Komşu teyzeye ne yapmalı?

ya bak ne çok örnekler var işte cnm

siz hakikaten bambaşkaymışsınız
Allah yardımcınız olsun. Çok karışık bir psikolojiniz var, umarım düzelirsiniz yakın zamanda...
hani illede siz haklı olmak zorunda değilsiniz inatlaşmaya gerek yok onu demeye çalışıyorum

inanın tam diyecektim ki acaba yaşadıklarımız yaşattıklarımızın mı karşılığı diye, ama vicdanen rahatsız olurum dedim sustum. Fakat çıkıyor işte böyle, dedektifliğinize sağlık

ne yaşattıysan onu yaşarsın diyorsunuz ya bişey diccemde neyse
burda yaşlılara kıyamadığınızı acıdığınızı yazıyorsunuz
yaşlıların tek ihtiyacı yalnız kalmamak değil sevilip sayılmakta
kendi kayınvalidenize etmediğiniz şey kalmaış o dilden anlıyormuş vs
neyse ne diyim siz haklısınız dışaradan ahkam kesmek çok güzel herkes kendi kapısının önünü süpürsün

kaynanam bana yapmadığını bırakmamıştı. bende ona anladığı dilden konuştum. benim kocamı evlatlıktan reddetti. e o zaman çok sevdiği oğlu ona bakar yalnız kalmaz

inanın tam diyecektim ki acaba yaşadıklarımız yaşattıklarımızın mı karşılığı diye, ama vicdanen rahatsız olurum dedim sustum. Fakat çıkıyor işte böyle, dedektifliğinize sağlık
onada vericek cevabı var hanfendinin oğlu varmış yalnız kalmazmış yani buda kendi yaptıklarını örtmeye yetiyor

Anneniz neden yanınızda değildi ? Eşiniz mi istemedi ?

kaynanam bana yapmadığını bırakmamıştı. bende ona anladığı dilden konuştum. benim kocamı evlatlıktan reddetti. e o zaman çok sevdiği oğlu ona bakar yalnız kalmaz
işte belki o kadında evladına gelinine yapmadığını bırakmayan kötü fesat bir kadın bu konu sahibi arkadaşımız çekmek zorundamı o kadını lütfen biraz empati

onada vericek cevabı var hanfendinin oğlu varmış yalnız kalmazmış yani buda kendi yaptıklarını örtmeye yetiyor

hayır anlamadığım nokta bu konuda sözü edilen yaşlı teyzenin akrabalarına sitem edeceği yerde konu sahibine beddua ediyor. acaba yalnız bıraktığı kayınvalidesinin komşularına değil de çoluğuna çocuğuna beddua eden biriler var mıdır?
bi de beddua etmedim diye kıvırma çabaları yok mu?

işte belki o kadında evladına gelinine yapmadığını bırakmayan kötü fesat bir kadın bu konu sahibi arkadaşımız çekmek zorundamı o kadını litfen biraz empati
eğer böyle bişey varsa siz yerden göğe kadar haklısınız. tabiki böylede olabilir ben bu açıdan hiç düşünmedim cidden. evet gerçekten böyle düşününce siz haklısınız konu sahibinin yazdığını okuyunca çocuğu yok anlamıştım ben aklıma cici bir yaşlı teyze geldi bir an duygularıma yenildim galiba

sonunda empati davetimi geri çevirmediniz teşekkür ederim

keşke o dairede kalsam o teyzeye gönüllü bakardım. Allah inşallah sizi aynı durumla test etmez
Offf ne ilgisi var ya kk da alt metni beddua iceren msjlardan gına geldi.kadın yaşlı ve yalnız olabilir tüm gün evde sıkılıyor da olabilir ama bu sürekli komşularıni rahatsız etmesini gerektirmez.konuyi acan çocuğumu uyutuyorum zile basıyor is yaparken çat kapı geliyor dinlenecek iken geliyor diyor yani arada bir değil nerdeyse hergün bu teyze geliyormuş.konu sahibi de evliya değil dimi sonuçta bir insan.lütfen kadına gereksiz duygu sömürüsü yapmayın.çok saçma çünkü.

Son düzenleme:
Annenize bakamamışsınız rahatsızlığınızdan dolayı , o apartmanda kalsanız yine bakamazdınız.
Konu sahibi sadece biraz daha anlayış bekliyor teyzeden. Bunuda ancak konuşarak çözebilir.

Senin beddua mantığına göre acaba kime ne yaşattın da kaynanan bunları çektirdi sana diye sorarım o zaman?

bende çat kapıları sevmem. miskinimdir, sabahın 8 inde ayaga dikilenlerden degilim öğlene kadar uyurum
evı kafama göre toplarım, sürekli birileriyle muhabbet etmeyı sevmem
hatta komşum tripli sanırım bana bu gelme gitme durumlarından dolayı... napim yaa ben de böyleyım
illa her gün birileriyle konusmak zorunda degılım.

yaşlı teyzenın anlayıslı olması, senın cocugunun durumlarını bilmesi, insanları bezdirmemesi gerek
bazıları çok laçkadır yedıklerı içtikleri, gezdikleri yerlerden tut ayrı gıtmez
bazıları da sevmez fazla muhatap olmayı.

zor valla. sanırım ben olsam aynen bir müddet sonra kapıyı açmazdım.

bunun kötülükle alakası yok, insanız herkesın bır yapısı var

işiniz zor valla canım yaşlılar özellikle tek yaşayanlar kendini oyalayacak bişeyler arıyor (üzülüyorum bu duruma Allah kimseyi yanlız bi kapı ardında vırakmasın) ama sizinde ufak cocugunuz varmış eviniz herzamn musait olmayabilir cocugunuza eşinize evinize vakit ayırmanız gerekir. kalbini kırmadan halledersiniz inş

keşke o dairede kalsam o teyzeye gönüllü bakardım. Allah inşallah sizi aynı durumla test etmez
Eden bulur mantığı ile yaklaştığımızda, konu sahibi arkadaşımızın komşusu olan yaşlı hanım teyzemiz de
ettiğini bulmuştur belki.
Üstelik eşinin annesine bakmayacak bir insandan mı geliyor bunca beylik laflar.

Konu Sahibi sana çok Hakverdim ama teyzeye de çok üzüldüm. Acaba aynı onun gibi yanlız bir teyze veya amca da olur bulup tanıştırsanız? ?
Hem Hayır işlemiş olursunuz teyzeye arkadaş bularak hem de rahatlarsınız

Bizim yan dairede de bir teyze var yanlız. Fakat gelip gitmez sokakta oynayan çocukların başında durur ya da balkondan kızımla bıcır bıcır konuşurlar. Eşi 2 ay önce vefat etti çok üzülüyorum bazen balkondan kurabiye kek kahve falan uzatiyorum karşılıklı yiyoruz güzel oluyor. Ama yalnızlık zor be allah göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…