Böyle bir sorun varsa balkonu süpürüp silin yıkamayın. Hakaret etmekte haksız ama düpedüz haksız da değil.Hanımlar direk konuya gireceğim. Ben yeni bir eve taşındım henüz 3 4 ay oldu. Ailem yatılı kalmaya gelmişti. Bende babam sigara içiyor diye balkonu yıkayim dedim ki kutu gibi balkonum var. Apartmanında dış cephesinde gider boruları çatlak su aşağıya akıyor ister istemez. Birden aşağıdan ses geldi balkonu yıkayan kim diye feryat figan bende dedim eyvah birinin çamaşırı falan mı vardı acaba diye efendim dedim baktım aşağıya kaldırımda bir kadın su fışkırttın aşağıya diye bağırıyor. Dedim hayır bakın borular çatlak. Yok diyor gördüm sen su fışkırttın bak hayatım benim elimde degil su akıtıyor giderden diyorum. Yok diyor sen kkmin kiracısısın avaz avaz... Ne yapacaksın kimin kiracısı olduğumu ben oturuyorum burda benim muhatabın diyorum ama anlamıyor. Hayır yani kim olduğu da belli değil yani balkonuna mi geldi kendine mi geldi apartmandan mi değil mi belli değil sadece su fişkırttın diyor. Anlayamadım. Neyse dedi hanfendi şu suyu durdur. (borudan akan su) Dedim hani ben fiskırtiyordum suyu ne oldu ben mi döküyorum şuan. Yok hala bağırıyor suyu durdur diye. Boruya girip suyu kesicem sanki. Sonra seni ev sahibine şikayet edicem benim muhatabım sen değilsin gerizekali dedi hızlıca gitti. Bende dedim benim muhatabımda sen değilsin gerizekalı da sensin dedim. Tüm sinir sistemim bozuldu gece gece deli mıydı neydi yani. Hayır su gelmişte olabilir yani balkon yıkıyorum sonuçta ama bunun kiracıyla ev sahibine söylemekle me alakası var. Normalde özür diler çekilirim öylesi bir durumda ama ev sahibi muhabbeti yapınca sinirlendim dilemedim özür falan ki ona ne gibi bir zararı dokundu onuda anlayamadım henüz.
Hanımlar direk konuya gireceğim. Ben yeni bir eve taşındım henüz 3 4 ay oldu. Ailem yatılı kalmaya gelmişti. Bende babam sigara içiyor diye balkonu yıkayim dedim ki kutu gibi balkonum var. Apartmanında dış cephesinde gider boruları çatlak su aşağıya akıyor ister istemez. Birden aşağıdan ses geldi balkonu yıkayan kim diye feryat figan bende dedim eyvah birinin çamaşırı falan mı vardı acaba diye efendim dedim baktım aşağıya kaldırımda bir kadın su fışkırttın aşağıya diye bağırıyor. Dedim hayır bakın borular çatlak. Yok diyor gördüm sen su fışkırttın bak hayatım benim elimde degil su akıtıyor giderden diyorum. Yok diyor sen kkmin kiracısısın avaz avaz... Ne yapacaksın kimin kiracısı olduğumu ben oturuyorum burda benim muhatabın diyorum ama anlamıyor. Hayır yani kim olduğu da belli değil yani balkonuna mi geldi kendine mi geldi apartmandan mi değil mi belli değil sadece su fişkırttın diyor. Anlayamadım. Neyse dedi hanfendi şu suyu durdur. (borudan akan su) Dedim hani ben fiskırtiyordum suyu ne oldu ben mi döküyorum şuan. Yok hala bağırıyor suyu durdur diye. Boruya girip suyu kesicem sanki. Sonra seni ev sahibine şikayet edicem benim muhatabım sen değilsin gerizekali dedi hızlıca gitti. Bende dedim benim muhatabımda sen değilsin gerizekalı da sensin dedim. Tüm sinir sistemim bozuldu gece gece deli mıydı neydi yani. Hayır su gelmişte olabilir yani balkon yıkıyorum sonuçta ama bunun kiracıyla ev sahibine söylemekle me alakası var. Normalde özür diler çekilirim öylesi bir durumda ama ev sahibi muhabbeti yapınca sinirlendim dilemedim özür falan ki ona ne gibi bir zararı dokundu onuda anlayamadım henüz.
Üstelik balkonun kutu gibi olmasıyla konunun hiç alakası yokNefret ediyorum ben ne yaparsam yaparım kalan ile kim uğraşırsa uğraşsın zihniyetinden. Bilmiyordum meğer çatlakmis gibi bir ifade yok, belli ki ilk defa yıkanmiyor bir terör var ama..
Yani hani balkonum küçük ne kadar su gitmiş olabilir kutu gibi demek istedi herhaldeÜstelik balkonun kutu gibi olmasıyla konunun hiç alakası yok
Bi balkon suyu kadının üstüne boca ettiğini düşünmedik zatenYani hani balkonum küçük ne kadar su gitmiş olabilir kutu gibi demek istedi herhalde
Bi balkon suyu kadının üstüne boca ettiğini düşünmedik zatenbüyük de olsa küçük de olsa ilk gelen sudan sonra kadın geri çekilir.
Daha doğru anlatılamazdıInsanlar kendi medeniyetsizliklerini kucultup kabul ettirme cabasi gösteriyor anlamsiz bir sekilde.
Bizim burda yuksek ses muzik dinliyolardi bugun. Birisi cikip uyardi. "Aman 2 sarkidan ne olacak sanki" dedi piskin piskin. "Az su, 2 sarki" boyle boyle hosgoru bekliyolar. Baskasini rahatsiz ettim, ozur dileyeyim demek yok. Sen idare ediver diyorlar.
bir de hani ben sicratmistim, bak borudan geliyormus, utandin mi demeye getirmis lafi resmenInsanlar kendi medeniyetsizliklerini kucultup kabul ettirme cabasi gösteriyor anlamsiz bir sekilde.
Bizim burda yuksek ses muzik dinliyolardi bugun. Birisi cikip uyardi. "Aman 2 sarkidan ne olacak sanki" dedi piskin piskin. "Az su, 2 sarki" boyle boyle hosgoru bekliyolar. Baskasini rahatsiz ettim, ozur dileyeyim demek yok. Sen idare ediver diyorlar.
bir de hani ben sicratmistim, bak borudan geliyormus, utandin mi demeye getirmis lafi resmen
Bak hayatim bak bebegim diye de açıklama yapıyor kadina! Pes!
valla bogazliyasim geldi şuan, yaprak dökümü leyla gibi benim ne sucum var diye gelmiş konu acmis.Sinirimi bozuyor boyle insanlarbide konu açmış, bize linçlettirecek. Yer miyiz bunları
valla bogazliyasim geldi şuan, yaprak dökümü leyla gibi benim ne sucum var diye gelmiş konu acmis.
Bi de olay gece olmuş sanırım, düşünsene gece serinliğinde balkonunda uzanmışsın biri üstüne su foşurdatıp üstüne bi de bağırıp çağırıyor"Suyu ben fiskirtmiyorum, borudan geliyor" aciklamasina karsilik olarak pek fazla secenegimiz yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?