Komşu teyzeye ne yapmalı?

Sürekli size gelmek istemesine ne yaparsınız bilmiyorum da çocuk uyuduğunda kapıyı çalmaması için kapıya çocuk uyuyor kapıyı çalmayın diye not yazabilirsiniz.

benimde basima gelmisti yalniz benim teyze daha yuzsuzdu valla :) seksen yaslarinda karsi dairemde kizi oturuyor ( bu arada yalniz degil cocuklari torunlari evleri barklari var ) kizina gelmis, kizi evde yoktu buyur teyze kapida kalma bende bekle dedim. oglen oniki gibiydi aksam dokuza kadar kaldi. yatti koltuga emirler veriyor birde su getir aciktim vs. hatta ordugu orguleri zorla satmaya kalkti. ya sabir dedim ses cikarmadim. hizmetten memnun kalmis olacak ki bir haftaya kalmadan yine geldi saatlerce oturdu. sonra birdaha zilim caldi , elinde bastonu var salliyor bana cekil kiz biraz oturayim yoruldum diyor kizi kardi dairede bana diyor :) musait degilim teyze disari cikicam alamam simdi dedim en sonunda anladi birde beddua etti :) kizina gitti sonra. ama sonrdan ogrendim ki kimse acmiyormus kapisini herkese aynini yapiyormus cunku. sabah gidip aksama kadar oturuyormus

teyze madem yalnizlik cekiyor fazla rahatdiz etmeden bir iki saat otursa kimsenin rahatsiz olacagini sanmiyorum ama boyle biktiriyorlar iste. konu sahibi arkadasim teyze ne zaman kapiyi calsa cantanizi alin tamda cikiyordum deyin yapcak bisi yok

Yaşlı bir kadın tamam, çocuğu yok veya çocuklar hayırsız bu da tamam ama yani 7/24 konu sahibine saracak kadar yalnızsa bunun sebebini kendinde araması lazım. Herkese böyle davranıyorsa bıktırıyordur tabii insanları. Normal bir psikoloji değil bu.

burada din hakkında yorum yapmak yasak... bazı cümlelerde farklı anlamlara gelebilir bu TÜRKÇEmizde var bu arada hala diyorum ne yaşattıysan onu yaşayacaksın
bu ne ya ? Konu Sahibi mi yalnız bıraktı kadını? Ya da ne yaşattı da o da yaşasın? Allah aşkına ya sizene ? Gidin o bos evi tutun yaşlı teyze ye de bakın. Herkesin sabri yaşantısı bir yere kadar siz kendi yaşadıklarınızla başkalarını bir tutmayın. kimsenin hakkına girmeyin.

Canim bi o kadarda anlayislisin.teyzeye kiyamiyor sana baski yapsada onu seviyorsun.ikinizde kiradaysaniz,evleri degismeniz mumkun mu.sen alta tasinsan o uste.maddi durumunuz nedir ne degildir bilmeden bir fikir verdim.sacmaladiysam kusura bakma...yani tasinma konusunda 2 gun sikinti cekersiniz sonra karsilikli rahat edersiniz.yani, bu olay teyzede takinti haline gelmisse,psikolojik ise surekli sana baski yapicaktir.Hakkinizda hayirlisi olsun...

ınsanlar bıraz degıstı daha mesguller artık.ben kucukken hemen hemen hergun bır teyze gelırsı bıze ve annem hıc şikayet etmez aksine memnun olurdu.Ustelık sımdıye gore daha az pratıktı herşey.Şimdi gelen gidenimiz yok hiç.Dedıgım gibi ınsanlar çok değişti artık.

Ne fark olacak ki, anlamadım

Ne yazdin Kız başka bi konuyla mi karistirdin acaba

şaka gibisiniz konu sahibi haklı ,herkesin kendine göre sıkıntıları var elbette beddua eder gibi yorumlarınız güzel olmadı

Ben de üzüldüm kadın için.
Yalnızlık zordur eminim.
Saati yok üstelik, gece gündüz bir başına.
İnsan karşısında bir sıcak bakış, bir tatlı gülüş ister yani arada.

Kimsenin kalbini kıramam böyle bir konuda.
Ben olsam müsait oldukça alır bebeğimi yanına ben uğrarım.
Nasılsın diye. Yalnız sıkılma diye bir uğradım.
Kısa kalacağım işlerim var derim.

Onun kapımı çalmasını beklemeden.
İşte bu ara çok yoğunum ama şu gün kahvaltıya çağırcam seni inşallah benden haber bekle olur mu falan derim.
Başka ne denir ki?

benimki vefa örnegi bacim dertlilere dayanamiyom :))
Evleri değiştirirse ne olacak ki onu anlayamadım yaşlı kadın konu sahibiyle görüşmek istiyo yani ev degistirmenin farkedecegini sanmıyorum yine gidecek görüşmek isteyecek sonuçta

Herkesin farklı hayatı sıkıntıları var sonuçta ama ben teyzeye de çok üzüldüm yakını ilgilenebilecek kimsesi yok mu acaba varsa onlarla iletişim kursanız

Evleri değiştirirse ne olacak ki onu anlayamadım yaşlı kadın konu sahibiyle görüşmek istiyo yani ev degistirmenin farkedecegini sanmıyorum yine gidecek görüşmek isteyecek sonuçta
Hayir teyze alt katta yasadigi icin gurultuden rahatsiz oluyor
Teyze gurultuden sikayetci .ikide bir sikayete geliyoo.konu sahibi bundan bikkin..olay bu da ,cnm sen baya bi karistirdin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…