Teşekkür ederim. Inşallah evdeki hesap çarşıya uyar da. Daha başka borclarimizda var çünküBenim beğendiğim oturma grubu 20bin lira. Bence çok çok iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Inşallah evdeki hesap çarşıya uyar da. Daha başka borclarimizda var çünküBenim beğendiğim oturma grubu 20bin lira. Bence çok çok iyi.
Hayırlı olsun benim seçtiğim modellerin fiyatları bunlarHaftasonu beyaz eşya aldım aldım. Bulaşık çamaşır buzdolabı 7 bin tuttu. Yatak odası takımı 6 bin tl, bence gayet iyi hatta süper. Peki model seçme şansınız var mı ? Yoksa onların belirledikleri mi olacak ?
Mutfağa alacağım mecbur masa sandalye 750 tl. Orda yer iceriz zatenİki yıl önce ben de 20bine evi full düzmüştüm. Yemek takımı yerine sadece masa sandalye aldım ama çok pişmanım aşırı yer kaplıyor salonda . Mutfağın büyükse yemek odası almak yerine mutfağına masa sandalye al çok daha rahat oluyor. Bütün yemek işi mutfakta olup bitiyor salon kirlenmiyor
teşekkür ederim. diğer üyelerinde dediği gibi sizin zevkinize bağlı her şey ıvır zıvır seviyorsanız bütçeniz yetmeyebilir. benim gümüşlük vitrin vs. yok konsolun aynasını dahi almadım tv sehpası/ünitesi yok az eşya çok huzur eşyaların kölesi olmak için yaratılmadık öyle değil mi? onlar bizim hayatımızı kolaylaştırmak için her gün temizlemek ve toz almak için değil. bu arada konularına pek yazmasam da hikayeni biliyorum mutlu bir evliliğin olur inşaallahÇok iyiymiş gule gule otur
O zaman hiç kaçırmayın derim canım şimdiden hayırlı olsunHayırlı olsun benim seçtiğim modellerin fiyatları bunlar
Bende çok kalabalık sevmiyorum. En az şekli bu .teşekkür ederim. diğer üyelerinde dediği gibi sizin zevkinize bağlı her şey ıvır zıvır seviyorsanız bütçeniz yetmeyebilir. benim gümüşlük vitrin vs. yok konsolun aynasını dahi almadım tv sehpası/ünitesi yok az eşya çok huzur eşyaların kölesi olmak için yaratılmadık öyle değil mi? onlar bizim hayatımızı kolaylaştırmak için her gün temizlemek ve toz almak için değil. bu arada konularına pek yazmasam da hikayeni biliyorum mutlu bir evliliğin olur inşaallah
Çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsunO zaman hiç kaçırmayın derim canım şimdiden hayırlı olsun
Bütçeye göre gayet iyi fiyat,yemek masası alsanız yeter şimdilik . bizde sonradan tamamladık sadece masa aldık.Arkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tamam işte canım onu açılabilen masalardan alırsan misafir geldiğinde de orda yiyebilirsiniz. Yani salon çok büyük değilse yemek odası takımına gerek yok derim benMutfağa alacağım mecbur masa sandalye 750 tl. Orda yer iceriz zaten
Galiba bizde sonra alacağız. Annesi emanet iki bilezik takip geri aldığı için nisanlim iki bilezik yapacak babamla. Mecburen yemek odasi alamayacağımBütçeye göre gayet iyi fiyat,yemek masası alsanız yeter şimdilik . bizde sonradan tamamladık sadece masa aldık.
Bir süre öyle idare edeceğiz galiba . Benim için çok da önemli değil nisanlimi da zora sokmak istemiyorumTamam işte canım onu açılabilen masalardan alırsan misafir geldiğinde de orda yiyebilirsiniz. Yani salon çok büyük değilse yemek odası takımına gerek yok derim ben
yahu su mutfak masasında misafir agırlamakta neyin nesi olurmu hiç öyle yemek takımlarını mutfakta kullandıgını düşün zarifliğe bakİki yıl önce ben de 20bine evi full düzmüştüm. Yemek takımı yerine sadece masa sandalye aldım ama çok pişmanım aşırı yer kaplıyor salonda . Mutfağın büyükse yemek odası almak yerine mutfağına masa sandalye al çok daha rahat oluyor. Bütün yemek işi mutfakta olup bitiyor salon kirlenmiyor
Çok iyi bilirim...bizde herşeyimiz kendimiz yaptık. Kredi çektik. Kredi ödüyoruz.iki Kredimiz var.oduyoruz.. yani Allah evlenene yardım ediyor.sen dua et.esini kırma.ben ilk başlarda pek kabul edemedim.bizim adetlerde eşyaların hepsini erkek tarafı alırdı.ama eşimde böyle bişey olmadı. Ben çok taktım kafaya çok yıprattım kendimi .... ama inan değmiyor. Sonuçta o ailede yapmak ister yoksa yapamaz onlar içinde zor durum. Yani altınları satmak yerine kredi çekip her ay az az ödeseniz...altınları yatırım olarak saklayabilirsin ev araba vs için benceÇok teşekkür ederim. Ona kırgın olduğum zaman bile ben gidip sarılıyorum çok zor günler geçiriyoruz yanında olmamolmam lazım diye.
Yani ben taşınan insanım sürekli tayin oluyoruz her odayı eşyayla doldurmak gibi bi lüksüm olmuyor malesefyahu su mutfak masasında misafir agırlamakta neyin nesi olurmu hiç öyle yemek takımlarını mutfakta kullandıgını düşün zarifliğe bak
bide salon bombos iki kuru koltukla olurmu hiç dımdızlak bir masa sandalye ve konsol yemek takımları için sart onları nereye koyacak bu kız
Arabanız var çok şükür ama onun borcunu ve daha başka kredi borclarini ödüyoruz .Çok iyi bilirim...bizde herşeyimiz kendimiz yaptık. Kredi çektik. Kredi ödüyoruz.iki Kredimiz var.oduyoruz.. yani Allah evlenene yardım ediyor.sen dua et.esini kırma.ben ilk başlarda pek kabul edemedim.bizim adetlerde eşyaların hepsini erkek tarafı alırdı.ama eşimde böyle bişey olmadı. Ben çok taktım kafaya çok yıprattım kendimi .... ama inan değmiyor. Sonuçta o ailede yapmak ister yoksa yapamaz onlar içinde zor durum. Yani altınları satmak yerine kredi çekip her ay az az ödeseniz...altınları yatırım olarak saklayabilirsin ev araba vs için bence
Maşallah de o zaman. Sana da hayırlı uğurlu olsun20 bin mi ? ben sırf salonuma 30 bin verdim.. çok iyi bir fiyat herşey içinde