- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Eşim ev sahibi olan adamla telefonla konuşurken başım ağrıyor çagıramadık gelemedik falan demiş. İki gün sonra akşam 9 buçukta adam kapıya dayandı eşin hasta mı birşeyi var mı diye baktım dedi. Ben de iyi şu anda dedim kapıda öyle bekliyor gitmiyor. Içeri davet etmemi bekledi sanırım. 10 dakka bekledi yüzüme baktı durdu iyi mi dedi durdu. Eşimin arabasını evin önünde görünce işe gitmedi hasta yatiyo zannetmiş öyle dedi. Bende birşeyi yok arka odada uyuyor kaldirim isterseniz dedim. Yok uyusun dedi gitti sonra. Ya eşim uyurken adamı nasıl içeri davet edim müsait değiliz sonuçta. Eşime sonra dedim arkadaşım kendi arabasıyla geçerken aldı beni, bizim arabaya boşuna benzin yakmadım sağolsun dedi. Ev sahibi bizim arabaya kadar dikkat etmişBende bir dönem oturmak zorunda kalmıştım kabustu resmen. Eve gelen misafire kadar irdeliyordu. O yüzden büyük konuşmayayım ev sahibi o binadaysa tutmuyorum daire falan. Siz biraz sert dille uyarın ve hep bir bahaneniz olsun. Bir gün çocuk hasta deyin başka bir gün bebeğim rahatsız deyin başka bir gün ben hastayım, bugun isim var bir arkadaşıma sözüm var gibi geçiştirin. Ama o zil kapatmayı da deneyin derim işe yarayabilir. Ve bebekle taşınmak zordur ama yine de araştırıp daha iyi bir bulursanız çıkın o evden bence seneye.