- Konu Sahibi elmadilimi
Aboo bu ikinci uyari durun ayol ben mi karistirdim kinerde yazıyor gürültüden şikayetçi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboo bu ikinci uyari durun ayol ben mi karistirdim kinerde yazıyor gürültüden şikayetçi diye
Ben apartmana 2 ay önce taşındım. Daha eve bakmaya geldiğimiz günden beri, ayak sesimize kapıyı açıyor, sorgu sual... Eve taşındık, sürekli bi bahane ile çat kapı geliyor.bundan gurultuden rahatsiz oluyor sandimdiiiiii ayyyy degilmissssss.ne guldum yaaaa.yeni anladim kizz yok bu daha beter dertmis:))))nerde yazıyor gürültüden şikayetçi diye
Bende mi bi tuhaflık var acaba ben gayet iyi anladım ve yorumladım herkes aynı fikirde buluştu bi arkadaş hariçnerde yazıyor gürültüden şikayetçi diye
Yoo ben karistirmadim da sen karıştırmış olabilirsin canımHayir teyze alt katta yasadigi icin gurultuden rahatsiz oluyor
Teyze gurultuden sikayetci .ikide bir sikayete geliyoo.konu sahibi bundan bikkin..olay bu da ,cnm sen baya bi karistirdin sanirim
Cocugun ayak sesine cikiyor deyincee gurultuden sikayetci sandim..meger teyze daha beter bi belaymis.keske benim anladigim gibi olsaydi :)))Bende mi bi tuhaflık var acaba ben gayet iyi anladım ve yorumladım herkes aynı fikirde buluştu bi arkadaş hariç
cnm sen cok nadir olan sanslı kısıden birisinbakın nermin hanım ne buldum
benim eşim maşallah beni hiç ezdirmedi. ama eşim beni sevdikçe annesi çıldırdı. namusuma kadar dil uzattı. kimse bana iftira atamaz. eşim annesini yola getirmeye çalıştı ama kadın benim anneme bile saldırdı. oğlunu gerçekten seven bir anne olsa bunları yapmazdı. şimdi ben çok mutluyum ama o kadında yalnız kaldı. herkes hakettiğini yaşar
daha yarım saat önce kendi kayınvalideniz için yazmışsınız kayınvalideniz 20 yaşında filanmı yaşlı değil sanırım
Cocugun ayak sesine cikiyor deyincee gurultuden sikayetci sandim..meger teyze daha beter bi belaymis.keske benim anladigim gibi olsaydi :)))
Ben de üzüldüm kadın için.
Yalnızlık zordur eminim.
Saati yok üstelik, gece gündüz bir başına.
İnsan karşısında bir sıcak bakış, bir tatlı gülüş ister yani arada.
Kimsenin kalbini kıramam böyle bir konuda.
Ben olsam müsait oldukça alır bebeğimi yanına ben uğrarım.
Nasılsın diye. Yalnız sıkılma diye bir uğradım.
Kısa kalacağım işlerim var derim.
Onun kapımı çalmasını beklemeden.
İşte bu ara çok yoğunum ama şu gün kahvaltıya çağırcam seni inşallah benden haber bekle olur mu falan derim.
Başka ne denir ki?
Bir mesaj daha yazmıştım kaçırdınız sanırım. Aynı komşunuz gibi yaşlı ve yanlız bir insan bulabilirseniz belki birbirleriyle arkadaş olurlar. Hem siz rahat edersiniz hem onlar
kapiya yaz: hastamiz var.lutfen kapiyi calmayiniz.oglum uyuyor lutfen kapiyi calmayiniz...yillar once ben universiteye hazirlanirken,annem a4 kagidina yazar asardi kapiya.kizim ders calisiyor kapiyi calmayiniz.Yok aslında şöyle demek istedim, apartman merdivenlerinden indiğimizi duysa hemen kapıyı açıyor sorgu sual için. Asansörle çıksak bu sefer de kapının sesini dinliyor galiba, yarım saati geçmeden bize geliyor.
Rahatsız edecek gürültü yapmayız. Oğlum daha 1 yaşında, koşturması falan yok
Allah yardımcınız olsun o halde..Apartmanda öyle biri yok, etrafı da bilmiyorum, daha 2 ay oldu taşınalı. Teyze 3-4 yıldır burada oturuyormuş, Kuran'a falan gidiyor, tanıdıkları yaşıtları illa ki vardır ama bana sardı nedense.
kapiya yaz: hastamiz var.lutfen kapiyi calmayiniz.oglum uyuyor lutfen kapiyi calmayiniz...yillar once ben universiteye hazirlanirken,annem a4 kagidina yazar asardi kapiya.kizim ders calisiyor kapiyi calmayiniz.
Bu kısmı dört kez okudumÖnceki sayfalarda bizim komşu teyzeden biraz bahsetmistim yine birgün gelmişti eski anılarını anlatmaya başladı 1950 lerde bu teyzemizi kocası aldatmış teyzemiz takibe başlamış kadını issiz biyerde yakalamış eline bulduğu inek bacak kemiğini kafasına vurmuş sen benim kocami nasil elimden alırsın benim 6 tane çocuğum var diye kadını komaya sokmuş kadin bir daha kalkamamis rahmetli olmuş teyzemiz bunu marifetmis gibi anlatmıştı.Simdi bu teyze 90 kusur yaşında. Eşim geç gelse sürekli laf sokardi kocana sahip çık elinden birgün kaparlar diye taşındım ordan cok şükür.
Niye o kadar mi anlaşılmadı yazdığım 1950 lerde istanbul un sakin mahallesinde oturuyormuş bu teyzemizBu kısmı dört kez okudum
nasıl oluyorki ya hapistemi yatmamış kadın ölünceNiye o kadar mi anlaşılmadı yazdığım 1950 lerde istanbul un sakin mahallesinde oturuyormuş bu teyzemiz
Yattigindan bahsetmedi o zamanlar.O binadan tasinali 7 sene oldu 92 yasindaydi simdi hayattami onu bile bilmiyorumnasıl oluyorki ya hapistemi yatmamış kadın ölünce
1 yaşında çocukla misafirlik etmeyi pek sevmiyorum. Etrafı karıştırmak istiyor, yiyecek versen döküp saçıyor, rahat edemiyorum.
Zaten teyzeyle görüşmek beni tedirgin ediyor. Şizofren gibi sanki.
Araştırdım teyze rahmetli olmuş aydin didimde : ((nasıl oluyorki ya hapistemi yatmamış kadın ölünce