Koltukta kedi idrari

Bu yorum çok ağır olmuş

aynen valla bugün benim çocuk halıya işedi dünde parkeye kaka yaptı ( 2 yaşında bu arsds) evden mi gönderimmm

Onun kokusu gitmez berbattir hastalanma ihtimaliniz bile var

Onun kokusu gitmez berbattir hastalanma ihtimaliniz bile var

ben kucukken bütün kedileri toplayıp eve gelirdim babannem sokaktan aldım dıye yıkamıştı kedıyı ve kedı oldu zalim kadın

Birazdan Mune mum ışığı eşliğinde romatik banlamalar yapacak gibi bir his var içimde kızlar

Kedi sevmem hatta huylanırım, ama "gönderdim" "aptal" ifadeleriniz çok acımasız. Koltuk yahu koltuk bu ben küçükken koltuga işemiştim hem de bilerek iyi annem beni atmamış helal kadına

Ay bizimki de salonda bir yere işemiş oda felaket kokuyor nerden koktuğunu da bulamadık (manyağın teki salona kilitlemiş, sinirlenip işedi muhtemelen). Kokunun nerden geldiğini bile bilmeden çözüm arıyoruz.

Çözüm yollarını bilen arkadaşlar hiç değilse özelden paylaşsa benimle bu koku gitmiyoor

Kısırlaştı mı o? Kediler köpek gibi sinirlenip işemez oraya buraya bebişim.
Ya biz kardeşimin odasında sanıyorduk uzun süre kalmış o odada. Ya kızdı ya da çişe sıkıştı diye düşündük kızgınlık dönemindeymiş gibi davranmıyor hiç.

Yok kısırlaştırmadık henüz. Çiftleştirmeyin düşünüyormuş kardeşimle arkadaşı. Bu çiftleşene kadar eve mi işeyecek böyle

Nasil yani kedi isedi diye kediyi mi yolladin eyvahlar olsunn sakin sokaga attim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…