Komşu teyzeye ne yapmalı?

yarası olan gocunur. bu arkadaşın sınavı da belki bu yaşlı kadındır. kim ne derse desin bu yaşlı kadının yerine ben kendi annemi koydum. ben hala ağlıyorum. bu yalnızlığı yaşamayan bilemez.

Annenizi bu kadar yalnız bırakıp o hale getirmeseydiniz o zaman...

bu durumdan şikayet edenlere de cezasını verir inşallah
kim ne yaşattıysa yaşasın demediniz
öyle demek bile isteseniz konu sahibi yalnızlığa itmiş gibi bişey olur buda ki alakası yok
ikisi de aynı anlamda. siz sağlıklısınız. felçli olsaydınız ve annenizin şizofren olma tehlikesi olsa belki beni anlardınız. kimsesiz yaşlı bir kadın olayı bana annemi hatırlatıyor. bir arkadaşın yorumunu okudum. belki huzurevi iyi olur bu yaşlı teyzeye

E g E git o zaman o boş daireye konuyu anlamamışsınız boştan sarıyorsunuz...benimde kafam kaldırmaz zır zır rahatsız eden insanı yalnızsa napayım bir gün ağırlarım iki gün ağırları nüfusuma alayım birde nasıl:s

dedim ya felç hastasıydım ben dikkatli okumuyosunuz. hala da diyorum NE YAŞATTIYSAN ONU YAŞARSIN. Allah benim canımdan alsın anneme versin keşke onun yerine tüm hastalıkları ben çeksem
Anladim. Zor zaman gecirmissiniz. Ama anneniz de yatalakmdeyil
Sonucta yaninizda gelip
Kalabilirdi. Evde deyilmiydiniz ? Annenizlekonusabilir yanlizligina derman olurdunuz.

Bunu sormamin sebebi, durup dusunmeniz. Herkesin durumu kendine goredir sonucta.

Bu arada bedduadan vazgecin bence. Tehlikeli sulara daliyorsunuz.

zaten bu kadının çocukları kadına bakmıyosa o çocuklarında sonu aynıdır

cnm Allah şifalar versin ama inan benim en sevdiğim teyzemde felçli
bunu ikide bir dile getirmenize gerek yok
ben sizi kınamak için değil öyle yazdım dediğiniz için mesajınızın altını çizdim hepsi bu

dedim ya felç hastasıydım ben dikkatli okumuyosunuz. hala da diyorum NE YAŞATTIYSAN ONU YAŞARSIN. Allah benim canımdan alsın anneme versin keşke onun yerine tüm hastalıkları ben çeksem

Felç olmakla ne alakası var, annenize hizmet edemeseniz de yanında olabilirdiniz

sizde ciddi ciddi kavram karmaşası var ikisi aynı anlamda olsa bu kadar kendimizi paralamayız değil mi?
anlamıyorum bir türlü hatanızı neden kabul edemiyorsunuz? siz bi araştırın beddua nedir nasıl edilir kişi üzerindeki etkileri nelerdir diye...

İnsanları bunalttığı için yalnız kalıyorlar sanırım.
Yani bunaltana bıktırana kadar bir insanın üstüne çullanmış olmasa
10-15 kapısı olur çalabilecek ve kendisini ziyaret edecek.
Herkesi kendinden uzaklaştırıp bir kişi bulunca da tüm sıkıntısını
onunla gidermek istemesi çekilir dert değil gerçekten.
Üzmeyin kendinizi.

illede siz haklısınız diye bişey yok. bu benim düşüncem sizinde düşünceniz farklı bu kadar

illede siz haklısınız diye bişey yok. bu benim düşüncem sizinde düşünceniz farklı bu kadar

son kez yazıyorum.
eğer bazı durumlar kişiden kişiye değişseydi ne din olurdu ne bilim, ne kural olurdu ne hukuk...
bazı kavramların anlamı birdir ve değişmezdir.
bazı kavramları kendinize göre yontamazsınız.
size tavsiyem bu kadar rahat beddua etmeyin sonuçlarını da göz önünde bulundurun.

burada din hakkında yorum yapmak yasak... bazı cümlelerde farklı anlamlara gelebilir bu TÜRKÇEmizde var bu arada hala diyorum ne yaşattıysan onu yaşayacaksın

ben sadece yalnız kalan yaşlılara acıyorum
bakın nermin hanım ne buldum
benim eşim maşallah beni hiç ezdirmedi. ama eşim beni sevdikçe annesi çıldırdı. namusuma kadar dil uzattı. kimse bana iftira atamaz. eşim annesini yola getirmeye çalıştı ama kadın benim anneme bile saldırdı. oğlunu gerçekten seven bir anne olsa bunları yapmazdı. şimdi ben çok mutluyum ama o kadında yalnız kaldı. herkes hakettiğini yaşar

daha yarım saat önce kendi kayınvalideniz için yazmışsınız kayınvalideniz 20 yaşında filanmı yaşlı değil sanırım

kayınvalidemin çok sevdiği başka bir oğlu var o yalnız kalmaz. ve benim kaynanam zamanında kendi kaynanasını evden kovmuş hasta olmama neden olanda kaynanam. bu yüzden diyorum ne yaşattıysan onu yaşarsın. kaynanamda hakettiğini yaşıyor

Ya senin arkadaş yoksa benmiyim yaşlı teyzeyi drye götürdük gece yarısı sabahladik kızı ertesinde bizi bi fircaladi size ne benim annemden diye bütün ilaçları çöpe atmiş. İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir

Teyzeyle konuşun; zile basmasın geldiğinde ve kapıyıda tıkladığında sert vurmasın. Açmadığınızda da kırılmasın , bazen müsait olmadığınızı anlatırsınız. Kesinlikle anlayacağını düşünüyorum.

Arada yemek yaptığınızda götürürsünüz, halini hatrını sorarsınız kapıda , mutlu olur.
Eminim zamanla alışır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…