- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
Bu yorum çok ağır olmuşprofil resminden gordugum kadariyla kapalısın...o örtüyü kafana takmadan önce dinini arastırıp öyle taksaydın keşke...kedinin dinimizde nasıl bi hayvan oldugunu gorürdün..ve ayrıca kediler durup dururken işemezler saga sola..ne yaptiysan artik ya aç bıraktın ya da kumunu temizlemedin...ya da ilgisizlikten yaptı hayvancık...insallah öbür tarafta allah cezanızı verir...bazı gunahları namazla niyazla hacla affettirebileceginizi düşünmüyorum...
aynen valla bugün benim çocuk halıya işedi dünde parkeye kaka yaptı ( 2 yaşında bu arsds) evden mi gönderimmmkediyi gönderdim derken? koltuk yıkama şirketleri var onlar temizlerler. erkek kediler kısırlaştırılmazlarsa bölgelerini işaretlerler gayet doğal bir olay. altına kaçıran çocukları da gönderiyoruz bu durumda sanırım. bazı insanlar keşke başka canlıların sorumluluklarını almadan azıcık düşünse.
Onun kokusu gitmez berbattir hastalanma ihtimaliniz bile varYaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemiskokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor . . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ?
Onun kokusu gitmez berbattir hastalanma ihtimaliniz bile varYaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemiskokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor . . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ?
3 senelik konuBu yorum çok ağır olmuş
ben kucukken bütün kedileri toplayıp eve gelirdim babannem sokaktan aldım dıye yıkamıştı kedıyı ve kedı oldu zalim kadınValla kaç yıldır kedi bakıyorum...yıkamadigım halde (ki kediler yıkanmaz besleyenler bilir) mis gibi kokar benim kuzum...tüyleri yumuşacıktır...cünkü hem saglıklı besleniyo hem cok seviliyo ....bir kere işedi en sevdigim ceketime...ama kendimi sucladim cunku kumunun oldugu oda kilitli kalmıştı kuzumun...birinin kedime bagirmasina bile tahammul edemezken siz kediyi disarı atmışsınız...sizin ananız babanız cocugunuz olmak istemezdim...mazallah merhametten yoksun bi insan her haltı yapabilir...
oha eskiymiş yorum yapıp duruyorum bende3 senelik konu
Farkettim kuzumda ağır beddua etmişler de neyse3 senelik konu
Yıkayınca ölüyorlar mıben kucukken bütün kedileri toplayıp eve gelirdim babannem sokaktan aldım dıye yıkamıştı kedıyı ve kedı oldu zalim kadın
valla üşüdü herhalde bilmiyorum çok küçüktüm sadce onu hatırlıyorumYıkayınca ölüyorlar mı
Yağmurda ıslanınca yada havuza suya düşünce ne oluyor ki
Çözüm yollarını bilen arkadaşlar hiç değilse özelden paylaşsa benimlebu koku gitmiyoor
Ya biz kardeşimin odasında sanıyorduk uzun süre kalmış o odada. Ya kızdı ya da çişe sıkıştı diye düşündük kızgınlık dönemindeymiş gibi davranmıyor hiç.Kısırlaştı mı o? Kediler köpek gibi sinirlenip işemez oraya buraya bebişim.
Gerçekten cikmasaydi ÜCRETSİZ mis istersen deneReklam ama olsun benim işime yarayabilir
Hesap adı bile firmanın adı.Gerçekten cikmasaydi ÜCRETSİZ mis istersen dene