- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
-
- Konu Sahibi Marianihal
Tabiki yalan.. çokta sinir bozucu. Kolyenizi aldığınıza sevindim. 33 yaşında zeka problemi olmayan bir insan eğer aksi bir durum olsa korkar ağlardı bahane uyduramazdı .Zaten hırsız değil demiyorum, isteyecektim sen geç gelince unuttum demesi yalan.
Bu boyledir, kimsenin karakterini cozemiyoruz.Babam da hep böyle derdi bize eskiden. Eve biri gelince saklayın eşyalarınızı beşer şaşar saklamayan suçludur der.
Yakışmadı Atam...Babam da hep böyle derdi bize eskiden. Eve biri gelince saklayın eşyalarınızı beşer şaşar saklamayan suçludur der.
Muhtemelen sen de artık saklayacaksın :)Yakışmadı Atam...
Uhü ühü... Yoksulluktan mi almiş kıyamam. Ulan sanki ben armatör kızıyım. Sanki biz yoksul değiliz yatlarimiz katlarimiz varBu boyledir, kimsenin karakterini cozemiyoruz.
100 bine aldim diye de korkutmus kizi, bu sacmaliktan korktuguna gore hirsizliktan degil cahillik, saftiriklik, yoksuzluktan almis iste konu dogruysa eğer.
Anladım yalanı da var böyle insanlar hayatında olmasa daha iyi inan bana konu edecek bir insan değil kendisi. Çok net şekilde mesafeni koy soramaz bile zaten sana neden böyle oldun diye ben galiba bişey kaçırdım ama yorumları tam anlamadım ama sanırım kendisiyle konuştun?Sorun hayvanlardan korkması değil, sitede köpek yok bayaa bir mesafeye kadar köpek görmedim bile. Attığı twitlerde işe giderken sürekli köpek surusuyle karsilastigini, korktuğunu falan yazmış. Kız yıllardır çalışmıyor ve çok dışarı çıkan bir kız da değil. Ayrıca çıksa bile zaten sitede köpek yok, aşağıda otobüs durakları var ama orda da köpek olmaz. Uyduruyor yani.
Uhü ühü... Yoksulluktan mi almiş kıyamam. Ulan sanki ben armatör kızıyım. Sanki biz yoksul değiliz yatlarimiz katlarimiz variyi ben de cüzdan cepleyeyim o zaman yoksulluğuma verin. Potansiyel hirsizsin resmen Allah çevrene sabır versin
Satamayacagini anlamistir ya da polis falan deyince korktuYa aklımı kurcalayan şey neden geri verdi o zaman? Satmamiş satsa korkmasini anlarım.
Tamam hirsiz da, goz onunde de insanın nefsiyle oynanamak gerekir, ekonomi de mağlum:)
Hirsizin hic mi sucu yok demiyorum da, milleti yaftalicagina kendini guvenceye alsin evde biri varken madem.
Sana katılmıyorum mybiglove, insan nefsine hakim olması gereken bir canlı, yoksulluk başkasının malına el uzatmak için sebep değildir ne yoksullar var namuslu ahlaklı.Bu boyledir, kimsenin karakterini cozemiyoruz.
100 bine aldim diye de korkutmus kizi, bu sacmaliktan korktuguna gore hirsizliktan degil cahillik, saftiriklik, yoksuzluktan almis iste konu dogruysa eğer.
Hayır baya baya hırsızlıktan almış. Küçük çocuk olsa neyse ama kocaman kız saflıktan veya cahillikten komşusunun altınını çalmaz.Bu boyledir, kimsenin karakterini cozemiyoruz.
Takmak için almıştır belki.Ya aklımı kurcalayan şey neden geri verdi o zaman? Satmamiş satsa korkmasini anlarım.
Belki sadece hayalperest biridir, belki dışarıdan bakınca hemen farkedilmeyen bir sorunu vardır ( zihinsel)Öyle bir anlatıyor ki sanki bileti hazırmış işi hazırmış gibi, hani yarın da sinemaya gidicem der gibi işte bu sene olmazsa artık Kore'ye gitme planım vardı o olur Kore'ye giderim orda öğretmenlik yaparım diyordu.:d