Koltukta kedi idrari

Muhtemelen sokağa gitti yavrucak. Erişkin, üreme döneminde ve erkek bir kediyi hele ki sokak kedisiyse sahiplendirmk çok zor.

Off hayret bir şey ya. Kedi içgüdülerine göre hareket etti diye, kediliğini yaptı diye evden göndermiş. Evde baktığı menekşenin yaprağı niye yeşil diye atmakla aynı şey. Hayvan sahiplenmeyi ne sanıyorlar acaba.

Hey konu sahibi. Sırf sevmelik oyuncak kediler var biliyor musun? İşemez, kusmaz, tüyü dökülmez.

Sadece heves uğruna kedi beslerseniz böyle olur.
Benim miniklerim bazen kusuyor,çok çok nadir de olsa hastalanınca tuvaletlerini yapabiliyorlar ama asla bunun için göndermeyi düşünmedim.
İşedi diye evden kedi atılır mı hiç mi vicdanınız sızlamadı ?
Koltuk dediğiniz parayla alınan bir şey evden gönderdiğiniz ise bir can,nefes alan,duyguları olan,yaşayan...
Yazık cidden çok yazık.Siz hayvan sahiplenmeyin zaten.

konuya kedicikten "aptal" diyerek başladığınız sonra da "evden gönderdim" diye devam ettiğiniz için size benden kocaman bir alkış.
içinizde hiç mi merhamet yok, anne olacaksınız bir de. bebeğiniz de değerli halınıza kusabilir, koltuğunuza çiş yapabilir. tamam hoş durumlar değil ama biyolojik ve çok doğal şeyler bunlar.
bir canlıyı kıyıp evden gönderen kişi bir koltuğa da kıyar sanırım, gönderin koltuğu da olsun bitsin.

hamilesiniz galiba, bebeğiniz o koltuğa kusacak, işeyecek, salya akıtacak, ilk hatasında onu da evden atın olur mu? koltuğunuzun kokusu bir candan çok daha kıymetli çünkü.

Koltuğun minderini, döşemesini vs değiştiriceksin başka çare yok. Gitmez o :/

5 yıldır 2 kediyle yaşayan biri olarak tam çözüm yollarını yazacakken kediyi gönderdim dediğinizi fark ettim. Neyse ki fark ettim, size çözüm mözüm yok!

İnsanlar bile yeri geliyor kaçırıyor, bu ne acımasızlık! Cocuklarimiz yataklarini islattiginda evden mi gönderiyoruz ya da yaşlı anamiz babamızı? Bir daha yaşanmaması icin çözüm ariyoruz. Keşke sorunu çiş yapan kedide değil de kendinizde arasaydiniz; evden atmak yerine gidip kisirlastirsaydiniz.

Yok arkadaşımın bebeğini kedi tirmaladi, yok çocuğumu köpek ısırdı.. Evet bunlar olabilir ama bunlar canlılardan nefret etmek icin sebep değildir. Sadece içinizde olan nefreti meşrulaştırmaya yarar. Maalesef insan denen mahlukat hepimizin bildigi gibi cocuklarimiza bu garibanlardan daha cok zarar vermekte.. Ki bıraktığı izlerde tırmık gibi geçici değil kalici oluyor maalesef..Bu zararlar sonucunda hic birimiz insan irkindan nefret etmiyoruz..

Lütfen canlilardan bir zarar görürseniz öncelikle nedenini kendi davranislarinizda arayin..Kisirlastirilmayan erkek bir kedi kumu dışına işeyebilir, dikkatsiz bir annenin evladı köpeğin kuyruğunu çekiştirirse köpek ısırabilir...Çözüm basit: Bilinçli olmak..

Bu arada konu sahibine son bir not: kedilerin ahı cok fena tutar..Deneyim ve gözlemle sabittir.

Oglum(insan yavrusundan bahsediyorum)
Halilara 6 kez isedi. 2 kez de s*cti.yikattik ama yine yapti gunlerce sidik kokusuyla oturduk.
Bunu neden anlatiyorum? Bir yildir sizinlr olan kediniz bir kez kolgugunuza isedi diye gonderiyorsunuz ustelik hayvan sevginiz bitiyor.
Anne olmaya hazir miyim diye dusunenlere bir hayvan sorumlulugu al denir.
Kusura bakmayin ama siz testi gecememissiniz.
Insan yavrusuna bakmak kedi yavrusuna bakmaktan daha zor.

profil resminden gordugum kadariyla kapalısın...o örtüyü kafana takmadan önce dinini arastırıp öyle taksaydın keşke...kedinin dinimizde nasıl bi hayvan oldugunu gorürdün..ve ayrıca kediler durup dururken işemezler saga sola..ne yaptiysan artik ya aç bıraktın ya da kumunu temizlemedin...ya da ilgisizlikten yaptı hayvancık...insallah öbür tarafta allah cezanızı verir...bazı gunahları namazla niyazla hacla affettirebileceginizi düşünmüyorum...

Büyük ihtimalle huylandıgın icin sana hala kokuyu gibi geliyor. Güzelce temizle, karnonatla sil, minderi çıkıyorsa makinede yıka, havalandır.

Ayrıca bakımlı kedi kokmaz. Kedili ev hiç kokmaz. Sorumsuz sahipleri tarafından kumu temizlenmeyen, guzeş ve sağlıklı mama yemeyen kedi kokar. Bebeğin altını bi gun alma bulunduğu eve girebilir misin? Insanların kabahatlerini su masumlara yıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…