Arkadaşlar babam iyi bir markadan tanidik arkadasiyla mobilyalari ayarladi. Biz odeyecegiz dugundeki takilarla. Evin beyaz esyasi mobilyalar, hali, perde 20 bin tl tutuyor. Piyasayi da babam bildigi için gayet uygun diyor. Oda öldüm fiyati diyor. Sizce ev komple ( oturma odasi, salon , mutfaga masa sandalye takımı, tv unitesi, beyaz eşyalar, hali, perde, yatak odası ) 20 bin tl iyi mi ?
Bide salonda yemek odasi takimi yerine bilezik alalim diyor babam 3000 tl yemek odasi. Sizce yemek odasi şimdi almayip bir tane bilezik mi alalim.
( nisanlimin ailesi destek cikmadigi için dugundeki takilarla odeyecegiz ) bilezik falan almadiklari icin nisanlim koluma bir tane bilezik yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hahaha benimde aynı vallaİçinde beyaz eşyalar da dahil olunca fiyat gerçekten iyi. Güle güle kullanın inşallah. Yemek odası takımı nedir? Ben masa sandalyeler ve konsol aldım sadece yemek takımlarımı koymak için. Tv ünitesi almadım mesela konsolun üzerine koydum televizyonumu :)
güzelim madem öyle babanla beni de tanıştırırsan sevinirim. evlenirken bana da yardımcı olur umarımEsyalar kaliteli. Salon takımı cheester (umarım doğru yazdım) koltuk .
Oturma odası da aldora. Iyi mi sence ?
20 bine 30 bine salon alanlar anladık zenginsiniz.
Konu sahibi de bunu merak etmişti zaten.
Daha almadık ama alacagiz5 inşallah. Teşekkür ederimBencr cok iyi o fiyat biz bu sene iki tane kanepe bir tane tv aldik 3000 tl tuttu.
Hersey cok pahali.siz 20.000 tlye tum evi komple dizmissiniz.gu gule kullanin
Amin sağolasın . Tahmini 15 bin ile 25 bin arası deniyor. Ama ne olur bilemeyiz.Düğünde 20 binlara toplanicak mi peki söylediklerine göre kaliteye göre değişir fiyatı allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?