Koltukta kedi idrari

profil resminden gordugum kadariyla kapalısın...o örtüyü kafana takmadan önce dinini arastırıp öyle taksaydın keşke...kedinin dinimizde nasıl bi hayvan oldugunu gorürdün..ve ayrıca kediler durup dururken işemezler saga sola..ne yaptiysan artik ya aç bıraktın ya da kumunu temizlemedin...ya da ilgisizlikten yaptı hayvancık...insallah öbür tarafta allah cezanızı verir...bazı gunahları namazla niyazla hacla affettirebileceginizi düşünmüyorum...
Bu yorum çok ağır olmuş 👎🏻

kediyi gönderdim derken? koltuk yıkama şirketleri var onlar temizlerler. erkek kediler kısırlaştırılmazlarsa bölgelerini işaretlerler gayet doğal bir olay. altına kaçıran çocukları da gönderiyoruz bu durumda sanırım. bazı insanlar keşke başka canlıların sorumluluklarını almadan azıcık düşünse.
aynen valla bugün benim çocuk halıya işedi dünde parkeye kaka yaptı ( 2 yaşında bu arsds) evden mi gönderimmm 😁😁😁😁

Yaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemis :KK67:kokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor:KK42:. . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ? :bicak:
Onun kokusu gitmez berbattir hastalanma ihtimaliniz bile var

Yaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemis :KK67:kokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor:KK42:. . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ? :bicak:
Onun kokusu gitmez berbattir hastalanma ihtimaliniz bile var

Valla kaç yıldır kedi bakıyorum...yıkamadigım halde (ki kediler yıkanmaz besleyenler bilir) mis gibi kokar benim kuzum...tüyleri yumuşacıktır...cünkü hem saglıklı besleniyo hem cok seviliyo ....bir kere işedi en sevdigim ceketime...ama kendimi sucladim cunku kumunun oldugu oda kilitli kalmıştı kuzumun...birinin kedime bagirmasina bile tahammul edemezken siz kediyi disarı atmışsınız...sizin ananız babanız cocugunuz olmak istemezdim...mazallah merhametten yoksun bi insan her haltı yapabilir...
ben kucukken bütün kedileri toplayıp eve gelirdim babannem sokaktan aldım dıye yıkamıştı kedıyı ve kedı oldu zalim kadın:KK61:

Birazdan Mune mum ışığı eşliğinde romatik banlamalar yapacak gibi bir his var içimde kızlar :halay:

Kedi sevmem hatta huylanırım, ama "gönderdim" "aptal" ifadeleriniz çok acımasız. Koltuk yahu koltuk bu ben küçükken koltuga işemiştim hem de bilerek iyi annem beni atmamış helal kadına

Ay bizimki de salonda bir yere işemiş oda felaket kokuyor nerden koktuğunu da bulamadık (manyağın teki salona kilitlemiş, sinirlenip işedi muhtemelen). Kokunun nerden geldiğini bile bilmeden çözüm arıyoruz. :KK43:

Çözüm yollarını bilen arkadaşlar hiç değilse özelden paylaşsa benimle :KK43: bu koku gitmiyoor

Kısırlaştı mı o? Kediler köpek gibi sinirlenip işemez oraya buraya bebişim.
Ya biz kardeşimin odasında sanıyorduk uzun süre kalmış o odada. Ya kızdı ya da çişe sıkıştı diye düşündük kızgınlık dönemindeymiş gibi davranmıyor hiç. o_O

Yok kısırlaştırmadık henüz. Çiftleştirmeyin düşünüyormuş kardeşimle arkadaşı. Bu çiftleşene kadar eve mi işeyecek böyle :confused:

Nasil yani kedi isedi diye kediyi mi yolladin eyvahlar olsunn sakin sokaga attim deme

X