- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Valla bende şaşırdım ne yapsam ama onu alırsak bilezik bizi çok zorlayacak
Ay çok sevindim ya. Burda benimle olmanız çok hoşuma gidiyor. Beni unutmamanız. Şimdi agliycam haa:)Elmas,adını buralarda gördükçe gülümsüyorum biliyormusun?bizim daha dün, kuş gibi titreyen elmas gelin olacak ta eşya alıyor.Babanı öyle anlatmıştın ki ben korkmuştum vallahiKına geceni burada yapacağız bak karışmam,nede olsa beraber titredik korkuyla burda dimi
İyi öyleyse,hazırlayalım bindallıları,kırmızısı benim,kimse giymesinAy çok sevindim ya. Burda benimle olmanız çok hoşuma gidiyor. Beni unutmamanız. Şimdi agliycam haa:)
Babam dan çok annem cektirdi ahh ah hala da cektiriyor da neyse. Tamam kina gecem burda olacak beni yalnız bırakmayın: )
Ben bindalli giymeyecegim siz istediginiz rengi giyin hepiniz :)İyi öyleyse,hazırlayalım bindallıları,kırmızısı benim,kimse giymesin
Anneni de boşver,o da heyecanlıdır şimdi.Yarın evine girip kapını kapatınca,hepsi özlemle karışır,sıkıntılar flulaşır.Bir bakmışsın evinde ilk kahvaltın,güle konuşa yerken gözlerin dolar birden, o zaman, iyiki tatlılıkla olmuş, iyiki annemi de kırmamışım dersin.Ay çok sevindim ya. Burda benimle olmanız çok hoşuma gidiyor. Beni unutmamanız. Şimdi agliycam haa:)
Babam dan çok annem cektirdi ahh ah hala da cektiriyor da neyse. Tamam kina gecem burda olacak beni yalnız bırakmayın: )
Yavrum desem nolacak annem iki sokak otelde olacakAnneni de boşver,o da heyecanlıdır şimdi.Yarın evine girip kapını kapatınca,hepsi özlemle karışır,sıkıntılar flulaşır.Bir bakmışsın evinde ilk kahvaltın,güle konuşa yerken gözlerin dolar birden, o zaman, iyiki tatlılıkla olmuş, iyiki annemi de kırmamışım dersin.
Pekte yakınmış,ay sen bana bakma,Yavrum desem nolacak annem iki sokak otelde olacak
oturma odasını iptal etsen nasıl olur?..onun yerine salon masa sandalyesi alırsın..birde konsol ya da depolama alanı olan tv sehpası alırsın.önceki evimde mutfağım çok genişti..salonuma masa almadım..sıkıntı yaşamıyordum..ama şu anki mutfağım daha küçük..çok fazla misafirim gelmiyor ama geldiğinde sıkıntı oluyor..tecrübeyle sabit salonda masa olması iyi oluyormuş..ki ben de eşya kalabalığından hiç hoşlanmayan bir insanım.masa alayım diyorum ama bu seferde salon çok kalabalık olacak..ne yapsam bilemedim bende.bir de anlayamadığım neden bileziği illa almanız gerekiyor..nişanda takılan bileziklerin emanet olduğu anlaşımasın diye mi?..eğer bunun içinse düğünde de emenet falan idare etseniz kendinizi sıkıntıya sokmak yerine..Teşekkür ederim inşallah. Evet çok uğraşıyor bizim için . Bileziği mecbur alacağız kaynanam dan dolayı.
bu sekılde neden evleniyosun cok merak ediyorum evliligi hep böyle mi hayal ettinArkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim inşallah.Geçmiş olsun. Daha iyilerini kullanın inşallah. Bana çok misafir geleceğini sanmıyorum. Iki tarafında akrabalarindan uzağız çünkü
Ne zengini bırak Allah aşkına. Onun parasını kaç senede biriktiriyor veya kaç senede ödüyor kimbilir. Borç harç yada ana babaların desteği...
Amin inşallah teşekkür ederim.Yemek odası yerine bilexik alalım diyen babanı severim senim :) babam geldi bian gözümün önüne :) çok haklı baban. :) Rabbim başndan eksik etmesin babanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?