Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

ilk yaptırdığım zamanlar bendede ağır bi koku oluşmuştu koltuk altımda şimdi bitti koku falan yok kıllar bittikçe gidiyor sanırım koku ben çok memnunum herdaim tertemiz

bende yaptırıyorum ama ilk zamanlar sadece kıl kokuyor oda yandığı için zaten krem sürüyorum ve geçiyor.

Arkadaşım sen lazerden şaşma bence
koku konusunda zaten terleyen ve teri kokan biriysen yine kokar ama koku sorunun yoksa inanki kokmaz
kuaföre gelince okadar oyuncu ki bazıları
sırf sen ada yaptırasın diye sır ada yap hem azaltır falan deselerde inanma bilki ada yaptırarak koltukaltı bölgenin rengini karartırsın kopkoyu olur etin sarkar bunları da i düşün derim sana

valla iyi güzel konuşmuş millet burda ağdacıya inanma falan diyede, ben 3.seansıma gittim koltukaltı için, gayette rahatsız edici bir koku var maalesef, kaçtane farklı deodarant denesemde pudralar, sirkeler,dezenfektanlar sürsemde fayda etmiyor, çok pis bi şekilde kokuyor, inan çıldırmak üzereyim

Ben Sabahları İşe Gitmeden Rolon Sürüyorum Yatana Kadar Hiç Terlemiyorum. Herhalde Kişiden Kişiye Değişiyor Bu Durum Ama Lazerle Bi İlgisi Olduğunu Düşünmüyorumki Benim Koltuk Altım Bitti.. Sizde Bir Kontrol Ettirin İsterseniz Ter Bezlerinizi.

Evet arkadaşlar terletip koku oluşumuna sebep oluyor ama bazılarında bir arkadaşım acayip telerdi onda terleme sorunu kalktı bende tam tersi terlemez ve kokmazken şimdi degişik bi koku oluşuyor pudralar mı denemedim rolonlar deolar en sonunda nıveanın 48 etkilisinde başarılı oldum ne terleme ne koku ohh mis gibi kişiden kişiye degiştigi kanısındayım ama rahatlıgı paha biçilemez

kızlar koltuk altımda bayağı büyükçe bir et beni var.bu lazer epilasyona engel olur mu?

ya ben de her sabah duşumu alır deodorantımı kullanırım ancak yaz geldiğinden beri bi tshirtü bir kez giyip atıyorum.
burdan mı etkilendim bilmiyorum ama bana da eskisine göre daha çok terliyorum kokuyorum gibi geliyo
pürüzsüzlüğünden hiç bi şikayetim yok epilasyon aletine elveda diyeli çok oldu ama bilmiyorum bu terleme olayına da sinir oluyorum yani

seanslardan sonraki ilk 2-3 gün kokum bana da deişik geliyordu.ama öyle abartılacak bir durum değil.bence bu yüzden hiç ertelemeyin lazeri.biraz daha sık yıkayıp deodorantlayarak hissetmeden atlatılabilecek bişey.en azından bende böyle oldu.

koku falan yok medicalesere gidiyorum 3 seaans gittim 2 ayı aştı hala çıkmadı

ilkinde 24 sonra 26 sonra 28 derece ile yaktırdım azaldı inceldi baya hatta 2 ay hiç çıkmıyor son 4.seansım var ondada 30 derece ile yaptırmak istiyıorum bitmeye yakın olucak sanırım bu durumda memnunum lazerlerinden..

konu sahibi terleme olayıyle siz karşılaştınızmı?

bn hiç kokmam normalde hani sorun olurmuki

arkadaşlar ben hem koltuk altına hem genital ve bikini bölgesine gidiyorum. koltuk altı birinci seans sonrası 8. gün döküldü ve 1,5 ay tertemizdi. son hafta çıktı ve zaten ikinci seansın süresi gelmişti . şimdi daha erken döküldü ve yine yok. iki seans yetti ama 5 seans kadar gidicem sanırım. :s

Genital için sarışın mışım. kumralım ama köklerim sarışın olduğu için aynı etkiyi göremedim. ancak ikinci seansta %90 dökülme oldu. daha uzun sürecek sanırım. etkisiz de olabilirdi çünkü açık ten koyu renk tüy olması gerekiyor başarı için.

koku kaşıntı vs oluşmuyor.

Ben iki seans gittim şimdiye kadar. Lazerin olduğu gün bir koku oluyor ama ertesi gün hiç bir şey kalmıyor koku olarak. Daha da gideceğim inşallah koku kalıcı olmaz

Slm ben diyarbakırdan yazıyorum bende gidiyorum tüm bacak mikini bölgesi ve koltuk altı 5 seans gittim çok memnunum 1 seansım kaldı ve hiç koku falan yok gayet memnunum ilk seanslarda 350 ücret ödüyodum son 2 seansta ücreti düşürdüm tüyler baya azaldığı için şimdi 250 veriyorum ve yanımda 6 arkadaş daha götürdüm herkez çok memnun benim bitsin sonra bıyık düşünüyorum herkeze tavsiye ederim çok rahat şimdi çok rahatım...

ben koltuk altı bölgesne yaptırıyorum ama hiç de koku oluşmadı yani öyle bir şey başıma gelmedi hiç yakın çevremde de yaptıranlar var ama koku oluşması hiç olmadı

ben koltuk altı ve genitale yaptırıyorum her ikiside nerdeyse bitti ama asla ter kokusu yada rahatsız edici bişiyl karşılaşmadım keşke daha önce yaptırsaydım diye hayıflanmak dışında

ben koltuk altı ve genitale yaptırıyorum her ikiside nerdeyse bitti ama asla ter kokusu yada rahatsız edici bişiyl karşılaşmadım keşke daha önce yaptırsaydım diye hayıflanmak dışında

merhaba, kaç seans gittin ? yani nerdeyse bitti demek için kaçıncı seansın :) ben iki seans gittim kol altında sorunum yok ama genital sarışınlıktan dolayı bitmio. sarışın olmana rağmen ikinci seansta iyi bile dökülüo dedi merkezdekiler ama bilmiorum. :26:

koltuk altı koyu renk olanlarda işe yarıyor mu lazer? bilgisi olan var mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…