- 28 Ocak 2009
- 33.631
- 54.431
yüklüyemiyorum canım ama internetten yazınca çıkıyor görsellerden.Bi foto koyabilir misiniz merak ettim. Size zahmet ediyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüklüyemiyorum canım ama internetten yazınca çıkıyor görsellerden.Bi foto koyabilir misiniz merak ettim. Size zahmet ediyorum ama
Işte mutfağa masa sandalye salona da masa sandalye alalim diyorum. Takım almaktansaBabaniz nisanliniz ve siz konuşup herseyi çözüyor musunuz? Evet. O zmn hersey çok güzel olur zaten..
Ama yemek masası ve ufak bi konsol alın derim.. çok dolapli kocaman bi mutfak varsa konsol almasaniz da olur..
Hiç misafirim olmaz diyorsanız bilemem ama sonra alırız denince hep bişey çıkıyor ve erteleniyor salon a uygun bulunmuyor vs.. Bu kadar yapmışken onu da halledersiniz..
Ne yaziyim interneteyüklüyemiyorum canım ama internetten yazınca çıkıyor görsellerden.
Fiyat gayet iyi . Yalnız nişanlın bir bilezik alacak , annen baban ayrı ayrı bilezik almayacak mi ? Senin ve nişanlının amcaları ,halalari (varsa) bilezik takmazlar mi ? Bizde genelde takılır , bunun için soruyorum . Manevi değeri olanlar hariç bozdurup , borç yükünü biraz hafifletebilirsin. Benim abim ve babaannem dahil yakınlarım hep bilezik taktı . Memleketten memlekete değişiyor mu bilmem ama ciddi bir ferahlık olurdu senin için böylesi . Dugundeki takıları da esinin ailesine veriyor bazıları .sakın öyle bir hata yapma . Balayı yada borç için bir kenara koy . İnşallah istediğin herseyin en güzeline sahip olursun . Mutluluklar !Arkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Akıllı sehpa yazman yeterli.Ne yaziyim internete
Çok teşekkür ederim. Annesi nisanimda iki tane emanet bilezikle geldi bizden habersiz. Takma dedik milletin içinde taktı. Sonra aldı götürdü bizde mecburen nisanlim bilezik yapacak. Ama babamla nisanlim bir çalışıyor. Yani babam la almış olacağız. Babamgil ayrıca takacak bi tane.Fiyat gayet iyi . Yalnız nişanlın bir bilezik alacak , annen baban ayrı ayrı bilezik almayacak mi ? Senin ve nişanlının amcaları ,halalari (varsa) bilezik takmazlar mi ? Bizde genelde takılır , bunun için soruyorum . Manevi değeri olanlar hariç bozdurup , borç yükünü biraz hafifletebilirsin. Benim abim ve babaannem dahil yakınlarım hep bilezik taktı . Memleketten memlekete değişiyor mu bilmem ama ciddi bir ferahlık olurdu senin için böylesi . Dugundeki takıları da esinin ailesine veriyor bazıları .sakın öyle bir hata yapma . Balayı yada borç için bir kenara koy . İnşallah istediğin herseyin en güzeline sahip olursun . Mutluluklar !
Eğer birden bir sürü misafiriniz gelmeyecekse yemek takımı yerine bilezik olabilir. Bir eksiğinizi kapatırsınız. 20bin lira bu saydıklarınız için iyi diye düşünüyorum.Arkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nişanlınla aynı yerdemi çalışıyor baban,el üstünde tutuyordur artık keşke daha önce tanışsaydık filan diyordur.Çok teşekkür ederim. Annesi nisanimda iki tane emanet bilezikle geldi bizden habersiz. Takma dedik milletin içinde taktı. Sonra aldı götürdü bizde mecburen nisanlim bilezik yapacak. Ama babamla nisanlim bir çalışıyor. Yani babam la almış olacağız. Babamgil ayrıca takacak bi tane.
Valla onun akrabalar ne takar bilmem
Salon zaten misafirler için. Biz oturma odasında oturacağız sadece oraya tv alınacak . Yemek odası takımı ışte masa sandalye gümüşlük tarzı. Ama galiba masa sandalye alacağım. Bilezik almak daha onemli
Boşver , olursa olur olmazsa olmaz .hiç uzme kendini bunun için .merakımdan sordum ben . Hevesin varsa da borcun bitince en güzelini alır takarsın .huzur olsun ,mutluluk olsun ,gerisi her vakit defalarca olur .Çok teşekkür ederim. Annesi nisanimda iki tane emanet bilezikle geldi bizden habersiz. Takma dedik milletin içinde taktı. Sonra aldı götürdü bizde mecburen nisanlim bilezik yapacak. Ama babamla nisanlim bir çalışıyor. Yani babam la almış olacağız. Babamgil ayrıca takacak bi tane.
Valla onun akrabalar ne takar bilmem
Yoo neden bos dursun ki benm salonmda sadece masa sandalye tv unitesi koltuk takimi var ayrica fiyatta cok uygun biz 3 sene once 20 bin liraya mal etmstkEn azından masa sandalye alalim dedim ama o zaman da çok boş durmaz mi salon. Bilemedim
Evet öyle: ) bu zamana kadar itiraz ediyordu seni silerim diyordu. Şimdi de z aramadan arama işi gücü var diyor. Kredisi falan ödüyor babam destek olmak icinNişanlınla aynı yerdemi çalışıyor baban,el üstünde tutuyordur artık keşke daha önce tanışsaydık filan diyordur.