Koltukta kedi idrari

Çözüm yollarını bilen arkadaşlar hiç değilse özelden paylaşsa benimle bu koku gitmiyoor
eskiden başıma gelmiştii.o an evde deterjan namına ne varsa hepsiyle silmiştim peşpeşe.bulaşık deterjanı,sulandırılmış omo,vernel,şampuan falan.kuruyunca koku kalmamıştı.en azından rahatsız edicek kadar değildi yani.ama bence işediği yer de önemli.benim kedi koltuğun ayak tarafına doğru sert olan kısma işemişti,yani koltuğun içine kadar işlememişti

Size katılıyorum. Insanoğlu kendini iyi hissetmek için o zavallı hayvanları habitatlarından alıp evin içinde besliyorlar. Sonra da kendi rahatları için hayvancagizlari kisirlastiriyorlar. Köpeklere sebze yediiriyorlar. Martılara simit. Ineklere hayvansal yem. Etçil hayvanla otçul baycan karıştı resmen. Tabiatla oynuyorlar farkında değiller.

Geçmiş olsun öncelikle.Kurumuş kan lekesini bizim koltukta Ersağ markasının Damla konsantresi çıkarmıştı.Hatta lekeden eser kalmadı biz şok olduk.Kedi idrarını çıkarır mı denemeniz lazım.

Karbonat sirke denemiştim ise yaramisti. Benimki haliydi ama

Yani kediler 7-8 saat çişini tutar. Daha uzun kaldıysa bilemiiciim. Kızgınlık dönemi de erkek kedide baya belirgin oluyor, saldırganlaşır falan. Bi de kaçtı dedin ya geçen gün, gidip çiftleşip dönmüş olabilir.

Evden kaçma denemeleri dışında son derece sakin. Gidip kendine bi pire torbası bulmuş olabilir haklısın. Bu da pirelenip dönmesini açıklar.

Kaç sene onceki paylasim olmasına ragmen gecip gidemedim iyi ki de vermişsin o kediyi zaten senin gibi 1 sene beraber kaldığı ginderdim coktan diyecek kadar merhametsiz biriyle bu kadar sene geciremezdi. Çok sevindim kedi adına ama çocuğun olduysa anlamışsındır olmadiysa da olunca anlarsın koltuğun ağzına bile sıçacak o zmaan hic birsey yapamicaksin gonderdim gitti diyemiceksin ayar oluyorum senin gibilere 2 kedim var kızımdan farksız hepsini cok seviyorum onlarda aynı bebek gibi bir kere de isemedi demekki senden o guveni alamamış

Emin böyle tipler kendi çocuklarını bile sevemez

En iyisi evde hayvan beslememek.Kedilerin kumu olmuyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…