hala malsın sizi burda bişi izah ediuyoz hala sığırlık diz boyu atmadıgımı sizin örümcek kafalarınıza anlatabilmek için sağır oldunu asla atmıcamı söylüyorum hala aynı bok ...kulakları da duymuyormuş kedinin of yaa kimlerin eline düşmüş
pardon cooook afedersiniz ama hayvanın bana nee ahı olabilir atmadım satmadım dövmedim yaralamadım ? yazdıklarımı okuyun okuyun hala boş yazıyosunuz ..!
işediği yere işememesi için gönderdim hayvan bile beslemediği halde konuşuyorsunuz o kadar duyarlıysanız besleyin ...
atacak olsam o perdelerim yırtıldıgında koltuklarım yırtıldıgında yataklarımın tırmalayıp bütün tüylerini cıkardıgı zaman yollardım
acın bakın internetten diyorum hala burda bana laf dalaşı yapıyonuz acın bakın ne yazıyo uzaklastırın diyo bnm hayvanım cins kedi o kadar isteyen varken atacak halim yok ! siz sadece boooooş boşşş konusun dükkana göndermeyip birine de verebilirdim demekki vazgeçmemişim dimi !
ben çözüm arıyorum derdime siz laf arıyonuz kendinize hepinizi Allaha havale ediyorum en kısa sürede beni şu halimle bu kadar sinir krizine soktugunuz için cezalandırsın inşallah ...
kendi kendinize ortaya laf atıp kendi kendinize uzatıp bide kendi kendinizi ödüllendiriyorsunuz . çok komiksizn sizin gibi insanlara daha fazla harcayacak zamanım yok bnm ..
pardon cooook afedersiniz ama hayvanın bana nee ahı olabilir atmadım satmadım dövmedim yaralamadım ? yazdıklarımı okuyun okuyun hala boş yazıyosunuz ..!
işediği yere işememesi için gönderdim hayvan bile beslemediği halde konuşuyorsunuz o kadar duyarlıysanız besleyin ...
atacak olsam o perdelerim yırtıldıgında koltuklarım yırtıldıgında yataklarımın tırmalayıp bütün tüylerini cıkardıgı zaman yollardım
acın bakın internetten diyorum hala burda bana laf dalaşı yapıyonuz acın bakın ne yazıyo uzaklastırın diyo bnm hayvanım cins kedi o kadar isteyen varken atacak halim yok ! siz sadece boooooş boşşş konusun dükkana göndermeyip birine de verebilirdim demekki vazgeçmemişim dimi !
ben çözüm arıyorum derdime siz laf arıyonuz kendinize hepinizi Allaha havale ediyorum en kısa sürede beni şu halimle bu kadar sinir krizine soktugunuz için cezalandırsın inşallah ...
kendi kendinize ortaya laf atıp kendi kendinize uzatıp bide kendi kendinizi ödüllendiriyorsunuz . çok komiksizn sizin gibi insanlara daha fazla harcayacak zamanım yok bnm ..
Hadi ordan, beslemediğimizi ne biliyorsun? Biri dişi, biri erkek 2 kedim var evde. Hasta olurlar, sağa sola kusarlar, ishal olur sağa sola sıçar. Daha bir kere sinirlenip hakaret etmedim, hayvancağızın günahı ne? Niye küfredip nereye göndereyim? Kendi vicdansızlığına kılıf arama. Çok şaşuecan ama kızında ısırıp tırmaladığı da olur! Onlar kediliğini yapıyor. Hazmedemeyecek olan hayvanı evine alıp hayatıyla oynamasın. Ha ek not: bizim evdeki deri koltukların da içine ettiler. İnsanca yöntemlerle çözüm ararız biz," aptal " kedileri göndermeyiz ilk falsoda.pardon cooook afedersiniz ama hayvanın bana nee ahı olabilir atmadım satmadım dövmedim yaralamadım ? yazdıklarımı okuyun okuyun hala boş yazıyosunuz ..!
Ooooo senin hayvanın cins kedi demek , hadi bir de burdan yakalım.
Biz sokaktan aldık sahiplendik bak şimdi.
Sokaktan alınanlar bırakılıyomuş , cins olanlar bırakılmıyo muymuş ?
Ooooo senin hayvanın cins kedi demek , hadi bir de burdan yakalım.
Biz sokaktan aldık sahiplendik bak şimdi.
Sokaktan alınanlar bırakılıyomuş , cins olanlar bırakılmıyo muymuş ?
ciddi saçmalamış çoğu yorumcular, kusura bakmayın ne alaka kadının örtüsü ile konunun? ya da doğacak bebeğiyle kedi kıyaslaması falan, insan çocuğu olunca kalan herkesi sevgi anlamında 2.plana atıyoda kediyle mi kıyaslayacak doğacak bebeğini
tamam en birinci sizsiniz çok çılgın hayvan seviyosunuz biz barbarız kurban da kesiyoruz.
biri demiş sokağa atmıştır ordan da almış yürümüş konu artık sen koynunda da yatırsan don lastiği gibi uzar konu
profil resminden gordugum kadariyla kapalısın...o örtüyü kafana takmadan önce dinini arastırıp öyle taksaydın keşke...kedinin dinimizde nasıl bi hayvan oldugunu gorürdün..ve ayrıca kediler durup dururken işemezler saga sola..ne yaptiysan artik ya aç bıraktın ya da kumunu temizlemedin...ya da ilgisizlikten yaptı hayvancık...insallah öbür tarafta allah cezanızı verir...bazı gunahları namazla niyazla hacla affettirebileceginizi düşünmüyorum...
.öyle mi dedi konu sahibi, sokaktan alınan bırakılır ifadesi nerde tam olarak
fanatiksiniz
Döneceğim bu konuya, az sabır
Benim de erkek kedim var. kisirlasirmadan önce birçok kez koltuk ve halılarda idrar püskürttü.Bunu çözebilmek için kısırlaştırmak şart. Gelelim koltuktaki kokuya ben bu problemi koltuk ve yatağımı temizlik şirketine yıkayarak çözdüm.fakat öncesinde günlerce araştırdım.cünkü ilk çağırdığını firma geldi elleriyle ıslatıp çektirip gitti.koku duruyor dedim.bu böyle olur dediler. Neyse ki bir firma buldum.onceden bu durumu sitelerinde çok güzel aciklamislar.koku çıkmazsa para almayacaklarini yazılı olarak attılar.ben de güvendim ve çağırdım.Gercekten de tertemiz oldu.sizin de Ankara'da bu şekilde yardıma ihtiyacınız olursa LİFE koltuk yikamayi arayın.gercekten yardımcı olacaklardır.Yaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemiskokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor . . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ?
Reklam ama olsun benim işime yarayabilirBenim de erkek kedim var. kisirlasirmadan önce birçok kez koltuk ve halılarda idrar püskürttü.Bunu çözebilmek için kısırlaştırmak şart. Gelelim koltuktaki kokuya ben bu problemi koltuk ve yatağımı temizlik şirketine yıkayarak çözdüm.fakat öncesinde günlerce araştırdım.cünkü ilk çağırdığını firma geldi elleriyle ıslatıp çektirip gitti.koku duruyor dedim.bu böyle olur dediler. Neyse ki bir firma buldum.onceden bu durumu sitelerinde çok güzel aciklamislar.koku çıkmazsa para almayacaklarini yazılı olarak attılar.ben de güvendim ve çağırdım.Gercekten de tertemiz oldu.sizin de Ankara'da bu şekilde yardıma ihtiyacınız olursa LİFE koltuk yikamayi arayın.gercekten yardımcı olacaklardır.
Reklam ama olsun benim işime yarayabilirBenim de erkek kedim var. kisirlasirmadan önce birçok kez koltuk ve halılarda idrar püskürttü.Bunu çözebilmek için kısırlaştırmak şart. Gelelim koltuktaki kokuya ben bu problemi koltuk ve yatağımı temizlik şirketine yıkayarak çözdüm.fakat öncesinde günlerce araştırdım.cünkü ilk çağırdığını firma geldi elleriyle ıslatıp çektirip gitti.koku duruyor dedim.bu böyle olur dediler. Neyse ki bir firma buldum.onceden bu durumu sitelerinde çok güzel aciklamislar.koku çıkmazsa para almayacaklarini yazılı olarak attılar.ben de güvendim ve çağırdım.Gercekten de tertemiz oldu.sizin de Ankara'da bu şekilde yardıma ihtiyacınız olursa LİFE koltuk yikamayi arayın.gercekten yardımcı olacaklardır.