Komşulardan yana yüzüm gülmüyor...

Cok haklısınız. Madem ev sizin ses izolasyonu sağlayan yalitimlar var. Muhakkak araştırın. Müzik okulları yaptırır genelde. Odalar arasında sesler karışmasın diye. Taşınmaktan daha kolay

Beddua etsin o zaman ne dersiniz?
Polise de ifade de verdim ayni seyi defalarca yazmaktan yoruldum.elimden geleni yaptim beddua elbette hos degil ama sonuclanmayan suclu bulunamamis bir mahkemem daha var.insanlar birbirine zarar verip duruyor ve inanin sizin savunmaniz gereken magdur eden degil.zaten magdur kisi uzuntuyle icini dokmek icin konu aciyor.yapmayin boyle demek istedim.iyi gunler

Haklısınız şikayetinizde, mağduriyetinizde ama maalesef elinizden bir şey gelmez. İnsanlar toplu yaşama kurallarını öğrenemediği sürece yapabilecek bir şey yok. Bu sebeple ev satan çok insan var, kiracı zaten taşınıyor da. Ben yaşadıklarımdan evin içi, ferahı , genişliği vs den önce muhiti adam gibi olmalı bunu öğrendim. Bu sorunu ancak belli sosyokültürel olgunluğa erişmiş semtlerde yaşamazsınız, yaşasanız da çok nadir olur. Biraz önce balkondan sofra örtüsü, gırgır içi silkelemekle ilgili konu açmış biri, sanki yaptığı normalmiş gibi dert yanmış bir de alttaki eltisiyle bu yüzden kavga ettiği için. Apartmanda oturmak zorunda olan biz fanilere sabır ve hayırlı komşu diliyorum, ev alma komşu al sözü ne kadar da doğruymuş

Benim de eski üst komşum evde topuklu terlikle gezerdi. Sanki beynimde yürüyor gibiydi o sesler. Sabah namazına alarm kurar ama o alarmı 7 ye kadar erteler ve kalkmazdı. Balkondan örtü silkelerdi. Kaç kere gittim kapısına. Baktım olmuyor hooop şikayet ettim ev sahibine. Birde balkonuma düşenleri kapısına attım. Sonra ev sahibi ile de kavga etmiş çıktı gitti. Karşı komşum da kapıları tüm hırsı ile kapatıyor. Oğlu apartmana giriyor eve gelene kadar anneeee diye bağırıyor binada. Balkondan balkona sohbet ediyorlar falan. Birkaç kere uyarınca kesildi ama. En güzeli müstakil ev ama şartlar el vermiyor. Keşke apartman adabı olmayanlar taşınmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…