• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu terörü

HORTUMLA YİKAMADIM 2 TAS SU DÖKTÜM SADECE. VE SADECE ZEMINI YIKADIM KIMSEYE ZARAR VERECEK BIRSEY YAPMADIM HANFENDININ UZERINE SU SIÇRAMIŞ VE BANA FIŞKIRTTIN DIYE BAGIRIP ÇAĞIRDI BIRAZ LAFI ANLAYIP YORUM YAPIN HEPINIZ.
Sakin olun gayette okudum ve anladım sözelim iyidir merak etmeyin. Ancak sizin anlamadığınız nokta şu;
Ha hortumu sallamışsınız ha 2 tas su dökmüşsünüz mesele azda olsa yıkıyor olmanız, mesele sızıntı her nerede ise boru veya başka bir gider... su döküyor olmanız. O kişiye borudan her halükarda su gittiğini siz yazdınız değil mi? '' Apartmanında dış cephesinde gider boruları çatlak su aşağıya akıyor '' bahsettiğim bu işte. Sizin bilerek yaptığınızı sanmış olabilir ancak sizin bu durumda yıkamamanız gerekirdi. En azından böyle kavga edilmemesi adına silin geçin.

Alt komsum 2006da taktirdigimiz klimanin tahliye hortumunun kısa olmasina gecen sene yani 16 sene sonra itiraz etti. Duvarinin bilmem neresinin neresine su damliyormus. Boruyu uzatip, binanin köşesinden gecirmemi istedi. Tabi kelepceyle sabitleme islemi yapildigi icin hortum boyu daha uzun kesildi, sonuc olarak ekstra maliyetli oldu. O zamanin parasi 500tl ödedim.
Indim baktim, itiraz ettigi miktar bir avuç su. Adam rahatsiz olmus, duvar onun duvari. Sizin mantiginizla bakarsak komsuma gidip "nasilsa klimanin oldugu odayi kullanmiyosunuz, hava sicak su kuruyor birakin damlasin" deme hakkim var miydi sizce?
O da altina bi tas koyuvereymis şip şip

Sakin olun gayette okudum ve anladım sözelim iyidir merak etmeyin. Ancak sizin anlamadığınız nokta şu;
Ha hortumu sallamışsınız ha 2 tas su dökmüşsünüz mesele azda olsa yıkıyor olmanız, mesele sızıntı her nerede ise boru veya başka bir gider... o kişiye borudan her halükarda su gittiğini siz yazdınız değil mi? '' Apartmanında dış cephesinde gider boruları çatlak su aşağıya akıyor '' bahsettiğim bu işte. Sizin bilerek yaptığınızı sanmış olabilir ancak sizin bu durumda yıkamamanız gerekirdi. En azından böyle kavga edilmemesi adına silin geçin.
Yavrucum neden bilerek yapayım gecenin bir vakti ne bileyim ben ordan gecen kadını? Apartmandan sandım boru çatlak diyorum inanmıyor illa sen üzerime su fışkırttın diyor. Tamam buraya kadar anlarim bende diyorum ki ben bilerek sana su fıskirtmadım borudan akan gelmistir. Gozumle gordum sen kimin kiracısısın diyor. Ne alaka?? Ordan sonra koptu benim ipler.... Özür diler suyu hemen kurularim normalde ama o çirkin üsluplu kadın beni sinir etti gece gece.

HORTUMLA YİKAMADIM 2 TAS SU DÖKTÜM SADECE. VE SADECE ZEMINI YIKADIM KIMSEYE ZARAR VERECEK BIRSEY YAPMADIM HANFENDININ UZERINE SU SIÇRAMIŞ VE BANA FIŞKIRTTIN DIYE BAGIRIP ÇAĞIRDI BIRAZ LAFI ANLAYIP YORUM YAPIN HEPINIZ.

Sen dua et zabıta gelmemiş, gece gece balkon yıkıyorsun apartmandan duyulur gece sessizliğinde o sesler.

Hem gece gece gürültü yapıyorsun, hem kadına su gideceğini bilerek kadının evine su kaçırtıyorsun.

Yavrucum neden bilerek yapayım gecenin bir vakti ne bileyim ben ordan gecen kadını? Apartmandan sandım boru çatlak diyorum inanmıyor illa sen üzerime su fışkırttın diyor. Tamam buraya kadar anlarim bende diyorum ki ben bilerek sana su fıskirtmadım borudan akan gelmistir. Gozumle gordum sen kimin kiracısısın diyor. Ne alaka?? Ordan sonra koptu benim ipler.... Özür diler suyu hemen kurularim normalde ama o çirkin üsluplu kadın beni sinir etti gece gece.
Konu başlığının "kaldırımdan geçen kadın terörü" olarak değiştirilmesini öneriyorum.

Tasın büyüklüğü ne kadar hamam tası mı leğen mi🧿

Bilerek yaptınız demiyorum zaten. Kadın bunu düşünmüş olabilir, hatta kavga etmek için bahane arayan biri de olabilir ben ne sizi tanıyorum ne sorun yaşadığınız kişiyi. Siz kimse yok sanmıştım diyorsunuz ancak boru çatlaksa zaten her halükarda su gidecek oraya, ıslanacak balkonu... İlla ki ıslanan insan mı olması lazım? Camlar ıslanıyor bu durumda da ya da balkonu daha nasıl anlatayım yapılan hatayı bilemiyorum ki. Bizde yaşadık aynısını sadece vilada yaptık derzler çekilene kadar geçtik. Komşuluk ilişkilerinde fedakarlık olmalı. Bizim üst komşumuzda sigara külünü aşağı atıyordu kül tablasının icadı yıllardır süregeldiği halde. Oda ben yokum diye atıyordu muhtemelen ama balkon kül doluydu, üstüne sarı bezi delmiş ruh hastası nasıl denk getirdiyse... O işe benzedi sizinki de.

Tamam bi daha fişkirtmazsiniz. O da size gerizekali demez. Opusur barisirsiniz. Boylece bi sorunu daha çözülmüs olur Allama sukur 🤔

Ben zaten kadın seslenince çıktım ki özür dilemek için balkona mi geldi artık başka yere mi diye düşündüm ancak kadın sen kimin kiracisisin bana isim söyle falan diyince ve sanki ona zorum varmışta özellikle ona su atmışım gibi davranınca özür dilemedim ve konu buraya kadar geldi ..

İşte olay gece gece olmasında.
Gece gece gürültü yapmayın.
Bir de karşılıklı bağırmışsınız kaç kişiyi rahatsız ettiniz kim bilir.
Çok ayıp yani yaptığınız gece gece.
Gündüzler torbaya mı girdi sizin oralarda

Hanımlar direk konuya gireceğim. Ben yeni bir eve taşındım henüz 3 4 ay oldu. Ailem yatılı kalmaya gelmişti. Bende babam sigara içiyor diye balkonu yıkayim dedim ki kutu gibi balkonum var. Apartmanında dış cephesinde gider boruları çatlak su aşağıya akıyor ister istemez. Birden aşağıdan ses geldi balkonu yıkayan kim diye feryat figan bende dedim eyvah birinin çamaşırı falan mı vardı acaba diye efendim dedim baktım aşağıya kaldırımda bir kadın su fışkırttın aşağıya diye bağırıyor. Dedim hayır bakın borular çatlak. Yok diyor gördüm sen su fışkırttın bak hayatım benim elimde degil su akıtıyor giderden diyorum. Yok diyor sen kkmin kiracısısın avaz avaz... Ne yapacaksın kimin kiracısı olduğumu ben oturuyorum burda benim muhatabın diyorum ama anlamıyor. Hayır yani kim olduğu da belli değil yani balkonuna mi geldi kendine mi geldi apartmandan mi değil mi belli değil sadece su fişkırttın diyor. Anlayamadım. Neyse dedi hanfendi şu suyu durdur. (borudan akan su) Dedim hani ben fiskırtiyordum suyu ne oldu ben mi döküyorum şuan. Yok hala bağırıyor suyu durdur diye. Boruya girip suyu kesicem sanki. Sonra seni ev sahibine şikayet edicem benim muhatabım sen değilsin gerizekali dedi hızlıca gitti. Bende dedim benim muhatabımda sen değilsin gerizekalı da sensin dedim. Tüm sinir sistemim bozuldu gece gece deli mıydı neydi yani. Hayır su gelmişte olabilir yani balkon yıkıyorum sonuçta ama bunun kiracıyla ev sahibine söylemekle me alakası var. Normalde özür diler çekilirim öylesi bir durumda ama ev sahibi muhabbeti yapınca sinirlendim dilemedim özür falan ki ona ne gibi bir zararı dokundu onuda anlayamadım henüz.
Bunun bi komsu terörü olduguna emin miyiz? Kelimeleri doğru yerde kullanmak önemli yani bu denli konu acılacak kadar önemli olan ne? Hani ev kadınlarının camasır suyunu dökmeyi unuttugu yer icin vah vahlanır ya sanırım siz ev kadınısınız. Ama inanın bunlar birer problem değil, hayatın her alanında bunlar yasanıyor he diyip geciyoruz. Konu acıp hayatımızın merkezine dandik konuları kıysak ilerleme kat edemeyiz
Sevgler

Bunun bi komsu terörü olduguna emin miyiz? Kelimeleri doğru yerde kullanmak önemli yani bu denli konu acılacak kadar önemli olan ne? Hani ev kadınlarının camasır suyunu dökmeyi unuttugu yer icin vah vahlanır ya sanırım siz ev kadınısınız. Ama inanın bunlar birer problem değil, hayatın her alanında bunlar yasanıyor he diyip geciyoruz. Konu acıp hayatımızın merkezine dandik konuları kıysak ilerleme kat edemeyiz
Sevgler
Kimin kiracisisin demis ya kadin, ona ayar olmus bxjxjxj bu kimin donu der gibi nxjxjxjx

Sevgler
Sanırım haklısın, teşekkür ederim. :)

Back