Koltukta kedi idrari

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın sinirden elim ayağım titriyor bana beddua edenler üzgünüm dönüp dolaşıp sizi bulacak kendi kendinize gelin güvey olmuş bana yürümüşşünüz .. Hep aynı zihniyet ne bekliyorum ki bende sizin gibi insanlardan biri bişeyder kar topu gibi yuvarlanır kocaman olur

ya ne demek bir kere işedi diye kediyi gönderdim, eşya mı bu, canlıdan bahsediyorsun!!! almayın kardeşim siz hayvan falan, sevmeyinde ama dokunmayında zavallıların günahına girmeyin lütfen. bir eşya için hayvan aptal demeler, gönderdim demeler, yarın öbür gün çocuğunu da atarsın sen evden!!

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın sinirden elim ayağım titriyor bana beddua edenler üzgünüm dönüp dolaşıp sizi bulacak kendi kendinize gelin güvey olmuş bana yürümüşşünüz .. Hep aynı zihniyet ne bekliyorum ki bende sizin gibi insanlardan biri bişeyder kar topu gibi yuvarlanır kocaman olur

Sen bir de anne olacaksın değil mi ? .

Yazık yazık sabahtan beri asıl benim senin yüzünden elim ayağım titriyor.
Bencil yaratık.
Sus bari , yaptığından utan da sus.

ya ne demek bir kere işedi diye kediyi gönderdim, eşya mı bu, canlıdan bahsediyorsun!!! almayın kardeşim siz hayvan falan, sevmeyinde ama dokunmayında zavallıların günahına girmeyin lütfen. bir eşya için hayvan aptal demeler, gönderdim demeler, yarın öbür gün çocuğunu da atarsın sen evden!!

Hala daha cahil cahil yorum yazıyorsunuz yazdıklarımı okuyun önce atmak ve göndermek atsam attım yazarım kimseden korkcak halim yok uzun süredir beslediğim canlıyıda sizin benden fazla düşünme işhtimaliniz yok ! illa laf olsun konusalım kendimizi insanmışız gibi gösterelim diye ugrasıyonuz şaka gibisiz......

Bi arkadaş derken kedicikten mi bahsediyo bu abla????
çözüm bilen de yazmasın lütfen böyle vicdansızlık olmaz evde durmayan kedi dükkanda mı durucakmış
atmışlar sokağa besbelli

Yazmadım zaten , duyarlı olan kimse de yazmaz.
Koltuğu başını yesin .
Çok sinirlendim şu an da .
Gram pişmanlık yok şuna bak , bir de sinirlenmişmiş.

Ah canım bnm yalana ihtiyacım yok tyanımam etmem sizi kişi kendinden bilirmiş işi ...
Kendimden bilemem işi, kusura bakmayın. Ben hiçbir evcilimi sağa sola göndermedim. Allah da göndertmesin.
Aptal da demedim hiç, düşünmedim bile böyle bir şeyi.
Anlayacağınız kendimden sizi bilemem; mümkün değil.

Bi arkadaş derken kedicikten mi bahsediyo bu abla????
çözüm bilen de yazmasın lütfen böyle vicdansızlık olmaz evde durmayan kedi dükkanda mı durucakmış
atmışlar sokağa besbelli

agzımı bozdurcanz bana iillaki dimi dükkanımın sekline semeline hakimsiniz galiba durmaz diyosunuz kedimin kulakları duymuyor onu sokaga atıp arabalara ezdircek kadar vicdansız değilim ben siz illa tartışacak yer arıyorsanız başka yerlere gidin hala daha aptal aptal konusuyonuz acıklamama ramen herseyi.

Hala daha cahil cahil yorum yazıyorsunuz yazdıklarımı okuyun önce atmak ve göndermek atsam attım yazarım kimseden korkcak halim yok uzun süredir beslediğim canlıyıda sizin benden fazla düşünme işhtimaliniz yok ! illa laf olsun konusalım kendimizi insanmışız gibi gösterelim diye ugrasıyonuz şaka gibisiz......
sen şaka gibisin asıl, hem suçlu hem güçlü şuna bak haddini bil burda sen kimseye cahil falan diyemezsin, belli hayatından sıkılmışsın heyecan arıyorsun ama git çirkefliğini başka yerde yap

sen kendinden ve kendin gibilerden ne bekliyorsun esas sorun orada?
dua et vicdanlı insanlar var dünya onların hatrına dönüyor.
keşke hayvanlarla ilgili doğru düzgün yasalar olsa da
seni güzelce şikayet edebilsek

agzımı bozdurcanz bana iillaki dimi dükkanımın sekline semeline hakimsiniz galiba durmaz diyosunuz kedimin kulakları duymuyor onu sokaga atıp arabalara ezdircek kadar vicdansız değilim ben siz illa tartışacak yer arıyorsanız başka yerlere gidin hala daha aptal aptal konusuyonuz acıklamama ramen herseyi.

Kıvır kıvır , kıvır sen
Noldu demin dikleniyodun ?
Niye bu geri vites şimdi?
Biz de yedik aptalız çünki.
Aptal kediyi gönderdin zaten evden değil mi ? .
Bir canlıdan böyle bahsedebilen bi yaratıksın sen.

birazdan da kişi kınadığını yaşamadan ölmezmişe bağlayacak korkarım
Şu anda " beddua sahibini bulur" aşamasındayız. Sanki zevk için beddua ettik. O hayvanın ahı çıksın diye beddua ettim ben şahsen. Ben bir hayvana bunu yapsam kendime bile beddua ederim. Pişman değilim.

valla cancağızım dua et o hayvancağızın hakkı senden çıksın da çocuklarına kalmasın
burda aptal dediğin kediye yanındayken neler yaptığını az çok tahmin edebiliyoruz çünkü

Şu anda " beddua sahibini bulur" aşamasındayız. Sanki zevk için beddua ettik. O hayvanın ahı çıksın diye beddua ettim ben şahsen. Ben bir hayvana bunu yapsam kendime bile beddua ederim. Pişman değilim.

kulakları da duymuyormuş kedinin of yaa kimlerin eline düşmüş :KK43:

Bence koltukçuya ver o pis kokulu parçayı atsın git yeni bir kumaş seç yani tamir ettir

pardon cooook afedersiniz ama hayvanın bana nee ahı olabilir atmadım satmadım dövmedim yaralamadım ? yazdıklarımı okuyun okuyun hala boş yazıyosunuz ..!
işediği yere işememesi için gönderdim hayvan bile beslemediği halde konuşuyorsunuz o kadar duyarlıysanız besleyin ...
atacak olsam o perdelerim yırtıldıgında koltuklarım yırtıldıgında yataklarımın tırmalayıp bütün tüylerini cıkardıgı zaman yollardım

acın bakın internetten diyorum hala burda bana laf dalaşı yapıyonuz acın bakın ne yazıyo uzaklastırın diyo bnm hayvanım cins kedi o kadar isteyen varken atacak halim yok ! siz sadece boooooş boşşş konusun dükkana göndermeyip birine de verebilirdim demekki vazgeçmemişim dimi !

ben çözüm arıyorum derdime siz laf arıyonuz kendinize hepinizi Allaha havale ediyorum en kısa sürede beni şu halimle bu kadar sinir krizine soktugunuz için cezalandırsın inşallah ...

kendi kendinize ortaya laf atıp kendi kendinize uzatıp bide kendi kendinizi ödüllendiriyorsunuz . çok komiksizn sizin gibi insanlara daha fazla harcayacak zamanım yok bnm ..

X