Komşu terörü

Bu anlattıklarına bakılırsa terör estiren komşu sen oluyorsun ama.

Kaşık kadar balkon azıcık suyla yıkıyorum ve kimsenin balkonuna akmıyor gider borusu yanda. Yandaki boş araziye gidiyor sular. Yoldan geçen olmasın diye de gecenin bir yarısı yıkamayı tercih ettim. Kimse yoktu baktığımda birden birisi bağırmaya başladı.. Süpürüp silinecek durumda değildi bayağıdır su akmasın diye yikamamistim..

Şu foşur foşur balkon yikamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Millete zararsınız!
Vileda diye bir şey var.
güzelce sileceksiniz.
Iki üc su yapin tertemiz silin.
terör estiren sizsiniz.
Apartmanda balkon yikanmaz!

Fosur fosur dediğin 2 tas su :) Git onu millete banyo yaptıranlara anlat.

HORTUMLA YİKAMADIM 2 TAS SU DÖKTÜM SADECE. VE SADECE ZEMINI YIKADIM KIMSEYE ZARAR VERECEK BIRSEY YAPMADIM HANFENDININ UZERINE SU SIÇRAMIŞ VE BANA FIŞKIRTTIN DIYE BAGIRIP ÇAĞIRDI BIRAZ LAFI ANLAYIP YORUM YAPIN HEPINIZ.

Bi de olay gece olmuş sanırım, düşünsene gece serinliğinde balkonunda uzanmışsın biri üstüne su foşurdatıp üstüne bi de bağırıp çağırıyor
Yatılacak bir balkon değil 2 kişi yanyana ayakta dursa zor sığar. Oturmak için herkesin ön cephede balkonu var.

Yatılacak bir balkon değil 2 kişi yanyana ayakta dursa zor sığar. Oturmak için herkesin ön cephede balkonu var.
Fransız balkon mu bu? Eğer öyleyse yıkamak hepten saçma ben silmeyi tercih ediyorum. Bütün bunları topla çıkar böl yine de haklı değilsiniz apartmanda yaşamak belli kurallara uymayı gerektirir, boruda sıkıntı varsa yıkamayacaksınız.

Alt komsum 2006da taktirdigimiz klimanin tahliye hortumunun kısa olmasina gecen sene yani 16 sene sonra itiraz etti. Duvarinin bilmem neresinin neresine su damliyormus. Boruyu uzatip, binanin köşesinden gecirmemi istedi. Tabi kelepceyle sabitleme islemi yapildigi icin hortum boyu daha uzun kesildi, sonuc olarak ekstra maliyetli oldu. O zamanin parasi 500tl ödedim.
Indim baktim, itiraz ettigi miktar bir avuç su. Adam rahatsiz olmus, duvar onun duvari. Sizin mantiginizla bakarsak komsuma gidip "nasilsa klimanin oldugu odayi kullanmiyosunuz, hava sicak su kuruyor birakin damlasin" deme hakkim var miydi sizce?

yav hatalısınız işte. Gece gece hem gürültü neden yapıyorsunuz? Baştan sona hata var yaptığınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…