-
- Konu Sahibi elmadilimi
Yazdığınız son mesajı yeni okudum burda da siz haklısınız annenizede acil şifalar inşallah Çok geçmiş olsun.Ama bazı yaslilarimiz ne yazıkki hiç anlayışlı degil canımAllah kimseye o yalnızlığı yaşatmasın.
evet bazı yaşlılar hiç anlayışlı değil. ama yalnızlık deyince aklıma annen geliyor çok kötü oluyorum. annem gururlu kadındı. istenmediği kapıya gitmezdi. kadın şimdi hayali insanlarla konuşuyor ve hiç bir doktor çare bulamıyor. yaşlı teyze keşke benim yanımda olsa keşke ona evlatlık yapsam yazık kimse ona kapı açmıyomuş. kimse onun yalnızlığını anlayamaz. kadında annem gibi hastalanmamak için çareyi kapı kapı gezmekte buluyo ne yapsınYazdığınız son mesajı yeni okudum burda da siz haklısınız annenizede acil şifalar inşallah Çok geçmiş olsun.Ama bazı yaslilarimiz ne yazıkki hiç anlayışlı degil canım
merhaba cnm sen elinden geleni zaten yapmışsınApartmanda boş bir daire var, isterseniz sizin için kirasını bi sorabilirim...
Hanımlar şaka bi yana, düşündüğünüz kadar vicdansız olsam baştan böyle alışamazdı. Ben de öyle düşündüm, misafir ettim her seferinde ama yanlış yapmışım.
Ben de yeni evlendiğim zaman ve hamileyken tüm gün yalnız kaldım, eşim günde 14 saat çalışıyordu. Bir arkadaşım, görüşebileceğim akrabam yoktu. Ama komşularımı da yerli yersiz rahatsız etmedim. Evet çok bunalıp yalnızlıktan ağladığım da oldu ama kimsenin kapısını çalmadım günde 10 kere.
bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallah
Konusahibine ceza dilemek Hic olmamis. Gozunuzun onune cici bici yasli bir kadin canlandi o yuzden bu kadar uzuldunuz sanirim. Ama inanin ancak basa gelen anlar bu durumu. Bizim de var boyle bir bayan burada. Illallah dedirtti herkese. Geldigi yerde de zaten bazen insanlar kapiyi acmiyormus, ilk duydugumda cok uzul ustum onun icin. Ama ayni seyleri bana da yapmaya baslayinca sasirmadim anladim. Benden sadece 6 yas buyuk, genc evlenmis coluk cocuk buyumus, simdievine bakmaz cocuklariyla ilgilenmez varsa yoksa gezse herkesin evinegitse. Ama kimseyi evinecagirmaz, misafir agirlamak zor gelir. Herkese gitse yese icse, hatta kendine paket yapar goturur evine, ve isin can sIkici yanini mutfagina girer sormadan yemegin varsa ocakta yer. En nefret ettigim Insan tipi.:)beni çok güldürdünüz. istemediğiniz cevapları vermedim diye sinir olmanıza gerek yok. cidden o kadına aşırı üzüldüm. Allah kimseye yalnızlık duygusunu yaşatmasın. bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallah
bende her şeyi yaşadım. iki haftalık evliyken komşunun kızı gelirdi sabah onda gelir akşam onikide giderdi... çocuğum yok ama felç hastasıydım... ve benim annemde yalnızlıktan dolayı hastalığa yakalandı... kimsenin evine gitmedi ama kafayı yedi deyimi gerçekleşti. gözünüzün önünde annenizin eriyip gitmesi çok kötü bir duygu Allah düşmanıma bile yaşatmasın. bu yüzden yalnız yaşlı kadınlar söz konusu olunca ben dayanamam. Allahım kimseyi yalnız bırakmasın gerçekten çok zor
diğer mesajımı okursan neden böyle dediğimi anlarsın. Allah kimseye o yalnızlığı vermesinkendinizle ne kadar çelişiyorsunuz? yalnız bir kadının hikayesini göz yaşları içinde okuyan merhametli bir kadın, tanımadığı birine sırf komşusunun zırt pırt gelmesinden bunaldığı için nasıl beddua edebilir???
kk üyelerinin bazıları buradaki diğer üyelere beddua etme hakkını nereden buluyor???????
sizin anlattığınız kadın yalnız değil. benim takıldığım tek konu yalnızlık. o kadının yaşadıklarını kimse anlayamazKonusahibine ceza dilemek Hic olmamis. Gozunuzun onune cici bici yasli bir kadin canlandi o yuzden bu kadar uzuldunuz sanirim. Ama inanin ancak basa gelen anlar bu durumu. Bizim de var boyle bir bayan burada. Illallah dedirtti herkese. Geldigi yerde de zaten bazen insanlar kapiyi acmiyormus, ilk duydugumda cok uzul ustum onun icin. Ama ayni seyleri bana da yapmaya baslayinca sasirmadim anladim. Benden sadece 6 yas buyuk, genc evlenmis coluk cocuk buyumus, simdievine bakmaz cocuklariyla ilgilenmez varsa yoksa gezse herkesin evinegitse. Ama kimseyi evinecagirmaz, misafir agirlamak zor gelir. Herkese gitse yese icse, hatta kendine paket yapar goturur evine, ve isin can sIkici yanini mutfagina girer sormadan yemegin varsa ocakta yer. En nefret ettigim Insan tipi.
Hatta yeni dogum yaptim, zamanli zamansiz geldi durdu, elinde de bir kase yemek, bahane olarak getirmis belli, cunku bir ogun bile yetmez bize, esim de evdeyken gelip oturmalar, yeni dogmus kucuk bebegi opmeler. Ben kendi acimami bakiyim, bebegime mi, 4 yasindaki kizima mi, yoksa cani ne zaman cektigi de gdiginde ona mi ?
Konu sagibinin komsusunun hergun defalarca konusahibinin kapisini asindiracak kadar enerjisivarsa, demek ki dinc. Hazirlasin ikramliklari o cagirsin insanlari evine. Milletin evine zamanli zamansiz gidecegine. Hem o zaman insanlar daha cok sever onu ve gorusmek
Ister. Boyle bikar insan.
diğer mesajımı okursan neden böyle dediğimi anlarsın. Allah kimseye o yalnızlığı vermesin
yarası olan gocunur. bu arkadaşın sınavı da belki bu yaşlı kadındır. kim ne derse desin bu yaşlı kadının yerine ben kendi annemi koydum. ben hala ağlıyorum. bu yalnızlığı yaşamayan bilemez.yaşadıklarınız sizin sınavınız. Allah yardımcınız olsun şifa versin ancak kendi yaşanmışlığınız yine bir başka kişiye beddua etme hakkı tanımıyor size.
sizin anlattığınız kadın yalnız değil. benim takıldığım tek konu yalnızlık. o kadının yaşadıklarını kimse anlayamaz
bu arada bu dediğim beddua değil. KİM NE YAŞATTIYSA ONU YAŞASIN diyorum. öylede oluyo zatenyarası olan gocunur. bu arkadaşın sınavı da belki bu yaşlı kadındır. kim ne derse desin bu yaşlı kadının yerine ben kendi annemi koydum. ben hala ağlıyorum. bu yalnızlığı yaşamayan bilemez.
Siz niye yaniniza almadiniz annenizi ?yarası olan gocunur. bu arkadaşın sınavı da belki bu yaşlı kadındır. kim ne derse desin bu yaşlı kadının yerine ben kendi annemi koydum. ben hala ağlıyorum. bu yalnızlığı yaşamayan bilemez.
ev sahibide haklı ama ben yaşayan biri olarak o yaşlı kadına üzülüyorum çocuğu yok kocası uok kimsesi yok ve kimse ona kapıyı açmıyor. Allah o kadına sabır versinOyle ama hergun defalarca da gidilmezki. Gunde bur kere gitse 10 dakika yanlizlihini gidermek icin konusaa hadi tamam. Ya da evine cagirsa. O yanliz ama konusahibide daha kucuk bir cocugun annesi.
dedim ya felç hastasıydım ben dikkatli okumuyosunuz. hala da diyorum NE YAŞATTIYSAN ONU YAŞARSIN. Allah benim canımdan alsın anneme versin keşke onun yerine tüm hastalıkları ben çeksemSiz niye yaniniza almadiniz annenizi ?
bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallahbu arada bu dediğim beddua değil. KİM NE YAŞATTIYSA ONU YAŞASIN diyorum. öylede oluyo zaten
yarası olan gocunur. bu arkadaşın sınavı da belki bu yaşlı kadındır. kim ne derse desin bu yaşlı kadının yerine ben kendi annemi koydum. ben hala ağlıyorum. bu yalnızlığı yaşamayan bilemez.