- 2 Ağustos 2009
- 4.158
- 2.086
-
- Konu Sahibi elmadilimi
ya bak ne çok örnekler var işte cnmYa senin arkadaş yoksa benmiyimyaşlı teyzeyi drye götürdük gece yarısı sabahladik kızı ertesinde bizi bi fircaladi size ne benim annemden diye bütün ilaçları çöpe atmiş. İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir
burada din hakkında yorum yapmak yasak... bazı cümlelerde farklı anlamlara gelebilir bu TÜRKÇEmizde var bu arada hala diyorum ne yaşattıysan onu yaşayacaksın
hani illede siz haklı olmak zorunda değilsiniz inatlaşmaya gerek yok onu demeye çalışıyorumsiz hakikaten bambaşkaymışsınız
Allah yardımcınız olsun. Çok karışık bir psikolojiniz var, umarım düzelirsiniz yakın zamanda...
bakın nermin hanım ne buldum
benim eşim maşallah beni hiç ezdirmedi. ama eşim beni sevdikçe annesi çıldırdı. namusuma kadar dil uzattı. kimse bana iftira atamaz. eşim annesini yola getirmeye çalıştı ama kadın benim anneme bile saldırdı. oğlunu gerçekten seven bir anne olsa bunları yapmazdı. şimdi ben çok mutluyum ama o kadında yalnız kaldı. herkes hakettiğini yaşar
daha yarım saat önce kendi kayınvalideniz için yazmışsınız kayınvalideniz 20 yaşında filanmı yaşlı değil sanırım
ne yaşattıysan onu yaşarsın diyorsunuz ya bişey diccemde neysekayınvalidemin çok sevdiği başka bir oğlu var o yalnız kalmaz. ve benim kaynanam zamanında kendi kaynanasını evden kovmuş hasta olmama neden olanda kaynanam. bu yüzden diyorum ne yaşattıysan onu yaşarsın. kaynanamda hakettiğini yaşıyor
kaynanam bana yapmadığını bırakmamıştı. bende ona anladığı dilden konuştum. benim kocamı evlatlıktan reddetti. e o zaman çok sevdiği oğlu ona bakar yalnız kalmazne yaşattıysan onu yaşarsın diyorsunuz ya bişey diccemde neyse
burda yaşlılara kıyamadığınızı acıdığınızı yazıyorsunuz
yaşlıların tek ihtiyacı yalnız kalmamak değil sevilip sayılmakta
kendi kayınvalidenize etmediğiniz şey kalmaış o dilden anlıyormuş vs
neyse ne diyim siz haklısınız dışaradan ahkam kesmek çok güzel herkes kendi kapısının önünü süpürsün
inanın tam diyecektim ki acaba yaşadıklarımız yaşattıklarımızın mı karşılığı diye, ama vicdanen rahatsız olurum dedim sustum. Fakat çıkıyor işte böyle, dedektifliğinize sağlık
evet bazı yaşlılar hiç anlayışlı değil. ama yalnızlık deyince aklıma annen geliyor çok kötü oluyorum. annem gururlu kadındı. istenmediği kapıya gitmezdi. kadın şimdi hayali insanlarla konuşuyor ve hiç bir doktor çare bulamıyor. yaşlı teyze keşke benim yanımda olsa keşke ona evlatlık yapsam yazık kimse ona kapı açmıyomuş. kimse onun yalnızlığını anlayamaz. kadında annem gibi hastalanmamak için çareyi kapı kapı gezmekte buluyo ne yapsın
işte belki o kadında evladına gelinine yapmadığını bırakmayan kötü fesat bir kadın bu konu sahibi arkadaşımız çekmek zorundamı o kadını lütfen biraz empatikaynanam bana yapmadığını bırakmamıştı. bende ona anladığı dilden konuştum. benim kocamı evlatlıktan reddetti. e o zaman çok sevdiği oğlu ona bakar yalnız kalmaz
onada vericek cevabı var hanfendinin oğlu varmış yalnız kalmazmış yani buda kendi yaptıklarını örtmeye yetiyor
eğer böyle bişey varsa siz yerden göğe kadar haklısınız. tabiki böylede olabilir ben bu açıdan hiç düşünmedim cidden. evet gerçekten böyle düşününce siz haklısınız konu sahibinin yazdığını okuyunca çocuğu yok anlamıştım ben aklıma cici bir yaşlı teyze geldi bir an duygularıma yenildim galibaişte belki o kadında evladına gelinine yapmadığını bırakmayan kötü fesat bir kadın bu konu sahibi arkadaşımız çekmek zorundamı o kadını litfen biraz empati
sonunda empati davetimi geri çevirmediniz teşekkür ederimeğer böyle bişey varsa siz yerden göğe kadar haklısınız. tabiki böylede olabilir ben bu açıdan hiç düşünmedim cidden. evet gerçekten böyle düşününce siz haklısınız konu sahibinin yazdığını okuyunca çocuğu yok anlamıştım ben aklıma cici bir yaşlı teyze geldi bir an duygularıma yenildim galiba
Offf ne ilgisi var ya kk da alt metni beddua iceren msjlardan gına geldi.kadın yaşlı ve yalnız olabilir tüm gün evde sıkılıyor da olabilir ama bu sürekli komşularıni rahatsız etmesini gerektirmez.konuyi acan çocuğumu uyutuyorum zile basıyor is yaparken çat kapı geliyor dinlenecek iken geliyor diyor yani arada bir değil nerdeyse hergün bu teyze geliyormuş.konu sahibi de evliya değil dimi sonuçta bir insan.lütfen kadına gereksiz duygu sömürüsü yapmayın.çok saçma çünkü.keşke o dairede kalsam o teyzeye gönüllü bakardım. Allah inşallah sizi aynı durumla test etmez
Senin beddua mantığına göre acaba kime ne yaşattın da kaynanan bunları çektirdi sana diye sorarım o zaman?kaynanam bana yapmadığını bırakmamıştı. bende ona anladığı dilden konuştum. benim kocamı evlatlıktan reddetti. e o zaman çok sevdiği oğlu ona bakar yalnız kalmaz
keşke o dairede kalsam o teyzeye gönüllü bakardım. Allah inşallah sizi aynı durumla test etmez
:)beni çok güldürdünüz. istemediğiniz cevapları vermedim diye sinir olmanıza gerek yok. cidden o kadına aşırı üzüldüm. Allah kimseye yalnızlık duygusunu yaşatmasın. bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallah
Eden bulur mantığı ile yaklaştığımızda, konu sahibi arkadaşımızın komşusu olan yaşlı hanım teyzemiz deanlattıklarınızı okudukça gözyaşlarımı tutamadım. eşi yok çocuk yok kimsesi yok... siz yalnızlık nedir bilirmisiniz. kimbilir evde tek başına ağlıyodur. böyle düşünme. hayır duasını alırsın. sende yaşlandığında yalnız kalırsan kimse sana kapıyı açmazsa o zaman anlarsın
Üstelik eşinin annesine bakmayacak bir insandan mı geliyor bunca beylik laflar.kayınvalidemin çok sevdiği başka bir oğlu var o yalnız kalmaz. ve benim kaynanam zamanında kendi kaynanasını evden kovmuş hasta olmama neden olanda kaynanam. bu yüzden diyorum ne yaşattıysan onu yaşarsın. kaynanamda hakettiğini yaşıyor