğü birini evine almaz), birdenbire gireni çıkanı belli olmayan, evine tekinsiz tipleri ne maksatla aldığı belli olmayan bi kıza dönüşüverdi.. Bu hızlı dönüşüm sizin dikkatinizi çekmedi mi? Yani insanları kıskandın diye yaftalayamazsın benim demek istediğim bu. Hoş değil bu durum ve istenmeyen sonuçlar doğırabilir. Bence bi kadının yaftalanıp tacize uğranması veya başına kötü şeyler gelmesi, eşimi beğeniyo oluşundan milyonlarca kat daha tehlikeli bi durum insanlık için.

Yalnız kızların "tatlı komşu kızlar" tanımından, "küçük f..ler" tanımına geçme hızına dikkat edin.. Olaydan önce gireni çıkanı rahatsız etmezken, hatta kendi evine bile alırken kızı (sanırım insan hakkında öyle düşündüğü birini evine almaz), birdenbire gireni çıkanı belli olmayan, evine tekinsiz tipleri ne maksatla aldığı belli olmayan bi kıza dönüşüverdi.. Bu hızlı dönüşüm sizin dikkatinizi çekmedi mi? Yani insanları kıskandın diye yaftalayamazsın benim demek istediğim bu. Hoş değil bu durum ve istenmeyen sonuçlar doğırabilir. Bence bi kadının yaftalanıp tacize uğranması veya başına kötü şeyler gelmesi, eşimi beğeniyo oluşundan milyonlarca kat daha tehlikeli bi durum insanlık için.
Ya da insanlar başta iyi niyetle yaklaşır bakar ki durum ciddi . Kim komşusunun eve gelip gelmediğini takip eder ki ? Normal mi bu ?

Hızlı gidiyor derken ben bu eve taşınalı 4 ay olacak neredeyse. Olaylar bir iki hafta içinde gelişmedi yani. Önceden kim gelir kim gider dikkatimi çekmezdi. Bu olay bu duruma gelince dikkatimi çekti. Ne kapıdan gözledim ne camdan saatlerce baktım. Ama o meğerse eşimi gözlemiş. Normal olan birşey değil bu.
Dediğimin arkasındayım. Eşime göz koyan kişiye olumlu ba-ka-mam. Gelen gidenler bizi rahatsız ediyor. Gürültü oluyor. E buna da bir yere kadar dayanabilir insan.

Hızlı gidiyor derken ben bu eve taşınalı 4 ay olacak neredeyse. Olaylar bir iki hafta içinde gelişmedi yani. Önceden kim gelir kim gider dikkatimi çekmezdi. Bu olay bu duruma gelince dikkatimi çekti. Ne kapıdan gözledim ne camdan saatlerce baktım. Ama o meğerse eşimi gözlemiş. Normal olan birşey değil bu.
Dediğimin arkasındayım. Eşime göz koyan kişiye olumlu ba-ka-mam. Gelen gidenler bizi rahatsız ediyor. Gürültü oluyor. E buna da bir yere kadar dayanabilir insan.
Size kimse olumlu bakın demedi zaten görüşmeyin konuşmayın diyorum. Ama eşinize güvenmediğiniz için uzaklaştırıyosunuz bu bu kadar net. Giren çıkan mevzusu değil mevzu yani.. Olayı çarptırarak, eşinizi elinizden alma potansiyeli gördüğünüz tehlikeyi uzaklaştırabilmek için, sonunu hiç düşünmeden çamur atıyo gibisiniz.. Yani resmen savaş açmış gibisiniz.. Heralde aşkta ve savaşta "her yol" mübahtır bakış açısındasınız. Neyse inşallah sonradan üzüleceğiniz bi olay yaşanmaz. Ama size önerim eşinizle olan ilişkinizi biraz daha gözden geçirmeniz. Çünkü sizin sorununuz tamamen güvensizlikle alakalı.

Eşinizi beğenen kızlar her yerde her ortamda olabilir olacaktır.Tek tek herkesle uğraşamazsınız,engelleyemezsiniz.Bu yel değirmenlerine savaş açmak kadar anlamsız.
Sizin muhatabınız o kız değil eşiniz..Ona güveniyorsanız sıkıntı yok.Koskoca adam kendini koruyabilir sanırım.Kızın ona tecavüz edecek hali yok ya

Size kimse olumlu bakın demedi zaten görüşmeyin konuşmayın diyorum. Ama eşinize güvenmediğiniz için uzaklaştırıyosunuz bu bu kadar net. Giren çıkan mevzusu değil mevzu yani.. Olayı çarptırarak, eşinizi elinizden alma potansiyeli gördüğünüz tehlikeyi uzaklaştırabilmek için, sonunu hiç düşünmeden çamur atıyo gibisiniz.. Yani resmen savaş açmış gibisiniz.. Heralde aşkta ve savaşta "her yol" mübahtır bakış açısındasınız. Neyse inşallah sonradan üzüleceğiniz bi olay yaşanmaz. Ama size önerim eşinizle olan ilişkinizi biraz daha gözden geçirmeniz. Çünkü sizin sorununuz tamamen güvensizlikle alakalı.

Sizi anlıyorum ama olaylara farklı gözden baktığımız için farklı düşüncelerdeyiz. Ben güvenle alakası olmadığını düşünüyorum. Ben istediğim konuşmayı yaptım (evet belki biraz sert olmuş olabilir) ve kenara çekildim. Bundan sonrasını Allah bilir artık.

Sizi anlıyorum ama olaylara farklı gözden baktığımız için farklı düşüncelerdeyiz. Ben güvenle alakası olmadığını düşünüyorum. Ben istediğim konuşmayı yaptım (evet belki biraz sert olmuş olabilir) ve kenara çekildim. Bundan sonrasını Allah bilir artık.
Peki sizin bakışınıza göre güven değil de neyle alakalı? Açıklarsanız belki anlayabilirim ben de sizi? Yani eşinizi beğenen biri ne gibi bi tehlike arzedebilir ki eşinizi kandırma ihtimalinden başka işte tam o kısmı anlayamadım.. Ben konuşmamanızı tavsiye etmiştim daha önceki mesajlarımda ama konuşmuşsunuz da, olabilir ağır mağır ona da tamam farketmez de.. Komşuları bunlar kötü kızlar eve giren çıkan belli değil şeklinde gaza getirmenizden endişe ettim daha çok.. Doğu şehirleri -kimse yanlış anlamasın lütfen- daha tutucu bi kültüre sahipler.. Herkes de birbirini tanır bilir çoğu zaten birbiriyle akraba.. Bu kızları bu şekilde yaftalamak belki de evlerinden etmek "bunlar kötü kız" dedikodusunu tüm ilçeye yaymak demek.. Sonrasında başlarına kötü bişey geldiğinde bunda sizin payınız olmayacak mı hiç?

Ayni durum benim de başıma geldi hem doğu da hem evli bir kadın eşime 2 yıl boyunca asıldı. Benim eşim de doktor, kadın bizim bi alt katımızda oturuyordu. Sürekli bizim kapı sesimizi takip ediyor biz kapı önünden geçerken illaki kapısını açıyordu. Eşim ise gidip gelirken sabahın köründe bile. Evimize girip çıkmak için çok zorladı ama ben musaade etmedim hep bahane uydurup başımdan attım. Kapalı bır kadın olmasına rağmen eşim oradan geçerken askılılarla pijamalarla kapıyı açmaya başladı. Maalesef asansör yoktu hep onun kapısı önünden geçiyorduk. Asagiya indigimizde de balkondan bakardı.bir keresinde eşim sigara filan kullanmaz eşime para verip sigara aldırmak istemiş kusura bakmayın demiş eşimde. Eşim artık oradan geçerken hep telefon ile ilgileniyorum bana bakiyor falan diye iftira falan atar diye korkuyorum diyordu. Kapısının önünden geçerken el ele kol kola falan iniyorduk. Neyse ki tayinimiz çıktı ve kurtulduk. Doğudakilerden insan çekiniyor acikcasi tam olarak nerde olduğunuzu bilmiyorum ama cesaretinize hayran kaldım. Ben de gidip kadına birkaç bişey diyeyim istemiştim. Eşim benim başımı belaya mi sokacaksın dedi. Bi iftira atar vurmaya falan gelirler beni diye korkutmuştu. Eşim kendisine çok dikkat ediyordu. Bazen ben diyordum görüyormusun taytla kapıya çıkmış lafta kapalı falan diyordum hiç görmedim kafam yerde iniyorum oradan geçerken diyordu. Çok zor bir durum

Kadının niyeti bozukmuş anladıkta doğulular öcü falan değil. Korkmayın onlarda sizin gibi insan. Ayıp yani.

Ya da insanlar başta iyi niyetle yaklaşır bakar ki durum ciddi . Kim komşusunun eve gelip gelmediğini takip eder ki ? Normal mi bu ?
pardon ben mesajınızı kaçırmışım :( Ben kızın yaptığı normal bişey demiyorum.. Belli kız hanımefendinin eşini beğeniyo hoşlanıyo haliyle takip ediyo vs. Ama bu "eve giren çıkan belli değil" lafı da tam olarak konu sahibinin kızın eşinden hoşlandığını farkettikten sonra ortaya çıkan bi durum.. Algıda seçicilik demek daha doğru olabilir.. Sevmediğiniz gıcık kaptığınız birinin normal olan şeyleri bile (bence bi kadının evine erkekler girip çıkabilir arkadaşıdır, sevgilisidir,akrabasıdır bu gayet normal bişeydir) anormal şeyler olarak görmeye başlarsınız. Sevmediğiniz kişinin herşeyi batar yani.. Bu durumu konu sahibine farkettirmeye çalışıyorum çünkü ne olursa olsun "bi kadın olarak" , başka bi kadının hele ki bi genç kızın yaptığı cahillik yüzünden hiç yere zarar görmesini başına kötü şeyler gelmesini istemem.. Yaftalanarak çirkin bi şekilde bi doğu ilinde/ilçesinde evinden atılmak gibi bişey mesela.

pardon ben mesajınızı kaçırmışım :KK43: Ben kızın yaptığı normal bişey demiyorum.. Belli kız hanımefendinin eşini beğeniyo hoşlanıyo haliyle takip ediyo vs. Ama bu "eve giren çıkan belli değil" lafı da tam olarak konu sahibinin kızın eşinden hoşlandığını farkettikten sonra ortaya çıkan bi durum.. Algıda seçicilik demek daha doğru olabilir.. Sevmediğiniz gıcık kaptığınız birinin normal olan şeyleri bile (bence bi kadının evine erkekler girip çıkabilir arkadaşıdır, sevgilisidir,akrabasıdır bu gayet normal bişeydir) anormal şeyler olarak görmeye başlarsınız. Sevmediğiniz kişinin herşeyi batar yani.. Bu durumu konu sahibine farkettirmeye çalışıyorum çünkü ne olursa olsun "bi kadın olarak" , başka bi kadının hele ki bi genç kızın yaptığı cahillik yüzünden hiç yere zarar görmesini başına kötü şeyler gelmesini istemem.. Yaftalanarak çirkin bi şekilde bi doğu ilinde/ilçesinde evinden atılmak gibi bişey mesela.
Tabiki arkadaşları olabilir ben buna bişi diyemem . Hepimizin arkadaşları olmuştur illaki üniversite de. Bende çok iyi niyetle yaklaşıp da hiç hatasına dikkat etmediğim insanların aslında zıvanadan çıkmış olduklarını çok geç farkettiğim oldu . İnsan ondan sonra da kendini kandırılmış hissediyor.

Peki sizin bakışınıza göre güven değil de neyle alakalı? Açıklarsanız belki anlayabilirim ben de sizi? Yani eşinizi beğenen biri ne gibi bi tehlike arzedebilir ki eşinizi kandırma ihtimalinden başka işte tam o kısmı anlayamadım.. Ben konuşmamanızı tavsiye etmiştim daha önceki mesajlarımda ama konuşmuşsunuz da, olabilir ağır mağır ona da tamam farketmez de.. Komşuları bunlar kötü kızlar eve giren çıkan belli değil şeklinde gaza getirmenizden endişe ettim daha çok.. Doğu şehirleri -kimse yanlış anlamasın lütfen- daha tutucu bi kültüre sahipler.. Herkes de birbirini tanır bilir çoğu zaten birbiriyle akraba.. Bu kızları bu şekilde yaftalamak belki de evlerinden etmek "bunlar kötü kız" dedikodusunu tüm ilçeye yaymak demek.. Sonrasında başlarına kötü bişey geldiğinde bunda sizin payınız olmayacak mı hiç?

Ben eşime güveniyorum. O kıza hiç güvenmiyorum - klasik bşr cevap. Sadece kızın bizim etrafımızda olması rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığı dile getirdim sadece. Ben eşimin onunla beraber birşey yaşadığını düşünseydim daha çok peşine düşerdim. Eşim Görevden döndü ve hiç sormadım bile. Acaba telefonla konuşmuşlar diye telefonuna bile bakmadım. Ben dediğimi dedim ve sakince yerime oturdum. Dediğim gibi bundan sonrasını Allah bilir.
Kız Yaz tatılınde memleketine gittiğine göre buralı değil sanırım. Ve ben iftira da atmadım. Sadece olanları söyledim apartman yöneticisine. Olmayan şeyleri söylemedim yani.

Benim başıma da
Kadının niyeti bozukmuş anladıkta doğulular öcü falan değil. Korkmayın onlarda sizin gibi insan. Ayıp yani.

Öcü dediğimi hatırlamıyorum. Ama aşiret işleri silah taşıma ve kullanma oranı batidakinden kat kat fazla. Oturdugumuz sitede kamera olduğu halde 2 yılda 6 kez arabamızın lastiği patlatıldı mesela. Biz onlara ayrımcılık kesinlikle düşünmüyoruz ama onlar senin kapına gelip türk müsün diye sorup bir daha selamını bile almayabiliyorlar. Ne farkeder hepimiz Müslümanız dediğim halde. Eşim hastanede çalıştığı için cook yaralanma silahla vurma tarzı şeylere şahit oldu. Doğunun hepsi değil ama terör bölgesi olan yerlerinde hayat çok farklı. Dogudayken oraları da gezelim diye birçok yer gezmistik çok yardımsever misafirperver insanları da var ama terör bölgesi olsan yerlerde en başta memur olduğun için seni zaten düşman gibi görüyorlar. Hatta güvenip çocuğunu hastaneye yatırmak istemeyen bile oluyor. Nerden bileyim zarar vermeyeceğinizi gibi konusabiliyorlar.

Eve almakla hata etmişim evet bunu kaç kere dile getirdim zaten. Demek ki bundan sonra bu konuşarda daha dikkatlı olacağım. Herkesin başına gelmiş bir olay ders olarak kalır. Bana da bu ders oldu.

Ve eminim sizin karşı komşunuz eşinşz hakkında böyle tür sözler sarfetseydi ve sürekli evine giren-çıkanın haddi hesabı olmasaydı o zaman ne düşünürdünüz çok merak ediyorum harbiden. Kimse melek ayağına yatmasın bu konuda. Çoğumuz hatta belki neredeyse hepimiz böyle bir durumda olumlu düşünmezdi. Böyle bir masum dünya da yaşamıyoruz malesef :)
Kocamda gözü var diyene kadar ,ayak üstü gömmüş sizi kaç defa nasıl izin veriyorsunuz , böylelerine bakmazlar , yok senin gibi olurum sonra bilmemne saçlarını elime dolar evden sektör ederim be ne soru çözmesi ne eve alması delikten bakıtmam onu

Ben eşime güveniyorum. O kıza hiç güvenmiyorum - klasik bşr cevap. Sadece kızın bizim etrafımızda olması rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığı dile getirdim sadece. Ben eşimin onunla beraber birşey yaşadığını düşünseydim daha çok peşine düşerdim. Eşim Görevden döndü ve hiç sormadım bile. Acaba telefonla konuşmuşlar diye telefonuna bile bakmadım. Ben dediğimi dedim ve sakince yerime oturdum. Dediğim gibi bundan sonrasını Allah bilir.
Kız Yaz tatılınde memleketine gittiğine göre buralı değil sanırım. Ve ben iftira da atmadım. Sadece olanları söyledim apartman yöneticisine. Olmayan şeyleri söylemedim yani.
eşinizin bişey yaşadığını değil de yaşama ihtimalini düşünüyosunuz zaten bilinç altında bütün bu panik ondan sebep. Neyse zaten diyceğinizi demişsiniz bu saatten sonra da olacak şeylerin muhasebesini biz değil vicdanınız ve siz yaparsınız artık. Allah kocanıza zeval vermesin.

Konu sahibi ben size hak veriyorum dogrusu.
Bir cok hanim sizi elestirmis ama basina gelmeyen bilmez tabi karsidan konusmasi kolay.Sonuna kadar mucadele edin.Evli barkli adamlari begenmeye hoslanmaya haklari yok.Tepkinizde haklisiniz.Sizinde su lafiniza takildim herkes girip cikiyor eve. O konu pek sizi ilgilendirmesin bosverin.Esinize sahip cikin.Haklisiniz ,Haklisiniz, Haklisiniz .Bu kadar.

Ben bu konuda tamamen katılıyorum size.
Erkekler hiç de aptal/saf değil. Ben birinin bana ilgisini gayet net anlayabiliyorsam o da anlar elbette. Eşşek mi anlamasın?
Eşimle tanıştığımızın 2.haftası iş yerimden arkadaşım beni sürekli bir yerlere davet etmeye başladı. Daha önce hiç görmediğim üniversite arkadaşlarıyla tanıştırdı falan.
Tabi her davete o zaman sevgilim olan eşimle gelmemi istiyordu. Ortamda en çok onunla sohbet etmek istiyordu.
Fark ettim ama eşime bıraktım. Hiç lafını bile etmedim.
2.hafta bitmeden eşim "Bir daha o kızla aynı ortamda olmak istemiyorum. Beni zorlama gitmek için."
Yardımcı olmaya çalışmakmış,kıramamakmış bunlar hep hikaye.
"Yürü git işine başlatma matematiğine" demek hiç zor değil bir erkek için.
Bence bir kadının gidip bu mevzu yüzünden başka bir kadınla konuşmak zorunda kalması iki taraf içinde utanç verici.

Fark ettim ama eşime bıraktım. Hiç lafını bile etmedim.
işte kilit olay budur. Olması gereken budur.Hem eşinize güveninizi hem de özgüveninizi taktir ettim olması gereken tam olarak budur işte :KK9: Ne yani eşlerimizi onlardan hoşlanan beğenen tüm kadınlardan uzaklaştırmaya falan mı çalışıcaz? Yok öyle bi dünya çünkü bu davranış tam tamına hem güvensizlik hem de özgüvensizlik olayıdır. Kendinden hoşlanan bi kadın görünce aklı kayacak adamın da benim yanımda değil bi ömür bi saniye bile kalabilme lüksü, şansı yoktur. Ona o şansı vermem yani kısacası :cool:

Back