Kedi idrarının kokusu nasıl çıkar

makinada koku kalmaz merak etmeyin. Bi ara psikolojisi bozulmuştı kedimin ve günde 3-4 defa oraya buraya püskürtüyordu. Tuvalet eğitimine yeni başlayan anneler gibi sürekli oraya sil, burayı sil, elime geçeni makinaya at, duvar sil, koltuk sil deli gibi dolanıyordum evde. Koksa bizim makine çöp olmuştu çoktan.
Ne güzel anlatmışsınız gülümsettiniz beni :) Hiç bilmediğim bir konu olduğu ve ilk defa denk geldiğim için makine için dertlenmiştim. Yüreklendirdiniz sağolun.

Çiftleşmek isteyen bir kedinin idrarıdır o .
Atın makinaya . En kötü makinayı sonra boş bir kez daha çalıştırırsınız .
yukarıdaki cevaba aynen katılıyorum. Atın makineye, ön yıkamalı, deterjanla falan. Erkek kedi idrar kokusu zor çıkar. Sirke karbonat vs, diğer önerileri de değerlendirin. Zor çıkar ama eninde sonunda çıkar bir iki yıkamadan sonra, sonsuza kadar da kalmaz tabi ki. Bu arada eşinizin işyerinin oradaki erkek kediyi besliyorlarsa, içeriye alıyorlarsa falan götürüp kısırlaştırsınlar yoksa daha çok koku bırakır o.

Evde erkek kedim var tuvaletinden başka yere idarırını yapmadı ama tuvaletinde de öle rahatsız eden bir koku olmuyor.Bu yüzden İdrar değildir o çiftleşme döneminde bıraktıkları sıvıdır ve çok zor çıkar.İnternetten araltırırsanız bu şekilde araştırın

Evde erkek kedim var tuvaletinden başka yere idarırını yapmadı ama tuvaletinde de öle rahatsız eden bir koku olmuyor.Bu yüzden İdrar değildir o çiftleşme döneminde bıraktıkları sıvıdır ve çok zor çıkar.İnternetten araltırırsanız bu şekilde araştırın
Evet püskürtme deniyormuş sanırım. Çıkmıyor gerçekten bir çok şey denedim yazan. Olmazsa kuru temizlemeye vericez.

Sonucu da yazayım dedim. Montu 2 gün sirkeli su içinde bir leğende beklettikten sonra çamaşır makinesinde 2 saatlik programda yıkadım. Deterjan gözüne deterjanla beraber sirke de ekledim. Bu tarz durumlarda sirke o kokuyu kırıyormuş. Mont makineden çıkınca kokmuyordu sadece bir bölgesinde hafif bir koku vardı.
Sonrasında ise makineyi 1 tur boş yıkadım. İçine karbonat ve sirke koyarak. Çünkü idrarın kokusu tamburda hissediliyordu. Şimdilik makine de kokmuyor.

Eşimin yeni aldığımız montuna erkek kedi işemiş. Başta farketmemiş. Sonra montu koyduğu oda ve tüm ev kokunca anladık. Hatta başta eşimin acayip ağır ter koktuğunu düşünmüştüm. Gittiği yerde kedi etrafında dolanıyormuş. Montu sirkeli suya yatırdık, karbonat, beyaz sirke, arap sabunu benzeri ürünleri denedim ama koku çıkmıyor. çamaşır makinesine atmak konusunda kararsız kaldım. Çamaşır makinesini de kokutur mu acaba diye korkuyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar keskin ve kesif bir koku duyuyorum. Bu konularda da çok bilgisizim. Ne yapmalıyım.
Kedim kendi minderine bırakmıştı kokusunu hala çıkmadı o kadar yıkamaya rağmen :KK43: kuru temizlemeye verin onlar kimyasalla yıkıyor belki çıkar

Kedim kendi minderine bırakmıştı kokusunu hala çıkmadı o kadar yıkamaya rağmen :KK43: kuru temizlemeye verin onlar kimyasalla yıkıyor belki çıkar
Şu an koku kayboldu. Tabi benim şansım makineye atılacak bir eşya olması ile ilgili olabilir. Eğer çıkmasaydı ben de kuru temizlemeye verecektim. Çünkü inanılmaz ağır ve keskin bir koku

Kesin çözüm mü. Sağ olun aklıma gelmemişti. Çıkmazsa kuru temizlemeye veririm.
bence direk kuru temizlemeye verin ama daha önemli bi sorun var,kediniz bunu heryere yapıyor muhtemelen acilen kısırlaştırın.Evdeki bütün eşyaları kuru temizlemeye gönddreemezsiniz sonuçta

bence direk kuru temizlemeye verin ama daha önemli bi sorun var,kediniz bunu heryere yapıyor muhtemelen acilen kısırlaştırın.Evdeki bütün eşyaları kuru temizlemeye gönddreemezsiniz sonuçta
Evde bir kedimiz yok. Bu durum eşim dışarı çıkınca başına gelmiş.

X