Koltukta kedi idrari

Çözüm yollarını bilen arkadaşlar hiç değilse özelden paylaşsa benimle :KK43: bu koku gitmiyoor
eskiden başıma gelmiştii.o an evde deterjan namına ne varsa hepsiyle silmiştim peşpeşe.bulaşık deterjanı,sulandırılmış omo,vernel,şampuan falan.kuruyunca koku kalmamıştı.en azından rahatsız edicek kadar değildi yani.ama bence işediği yer de önemli.benim kedi koltuğun ayak tarafına doğru sert olan kısma işemişti,yani koltuğun içine kadar işlememişti

Hayvanlari cok severim.. oncelikle bunu belirtmek istedim.. ama evde hayvan beslemek bilemiyorum.. olaya hijyenik bakamiyorum.. arkadasimin bi kedisi var evine adim atar atmaz kendimi balkona atmak istiyorum.. evi pis kokuyor acikcasi.. bide erkek kedi..
Size katılıyorum. Insanoğlu kendini iyi hissetmek için o zavallı hayvanları habitatlarından alıp evin içinde besliyorlar. Sonra da kendi rahatları için hayvancagizlari kisirlastiriyorlar. Köpeklere sebze yediiriyorlar. Martılara simit. Ineklere hayvansal yem. Etçil hayvanla otçul baycan karıştı resmen. Tabiatla oynuyorlar farkında değiller.

Geçmiş olsun öncelikle.Kurumuş kan lekesini bizim koltukta Ersağ markasının Damla konsantresi çıkarmıştı.Hatta lekeden eser kalmadı biz şok olduk.Kedi idrarını çıkarır mı denemeniz lazım.

Yaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemis :KK67:kokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor:KK42:. . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ? :bicak:

Karbonat sirke denemiştim ise yaramisti. Benimki haliydi ama

Ya biz kardeşimin odasında sanıyorduk uzun süre kalmış o odada. Ya kızdı ya da çişe sıkıştı diye düşündük kızgınlık dönemindeymiş gibi davranmıyor hiç. o_O

Yok kısırlaştırmadık henüz. Çiftleştirmeyin düşünüyormuş kardeşimle arkadaşı. Bu çiftleşene kadar eve mi işeyecek böyle :confused:

Yani kediler 7-8 saat çişini tutar. Daha uzun kaldıysa bilemiiciim. Kızgınlık dönemi de erkek kedide baya belirgin oluyor, saldırganlaşır falan. Bi de kaçtı dedin ya geçen gün, gidip çiftleşip dönmüş olabilir.

Yani kediler 7-8 saat çişini tutar. Daha uzun kaldıysa bilemiiciim. Kızgınlık dönemi de erkek kedide baya belirgin oluyor, saldırganlaşır falan. Bi de kaçtı dedin ya geçen gün, gidip çiftleşip dönmüş olabilir.
Evden kaçma denemeleri dışında son derece sakin. Gidip kendine bi pire torbası bulmuş olabilir haklısın. Bu da pirelenip dönmesini açıklar.

Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuko_O kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Kaç sene onceki paylasim olmasına ragmen gecip gidemedim iyi ki de vermişsin o kediyi zaten senin gibi 1 sene beraber kaldığı ginderdim coktan diyecek kadar merhametsiz biriyle bu kadar sene geciremezdi. Çok sevindim kedi adına ama çocuğun olduysa anlamışsındır olmadiysa da olunca anlarsın koltuğun ağzına bile sıçacak o zmaan hic birsey yapamicaksin gonderdim gitti diyemiceksin ayar oluyorum senin gibilere 2 kedim var kızımdan farksız hepsini cok seviyorum onlarda aynı bebek gibi bir kere de isemedi demekki senden o guveni alamamış

Kaç sene onceki paylasim olmasına ragmen gecip gidemedim iyi ki de vermişsin o kediyi zaten senin gibi 1 sene beraber kaldığı ginderdim coktan diyecek kadar merhametsiz biriyle bu kadar sene geciremezdi. Çok sevindim kedi adına ama çocuğun olduysa anlamışsındır olmadiysa da olunca anlarsın koltuğun ağzına bile sıçacak o zmaan hic birsey yapamicaksin gonderdim gitti diyemiceksin ayar oluyorum senin gibilere 2 kedim var kızımdan farksız hepsini cok seviyorum onlarda aynı bebek gibi bir kere de isemedi demekki senden o guveni alamamış
Emin böyle tipler kendi çocuklarını bile sevemez

Yaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemis :KK67:kokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor:KK42:. . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ? :bicak:
En iyisi evde hayvan beslememek.Kedilerin kumu olmuyor mu ?

X