Komşu teyzeye ne yapmalı?

abartimissin biraz sanki.
kimse digerinin icinde oldugu durumu yuzdeyuz bileme hissettiklerini yasadiklarini anlayamaz.
hepimiz vah yazik kadina yalniz dedik ama her gun kirk kere kapi calan komsuda cekilmez gercekten.
helede evli ve cocukluyken. cocuk uyusada bende iki dk nefes alsam diye beklenir.
sanairim sisizn cocugunuz yok tecrube etmediniz bu durumu.
bence bu yakinmayi varsa teyzenin cocuklarina yapmaliyiz. anneyi bu kadar yalniz birakip konu komsuya sarmasini saglayan onlar konu sahibi degil.

dedim ya felç hastasıydım ben dikkatli okumuyosunuz. hala da diyorum NE YAŞATTIYSAN ONU YAŞARSIN. Allah benim canımdan alsın anneme versin keşke onun yerine tüm hastalıkları ben çeksem

kim ne yasatirsa onu yasar yada yasamaz size neki bundan.

cevir kazi ynamassinmi neydi bi deyim vardi.
is kendinden orneklere gelince cok anlayisli olmussun bir anda.
cidden okurken eglendim ve guzel bir analiz yaptim psikolojini.

Ayyy ayni benim eski evsahibim
Oda oyleydi yaa bikmistim ama insanligimdan bide kocasi yeni vefat etmisti yutegim acidigindan ses etmedim.
Careyi evden cikmakta buldum,ve gercek yuzunude gormus olduk.
Bize hemen cikin diye baski yapti,bizde ona soyleistik tasinicaz diye ama,insaat halindeydi tasinicamiz yer,bu beklemedi tabi,hemen kiraci bulmus.
Benim kocamda insanligindan magdur olmasin diye erkenden soyledi buna oda bize boyle yapti.
Esyalarim insatin pisligine girdi nasil temizledim,nasil yerlestirdim siz dusunun,bide yaramaz bi cocukla ve tek basima,hayatimda yasadigim en agir gunlerdi,dusununce hala psikolojim bozuluyo.
Yani kimseye iyi niyetli olmamsk lazimmis onu anladim.
Ben 1,5 sene insanlik ettim karsiliginda cocugumda bende perisan olduk,cocugum hasta oldu,abime gittik ev tam bitene kadar orda usuttu yavrum,yollarda otobuslerde kustu.
O kadina asla hakkimi ,cocugumun hakkini helal etmiyorum.
Guya oglumu torunundan ayirt etmiyodu,torununu aglatirdida ona bakardi,kiracisi oldugum,beni,esimi kullandigi muttetce oyleymis.
Esimi evinde ne tamir olsa cagirirdi,evde koskoca oglu oldugu halde.
Amaaannn bende amma doluymus haa:)
Yuzlesemedim bide icimdekoleri soyleyemedim

Akşam paramparca dizisinde Kerimanın arkadaşını evden gönderme çabaları geldi aklima.
Çok komikti..

Ya insanlar burda hep kaynanadan dem vururken ki eşinin annesi oldğu halde tahammül edilmio komşuyu istemeyen mi vicdandız oluyo yapmayın Allah'a askına bi yabancı sonuçta ev halidir cat kapı her dakija gelmesinden rahatsız olması jadr doğal ne var bu kadr yadırgamışınız yalnız terkedip bırakan kızı deil komşusu farkındaysanız komşuluk hakkıdır tamm hal hatr sorulur buyur edilir ama bi yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…