Hayvan sevginiz böyle bir olayda hemen bitmesinErkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltukkediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltukkediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Koltuğa işedi diye kediyi mi gönderdiniz? Nereye gönderdiniz? Hayvan sevgisi değilmiş zaten sizinki kusura bakmayın. İlk sorunda kediyi yollayacak insanlar hayvan sahiplenmesin.
Erkek kedi sahiplenip, kısırlaştırmayıp sonra neden işedi neden koktu denmez. Çözümü biliyorum ama söylemeyeceğim. O koku aylarca sizinle kalsın. Ya da yeni koltuk alın.
Bana çözümü söylerseniz çok sevinirim çünkü vermeye kıyamam evladımdan farksız benim için..
Henüz 3 aylık yaşını doldurunca kısırlaştıracağım.Olaki o zamana kadar bir fire verirse ne yapmalıyım??
Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltukkediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..