Çok iyiArkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gayet iyi
Uygun
Gayet iyi fiyat , uygun yani baya. Kalitesinden eminsen hemen al bu fiyata kaçırma
İyi süper arabanız varmış...maşallah canım güle güle binin...sen yok ben sadece şunu 30 bine aldım vs diyenleri takmaArabanız var çok şükür ama onun borcunu ve daha başka kredi borclarini ödüyoruz .
Elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum . Bende kafama takmiyorum. Ama pek onemsemiyorlar . Yapmak istediklerinden değil
Beyaz eşyalarının markaları nedir?Maşallah de o zaman.Sana da hayırlı uğurlu olsun
Mutfaga masa sandalye alacağım .Bence çok uygun bu fiyat. Yemek masasına bence gerek yok çok büyük bir salonun yoksa. Onun yerine bilezik daha mantıklı. Mutfağa güzel bi masa açılır tarzda olanlardan yeterli bence.
Marka belirleyemedik arçelik istemiyorum gerisi farketmezBeyaz eşyalarının markaları nedir?
Salonun büyük değilse alma,pişman olursun. Bilezik doğru karar :)Mutfaga masa sandalye alacağım .
Salona da oturma grubu. Galiba bide masa sandalye alırım. Bilezik daha mantıklı bence de çünkü bileziği mecbur alacagiz
Mutfağa masa sandalye alacağım zaten canım orda yeriz ayda yılda bir misafir olur sa da salonda yerler oraya bi masa sandalye alirimYemek. Odası takımı çok gereksiz canım ben aldım hiçbir işe yaramıyor....Keşke almasaydım dedim.soyle yapabilirsin bir tane 6 kişilik masa al açılınca 10 kişilik olandan..onu alınca onda hem yemek yersiniz hem misafirlerini ağırla benim fikrim bu...
Benim annemde yıllardır beko-arçelik kullanıyor bütün beyaz eşyalarında doğru düzgün bozulduğunu hatırlamam ama eskileri daha mı sağlammış bilmiyorum.Marka belirleyemedik arçelik istemiyorum gerisi farketmez
Çok büyük değil . Belki ilerde alırız bilezik mecbur bideSalonun büyük değilse alma,pişman olursun. Bilezik doğru karar :)
Bizde beko bosh kullaniyoruz. Arçelik kullanmadik o yüzden yine o tarz alacağım.Benim annemde yıllardır beko-arçelik kullanıyor bütün beyaz eşyalarında doğru düzgün bozulduğunu hatırlamam ama eskileri daha mı sağlammış bilmiyorum.
Salon için de şunu alabilirsin akıllı sehpa ortaya koyarsın sehpa gibi eğer açmak istersen masa olur hem yer kaplamaz hem de sehpa olur.
Teşekkür ederim. Yok takmak değil de onların bütçesi farklı bizimki farklı.İyi süper arabanız varmış...maşallah canım güle güle binin...sen yok ben sadece şunu 30 bine aldım vs diyenleri takma
Netten yazdım sanırım modeline göre değişiyor 200 küsürede var,350 civarınada var bütçenize göre var.Bizde beko bosh kullaniyoruz. Arçelik kullanmadik o yüzden yine o tarz alacağım.
O dediğin sehpanin fiyatı ne kadar?
Salon zaten misafirler için. Biz oturma odasında oturacağız sadece oraya tv alınacak . Yemek odası takımı ışte masa sandalye gümüşlük tarzı. Ama galiba masa sandalye alacağım. Bilezik almak daha onemliyemek odası takımı nedir
yıllardır evliyim evimde hiç öyle bir şey olmadı hatta inanmazsınız yemek takımım bile yokkk
hatta salonda da 4 kişilik minicik bir masa var da orada yemek vs de yemiyoruz
bir tv sehpası
iki 3lü koltuk iki sehpa var
halı vs de yok
sen nasıl istiyorsan öyle olur özetle
bunlar yok diye vah vah yazık diyorlarsa arkamdan da bunu diyenler bilir
o sayılan şeyleri almaya çok rahat bütçem yeter ama gerek yok bence
siz de sıkmayın canınızı huzur önemli ne yapacaksınız koltuğu onu bunu
bana kalırsa oturma odası da gereksiz örneğin
oturun salonunuzda başkaları ayda yılda bir gelsin diye neden o kadar para harcayasınız ki
oturma odası salon olunca iki ayrı da tv mi alacaksınız mesela
Bi foto koyabilir misiniz merak ettim. Size zahmet ediyorum amaNetten yazdım sanırım modeline göre değişiyor 200 küsürede var,350 civarınada var bütçenize göre var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?