• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu terörü

Hanımlar direk konuya gireceğim. Ben yeni bir eve taşındım henüz 3 4 ay oldu. Ailem yatılı kalmaya gelmişti. Bende babam sigara içiyor diye balkonu yıkayim dedim ki kutu gibi balkonum var. Apartmanında dış cephesinde gider boruları çatlak su aşağıya akıyor ister istemez. Birden aşağıdan ses geldi balkonu yıkayan kim diye feryat figan bende dedim eyvah birinin çamaşırı falan mı vardı acaba diye efendim dedim baktım aşağıya kaldırımda bir kadın su fışkırttın aşağıya diye bağırıyor. Dedim hayır bakın borular çatlak. Yok diyor gördüm sen su fışkırttın bak hayatım benim elimde degil su akıtıyor giderden diyorum. Yok diyor sen kkmin kiracısısın avaz avaz... Ne yapacaksın kimin kiracısı olduğumu ben oturuyorum burda benim muhatabın diyorum ama anlamıyor. Hayır yani kim olduğu da belli değil yani balkonuna mi geldi kendine mi geldi apartmandan mi değil mi belli değil sadece su fişkırttın diyor. Anlayamadım. Neyse dedi hanfendi şu suyu durdur. (borudan akan su) Dedim hani ben fiskırtiyordum suyu ne oldu ben mi döküyorum şuan. Yok hala bağırıyor suyu durdur diye. Boruya girip suyu kesicem sanki. Sonra seni ev sahibine şikayet edicem benim muhatabım sen değilsin gerizekali dedi hızlıca gitti. Bende dedim benim muhatabımda sen değilsin gerizekalı da sensin dedim. Tüm sinir sistemim bozuldu gece gece deli mıydı neydi yani. Hayır su gelmişte olabilir yani balkon yıkıyorum sonuçta ama bunun kiracıyla ev sahibine söylemekle me alakası var. Normalde özür diler çekilirim öylesi bir durumda ama ev sahibi muhabbeti yapınca sinirlendim dilemedim özür falan ki ona ne gibi bir zararı dokundu onuda anlayamadım henüz.
Bu anlattıklarına bakılırsa terör estiren komşu sen oluyorsun ama.

Orda çatlak olduğunu bilerek o suyu ordan akittiysaniz haksizsiniz. Karşıdaki kişi hakaret etmekte haksız evet ama üzerine gelmiş olabilir, evine gelmiş olabilir insan o an sinirle laf söyler haliyle.
Bizim burda var bir manyak açık balkonunu fosur fosur suyla yıkıyor su direkt balkonundan caddeye akıyor. Geçerken baktım su sıcradi üzerime o şekilde farkettim Allah'tan bebeğime falan gelmedi. Şimdi öyle bir durumda yukardakine hakarette ederim lafta söylerim yani maalesef yapacak bişey yok. Bile bile o suyu o şekilde akitamazsin. Bide balkon yıkamak ne ya? Güzelce supur ve sil tamam yani.
Kaşık kadar balkon azıcık suyla yıkıyorum ve kimsenin balkonuna akmıyor gider borusu yanda. Yandaki boş araziye gidiyor sular. Yoldan geçen olmasın diye de gecenin bir yarısı yıkamayı tercih ettim. Kimse yoktu baktığımda birden birisi bağırmaya başladı.. Süpürüp silinecek durumda değildi bayağıdır su akmasın diye yikamamistim..

Şu foşur foşur balkon yikamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Millete zararsınız!
Vileda diye bir şey var.
güzelce sileceksiniz.
Iki üc su yapin tertemiz silin.
terör estiren sizsiniz.
Apartmanda balkon yikanmaz!

Fosur fosur dediğin 2 tas su :) Git onu millete banyo yaptıranlara anlat.

Yalnız hata sizde. Tabi kadının hakareti de çok yanlış. Ancak böyle su sızıntısı varsa yıkamamalısınız sorun çözülene kadar sadece silmelisiniz. Aynı durum bizde de oldu bizim balkondan aşağı kata nasıl oldu bilmiyorum su sızmış hiçbir şekilde yıkamadık sadece vilada yaptık zaten yıkadığımızda da asla öyle hortumu sallatmayız üstüne dışına vs. adam napsın? Tabi ki çözüm üretmek için uğraşmalısınız.
HORTUMLA YİKAMADIM 2 TAS SU DÖKTÜM SADECE. VE SADECE ZEMINI YIKADIM KIMSEYE ZARAR VERECEK BIRSEY YAPMADIM HANFENDININ UZERINE SU SIÇRAMIŞ VE BANA FIŞKIRTTIN DIYE BAGIRIP ÇAĞIRDI BIRAZ LAFI ANLAYIP YORUM YAPIN HEPINIZ.

Bi de olay gece olmuş sanırım, düşünsene gece serinliğinde balkonunda uzanmışsın biri üstüne su foşurdatıp üstüne bi de bağırıp çağırıyor😬
Yatılacak bir balkon değil 2 kişi yanyana ayakta dursa zor sığar. Oturmak için herkesin ön cephede balkonu var.

Yatılacak bir balkon değil 2 kişi yanyana ayakta dursa zor sığar. Oturmak için herkesin ön cephede balkonu var.
Fransız balkon mu bu? Eğer öyleyse yıkamak hepten saçma ben silmeyi tercih ediyorum. Bütün bunları topla çıkar böl yine de haklı değilsiniz apartmanda yaşamak belli kurallara uymayı gerektirir, boruda sıkıntı varsa yıkamayacaksınız.

Kaşık kadar balkon azıcık suyla yıkıyorum ve kimsenin balkonuna akmıyor gider borusu yanda. Yandaki boş araziye gidiyor sular. Yoldan geçen olmasın diye de gecenin bir yarısı yıkamayı tercih ettim. Kimse yoktu baktığımda birden birisi bağırmaya başladı.. Süpürüp silinecek durumda değildi bayağıdır su akmasın diye yikamamistim..

Alt komsum 2006da taktirdigimiz klimanin tahliye hortumunun kısa olmasina gecen sene yani 16 sene sonra itiraz etti. Duvarinin bilmem neresinin neresine su damliyormus. Boruyu uzatip, binanin köşesinden gecirmemi istedi. Tabi kelepceyle sabitleme islemi yapildigi icin hortum boyu daha uzun kesildi, sonuc olarak ekstra maliyetli oldu. O zamanin parasi 500tl ödedim.
Indim baktim, itiraz ettigi miktar bir avuç su. Adam rahatsiz olmus, duvar onun duvari. Sizin mantiginizla bakarsak komsuma gidip "nasilsa klimanin oldugu odayi kullanmiyosunuz, hava sicak su kuruyor birakin damlasin" deme hakkim var miydi sizce?

yav hatalısınız işte. Gece gece hem gürültü neden yapıyorsunuz? Baştan sona hata var yaptığınızda.

Back