• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularla gürültü sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ve senin gibileri toplumdan ayiklayip bir arada yasatmali o zaman çok mutlu olurdum ama maalesef dışardan insana benziyorsunuz ne yapcan
Sen nereden bakarsan bak çocuklar hakkında böyle düşündüğün için insanlıktan nasibini alamadığın belli oluyor.
Senin üslubunla konuşayım seversin sen duayı🤣
Yeni barınağın bu apartmandan daha şenlikli olsun ahahahha 😁
O zaman kabul edersin düşüncelerinin yanlış olduğunu ve aramıza dönersin😁

Sitemdeki bütün çocukların seslerinden hangisi olduğunu bilirim anneleriyle selamlaşmam vardır görüşmem hele bir oğlanın sesi beni öldürüyordu özelikle migren zamanlarım lakin hiç sesiz olun demedim zaten çocuklar bir yaz günü oynuyorlar kışın herkes evinde onlardan bu hakkı almak susturmak gelecekteki neslimiz için büyük bir hatta yeterince gerginiz hepimiz bari çocuklar 3 ay eğlensin derim ben..

Desteğiniz için teşekkür ederim bu yaşanılanları savunan zihniyete ofkelenmemek elde değil ama hata bende cevap bile vermemek gerek sizin gibi insanların yurt dışından turkiyeye gelmesi gerek gerçekten buna ihtiyaç var

İyi bir komşu olmaya çalışmak bence iyi bir insan olmanın gerekliliklerinden. Yeri geliyor insan yorgunken, hastayken kendi çocuklarının gürültüsünden bile rahatsız oluyor. Yabancı biri için hiç çekilir olmayabilir.
Bunun tartışmaya açık olmadığını düşünüyorum.

2 çocuğum var, çok küçükler. Babaları işe gitmek için erken uyanıyor. Bazen çokta erken uyuyor. Eşim uyuduktan sonra çocukların eğer uyuma saati değilse, onlarla sessiz bir şekilde oynuyorum. Henüz 26 aylık oğlum bile şşşt baba uyuyor dediğimde sesini alçaltıyor. Yani komşuları belli bir saatten sonra çocuk gürültüsüne maruz bırakmak gerçekten ayıp. Gün içinde enerjisini atan çocuk zaten erken uyur. Gün içinde çocukları çıkarıp gezdirmek, parka götürmek, aktiviteler yaptırıp enerjisini attırmak en uygunu.

Sonuç olarak sizin durumunuzda taşınmak en doğru seçenek sanırım.

Sen nereden bakarsan bak çocuklar hakkında böyle düşündüğün için insanlıktan nasibini alamadığın belli oluyor.
Senin üslubunla konuşayım seversin sen duayı🤣
Yeni barınağın bu apartmandan daha şenlikli olsun ahahahha 😁
O zaman kabul edersin düşüncelerinin yanlış olduğunu ve aramıza dönersin😁
Siz hiç doktora göründünüz mu bence şimdi acil servis arama vakti alakan olmayan konuya bu kadar niye icerledin psikolojik sorunların varsa dinlerim kim sana çocukluğunda ne yaptı anlat hepsini tek tek cekinme özelden de yazabilirsin

Siz hiç doktora göründünüz mu bence şimdi acil servis arama vakti alakan olmayan konuya bu kadar niye icerledin psikolojik sorunların varsa dinlerim kim sana çocukluğunda ne yaptı anlat hepsini tek tek cekinme özelden de yazabilirsin
İçerlemek mi ben sizi kazanmaya çalışıyorum.
İnsanlığa hizmettir belki benim işim ve bu yüzden uğraşıyorumdur.
Çevrenizle bu kadar uyumsuz yaratığı topluma kazandırmaya çalışıyorumdur.
Mıy mıy mıy insanların ömrünü yemeyin diye uğraşıyorumdur😁
Bu yönden bak biraz da olaya🤣

Sitemdeki bütün çocukların seslerinden hangisi olduğunu bilirim anneleriyle selamlaşmam vardır görüşmem hele bir oğlanın sesi beni öldürüyordu özelikle migren zamanlarım lakin hiç sesiz olun demedim zaten çocuklar bir yaz günü oynuyorlar kışın herkes evinde onlardan bu hakkı almak susturmak gelecekteki neslimiz için büyük bir hatta yeterince gerginiz hepimiz bari çocuklar 3 ay eğlensin derim ben..
Bakin yanlış anlıyorsunuz ben çocuklar eğlenmesin demedim oynamasın demedim asla tabi ki bu onların en doğal hakkı ben çocuklardan değil anne babalarının sorumsuzluklarindan şikayetçiyim çocuklarına asla müdahale etmeyen onlar için eğlencenin sokakta sabahtan akşama kadar oynamaktan ibaret olduğunu düşünen çocuğunu yararlı hiç bir faaliyette bulundurmayan ilgilenmeyen insan çocuğunu bir spor faaliyetine ne bileyim bir parka bir pikniğe de götürür onunla vakit geçirir geçirmek ister en azında hafta sonu bunu yapar burada sorun çocuk değil çocuk yetiştiremeyen insanlar

İçerlemek mi ben sizi kazanmaya çalışıyorum.
İnsanlığa hizmettir belki benim işim ve bu yüzden uğraşıyorumdur.
Çevrenizle bu kadar uyumsuz yaratığı topluma kazandırmaya çalışıyorumdur.
Mıy mıy mıy insanların ömrünü yemeyin diye uğraşıyorumdur😁
Bu yönden bak biraz da olaya🤣
Maalesef canim beni kazanıyım derken kendini kaybettin

Olayı çocuklardan nefret ediyora çevirmenin anlamı yok. Konu sahibi çocukların çıkardığı aşırı sesten rahatsızlığını dile getirmiş. Çocuk düşmanı ilan edilmesinin anlamı yok. çocuğun bazı davranışları tolere edilebilir ancak her duruma da aman canım cocuktur napalım demek yanlıştır. Özgürlüğünüz başkasının özgürlük alanına girdiği an biter. Evet sokaklar herkesin. Nasıl ki yıkıp pisletip maddi zarar vermek yanlış ise, aşırı gürültü, ses ile çevredeki insanlara manen zarar vermek de o derece yanlış.

Benim üst komşum gecenin 10 30 unda bi başladı 1.5 saat boyunca itmeli çekmeli dökmeli bağırmalı çağırmalı temizlik yaptı.. Ve bunu yaparken inanın utanmaları yok daha önce defalarca uyarmama rağmen bu seferde gece yaptılar düşünün. Terlik sesleri beynimi deliyor ama bu eşya sürükleme atma çarpma sesi herşeyin ötesinde. Ben napayım a dostlar. Acayip hanımefendi görünen bi kadın ve bi görsenizeli belinde hanım hanım diye kavga ediyor. Yönetici de bıktı napcam ben bunlarla. Kızım her çekme sürtme sesinde yerinden ağlayarak kalkıyor. En son polis çağırcam hepten ağzımızın tadı kaçacak

Bakin yanlış anlıyorsunuz ben çocuklar eğlenmesin demedim oynamasın demedim asla tabi ki bu onların en doğal hakkı ben çocuklardan değil anne babalarının sorumsuzluklarindan şikayetçiyim çocuklarına asla müdahale etmeyen onlar için eğlencenin sokakta sabahtan akşama kadar oynamaktan ibaret olduğunu düşünen çocuğunu yararlı hiç bir faaliyette bulundurmayan ilgilenmeyen insan çocuğunu bir spor faaliyetine ne bileyim bir parka bir pikniğe de götürür onunla vakit geçirir geçirmek ister en azında hafta sonu bunu yapar burada sorun çocuk değil çocuk yetiştiremeyen insanlar
Siz şuan gerginsiniz haklı olduğunuz kadar olmadığınız yönlerde var ve kkda bir sürü fikir ayrılığı konu açarken bunlarıda bilin..polis bir komşuyla tartışan biri olarak onlara hiç bir şey yapılmadığını hatta tutanağı tutan polisin bile benim anlatığım konuyu öyle yumuşatığını gördümki orda Vazgeçtim çünkü söylediklerim yazılmıyordu..yani şikayetleri bir şey çıkmaz siz taşının kızdırmak için yazmıyorum yüksek Binali evlerden en üst katları seçin gürültüye çözüm önerim bu.

Akşam ezanı okuyunca çocuklar eve giderdi eskiden. Şimdi aileler evlerinde rahat otursun diye 11 , 12 ye kadar başı boş apartman girişlerinde oynuyorlar.

Çok dusunuyorlarsa çocuklarını, alıp parka gitsinler. Enerjilerini atıp dolaşıp gelsinler.

Parkın yanındaki evlerin günahı ne diye bir yorum okumuştum geçenlerde. Onlar parkın yanındaki evi bilerek kabul edip oturuyorlar.
...

Ve bana göre saat 9 da ses cikarilmaz, kemik , ceviz kırılmaz, makina açılmaz.

Istirahat zamanıdır çünkü.

Ve akşam olduğunda ayaktaki terlik bile çıkarılmalıdır. Biz böyle gördük, böyle büyüdük.

Çocukları düşündüğünüzü sanmıyorum ki öyle olsa çocuğun eline tablet telefon vermekten dışarda yaşıtlarıyla oynamasının daha sağlıklı olduğunu (hele ki günümüzde) bilirdiniz

Benim üst komşum gecenin 10 30 unda bi başladı 1.5 saat boyunca itmeli çekmeli dökmeli bağırmalı çağırmalı temizlik yaptı.. Ve bunu yaparken inanın utanmaları yok daha önce defalarca uyarmama rağmen bu seferde gece yaptılar düşünün. Terlik sesleri beynimi deliyor ama bu eşya sürükleme atma çarpma sesi herşeyin ötesinde. Ben napayım a dostlar. Acayip hanımefendi görünen bi kadın ve bi görsenizeli belinde hanım hanım diye kavga ediyor. Yönetici de bıktı napcam ben bunlarla. Kızım her çekme sürtme sesinde yerinden ağlayarak kalkıyor. En son polis çağırcam hepten ağzımızın tadı kaçacak
Hiç düsünmeyin hemen cagirin polisi yoksa artarak devamediyor bu saygisizliklar biz de ise yaradı bugün sükunet var apartmanda anladıkları dilden konuşmayınca tepenize çıkıyorlar

Kendi yaptıklarını duyunca sıkıldın tabi 😁
Sabaha kadar eğitirim seni sorun değil
Heyecan yeni barınakta gidince habersiz bırakma bizi😂
Inşallah aynı barınakta oluruz da eğlenirim seninle biraz seni sevmeye başladım aslında eğitime acım eğit beni lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back