komşu..

insanlar evinizin kullanım haklarını aylık öduyor, kimse kimsenin evinde kiracı diye alttan almak, el pençe divan durmak, komşuculuk oynamak zorunda değildir.
hem kadın bir suru şey yapmış sizin için, belki de sıkılmıştır artık bu samimiyetten biraz özel alan istiyordur kendine.

Kusura bakmayın da komşudan beklentiniz çok saçma
Birinin evinde kira vererek oturuyorum diye niye onunla görüşmek zorunda da olayım?
Parasıyla oturuyorum sonuçta
Ben de barınma ihtiyacımı karşılamak için oturuyorum zaten
Alışveriş bi nevi
Sosyalleşmek için başka şeyler denerim ev kiralamak yerine

Bence kadın en baştan zaten hiç yakın olmak istememiş
Zaten mecbur da değil
Siz de yeni kiracınıza annenizle arkadaş olma şartı koyun madem sözleşmeye
Bozarsa yine çıkarırsınız

Bakis aciniz ,beklentileriniz cok tuhaf.Sizin evinizde yasiyorlar diye surekli konusmak ya da samimi olmak zorundalar mi ?bir merhaba der gorunce konusur bu kadar.Siz aile gibi olmak istyrsaniz evi kiraya vermeden soyleyeceksiniz bunu kimse magdur olmasin diye.Insanları cok bunaltr bu tavriniz siz farkinda degilsinizde

Konu sahibi kiracı değil, annesini eyleyecek köle arıyor.

Bence insanlardan fazla beklenti içindesiniz. Anneniz de öyle. Kimse sizle konuşmak görüşmek zorunda değil. Sizle iyi oldukları sürece evinize verdikleri zararı görmezden gelip görüşmek istemedikleri zaman evden çıkarmak istemeniz de bunu kanıtlıyor. İnsanlarla neden sadece sıradan ev sahibi kiracı ilişkisi kurmayı denemiyosunuz?

Siz olayı ailece yanlış anlamışsınız eve kiracı alıyorsunuz evlatlık değil
Kiracı sizinle sürekli görüşmekle annenizi pışpışlamakla yükümlü muamelesi yapıyorsunuz
Kimse sizinle görüşmek komşuluk yapmak zorunda değil kaynanadan betersiniz valla bir rahat bırakın insanları ya
Bu zamana kadar ite kaka görüşmüşler artık canlarına tak etmiş demekki
Sizin derdiniz komşuluk olabilir de o insanların derdi de başlarını sokacakları bir evde huzurla oturmak
Ev sahipleri olmanız hayatlarına ipotek koyma hakkı vermiyor size
Anneniz niye kendi evinde yabancı olsun kim ne yapıyor ona yaşasın evinde
Gencecik insanların başına gelene bak ya çok üzüldüm
Sözleşmeyi imzaladıktan sonra annenize ait olan ev o insanların kullanım hakkında, onların özel alanı, tapu hariç onların
Ne alaka yani ev sahibim benim evime girip çıkacak, onla görüşmüyorum diye trip atacak, ne hakla ne sıfatla?
Bu sebepten insanları evden çıkarmayı düşünecek kadar vicdansız ve saçmalamaya müsaitseniz çıkarın zaten kurtulsunlar belki yeni evlerinde biraz kafalarını dinlerler
Keşke insanlar sınırlarını bilse

Çıkarın ya o da rahat etsin

Orası sizin apartmanınız olabilir
Ama sizin eviniz değil şu anda
Kullanım hakkı kirayı ödediği sürece kiracınındır
Orası onun evi
İster sizi ağırlar, isterse EVİNE sokmaz
Zerre hakkınız yok karışmaya

Annenize bir balık kuş vs alın
İnsanlara evcil hayvan muamelesi yapmayın

Bence kadının size bayağı bayağı faydası olmuş belli ki kırılmış üzülmüş ya da şu an iyi bi döneminde değil çok büyütmüşsünüz

Aslında yakın olmak, muhabbet etmek zorunda değil. Selamlaşsın yeterli. Ama ev sahibi klima ile ilgili soru sorduğu için trip atmak da ne bileyim. Bana tuhaf insanlar gibi geldi. Bir bahane bulup mesela bir akrabamız taşınacak, başka bir ev bakın gibisinden çıkmalarını söyleyebilirsiniz.

Olaya hukuki olarak bakıldığında, bu sebepler olmasa bile sozlesme dolmadan haber verip evden cikartabilirsiniz. Kiralar bastan sozlesme ile yapılır bunu herkes bilir..hukuki olarak haklarinizi araştırın.

bize düzgün komşuluk yapacak biri arıyoruz, para değil derdimiz tamamen
Para değilse hiç kira almayın,ama yok olmaz dimi ki kadın birçok işinize koşmuş..bence düzgün komşuluk için ayrı bir bütçe alın paralı tutun kimse sizi pışpışlamak zorunda değil

İlk evlendigim zamanlar bir aile apt. nina taşındim ,toyum tabii bunun bir felaket olacağı hakkında bir fikrim yok , çünkü kiramı veriyorum eve de iyi baktıktan sonra ev sahibi neden salça olsun ki diyordum..
Benim üstümde ev sahibi ,benim altımda ev sahibinin kızı ve en üstte de gelinleri oturuyordu ..
Aman Yarabbi ilk bir kaç ay muhteşem selam verip evime giriyorum ama gidip gelmiyorum , bunlar bir kaç kere yeni gelin olduğum için eve bakmaya geldiler ( ne alaka ?) Olsun dedim ama kendim yine Gitmedim ısrarla !!!
Sonra bunlar gel zaman git zaman beni disladilar , apt. Da ahır gibi hareket etmeler ,kapı carpmalar ,sabahın köründe ziplamalar ,inşaat sesleri falan ve ben dayanamayıp uyardigimda benle kavga ettiler ...
Neymissssssss onlar gelip gidecek kapı ariyorlarmis , komşu ariyorlarmis kardeşim ben seninle konuşmak zorunda mıyım ?
Ben seninle komsu olmak zorunda mıyım ????
Sen sordun mu bana ben kabul edecek miyim böyle girip çıkmaları ,sevmiyorum belki mecbur muyum ?
Velhasıl kelam kiracinizi kendi haline bırakın , salın....
Kimsenin çocuğunu da yeğen , Torun gibi sevmeyin çünkü değiller ...
Millet ne seviyor ya girip çıkmayı hıc aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…