En azından masa sandalye alalim dedim ama o zaman da çok boş durmaz mi salon. BilemedimBence oldukça iyi. Beyaz eşya,halı, perde de dahilmiş hem de. 4 yıl önce evlendim daha fazla tutmuştur.
Yemek odasını takım yerine sadece masa sandalye aldım ben konsol, büfe sevmediğimden. Öyle de yapılabilir.
Esyalar kaliteli. Salon takımı cheester (umarım doğru yazdım) koltuk .Kaliteye göre değişir
Kaliteli bir oturma grubu 20 bin lira
Bence iyi yani çünkü 3 sene önce neredeyse evi 35-40 bin arası döşemiştikArkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
En azından masa sandalye alalim dedim ama o zaman da çok boş durmaz mi salon. Bilemedim
Bu yemek odasi ; masa sandalye, konsol tv unitesi, kasiklik, gümüşlük falan. Bende masa sandalye konsol gümüşlük 3000 tuttu. Tv unitesi ve kasiklik istemedim. Bu sekilde 3000 . Babam sadece salon takimi alalim o 3000 e de bi tane bilezik yapalım diyorİçinde beyaz eşyalar da dahil olunca fiyat gerçekten iyi. Güle güle kullanın inşallah. Yemek odası takımı nedir? Ben masa sandalyeler ve konsol aldım sadece yemek takımlarımı koymak için. Tv ünitesi almadım mesela konsolun üzerine koydum televizyonumu :)
Galiba öyle yapacağız . Ilerde taksitle alırız belkiÇok çok uygun.
Ben öyle vitrinli, büfeli yemek odası takımlarını hiç sevmiyorum, mantıklı almamak onun yerine ihtiyacınıza göre ileride tek masada alabilirsiniz.
Salonun büyük mü eğer yemek odasını almazsan salonun nasıl olur boş mu kalır,eğer almak istersen masa-sandalye takımı alabilirsiniz,20 binin için de yatak odası-televizyon da var mı.Arkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Annemgilin evi 175 m2. Salon da yemek takimi olmayinca boş durur mesela. Benim ki 150 m2.Ben de çok eşya seven biri olmadığımdan bana gayet ferah geliyor. 200 m2 evim var düşün.
Biraz kişisel zevkle alakalı sen seviyorsan, evin böyle dolu dolu olsun istiyorsan al bence.
A evet unuttum dahil onlarda evet ayrı olacak. Oturma odasinda oturacağımSalonun büyük mü eğer yemek odasını almazsan salonun nasıl olur boş mu kalır,eğer almak istersen masa-sandalye takımı alabilirsiniz,20 binin için de yatak odası-televizyon da var mı.
Sanırım hem ayrı salon hem de oturma odası yapacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?