- 23 Ağustos 2012
- 49.678
- 230.422
- Konu Sahibi elmadilimi
Kadın yalnızlıktan sıkılıyor belli, yaşlıyken yalnızlık zor.
Yok mu bir amca everin :)
Yok mu bir amca everin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)beni çok güldürdünüz. istemediğiniz cevapları vermedim diye sinir olmanıza gerek yok. cidden o kadına aşırı üzüldüm. Allah kimseye yalnızlık duygusunu yaşatmasın. bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallah
anladım cnmAraştırdım teyze rahmetli olmuş aydin didimde : ((
dedim ya felç hastasıydım ben dikkatli okumuyosunuz. hala da diyorum NE YAŞATTIYSAN ONU YAŞARSIN. Allah benim canımdan alsın anneme versin keşke onun yerine tüm hastalıkları ben çeksem
eğer böyle bişey varsa siz yerden göğe kadar haklısınız. tabiki böylede olabilir ben bu açıdan hiç düşünmedim cidden. evet gerçekten böyle düşününce siz haklısınız konu sahibinin yazdığını okuyunca çocuğu yok anlamıştım ben aklıma cici bir yaşlı teyze geldi bir an duygularıma yenildim galiba
Bayan felç hastasiymis o yüzden yapamamış canım
Oylemiymis bende yatağa bağımlı sanmıştımyüz felci geçirmiş, ben bedensel yatağa bağımlı diye düşünmüştüm.
o kadar çok vurgulamış ki.
bu konuyu okuyunca çok mutlu oldum.ayy yazık yaşlı yalnız kadın diyenler kaynanaları yalnız kalınca sarıp sarmalayacaklar,hiç yalnız bırakmayacaklar
kasa:)beni çok güldürdünüz. istemediğiniz cevapları vermedim diye sinir olmanıza gerek yok. cidden o kadına aşırı üzüldüm. Allah kimseye yalnızlık duygusunu yaşatmasın. bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallah