Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

ter bezlerini uyandıyomuymuş ne alze o yüzden sormuştum.. ben genitaldeyim.. 2 seasa gittim.memnunum.. gerçi gittikten 1 2 yıl snra memnun olum olmadıgımız anlaşırlr.d

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Koltuk altına 2 seans gittim. İlk başlarda azalmaya başlıyordu ama ben jilet kullandığım için tüyler sıklaşmaya başladı ve sanki eski haline döndü gibi...........

Jilet kullanın demiyorlar mıydı ama, lazer uygulamasına rağmen tekrar kalınlaşması normal midir

hangi cihazla lazer yaptırıyorsun canım,ben hemen hemen koltuk altı tüylerimden kurtulmuş biri olarak lazer seansları arasında tüylerimin hiç kalınlaşmadığını söyleyebilirim...alexdra ile lazer yaptırmıştım ben ve 2 seans gittiğini söylüyorsun,tüylerinin renginin açılması gerekiyor,jilet kullanmak serbest lazer seansları arasında...Bence lazer yaptırdığın yerin doktoru varsa görüş derim

Ben Ankarada gidiyorum lazere.. koltuk altı genital ve tüm bacak için
bacakta tam bitti dediğim anda 4.seanstan itibaren yeniden çıkmaya başladı. zaten 12 seans dediler.
ama koltuk altı ve genitalden müthiş memnunummm!
koltu altı özellikle, terleme yok, kıl yok, cırt cırt ağda derdi yoook! Kızlar herkes koltuk altına lazer yaptırmalı, inanın çook rahatlıyorsunuz hele ki yazın

rengi değişmez bu zamandan sonra lazer işe yaradı mı acaba yoksa bir fark olmadı mı bunu merak ettim:44:

ben tek seans yaptırdım daha ama bir açılma olmadı sımdılık,umarım az da olsa acılır ılerıde bıraz...

canım nerde yaptırdın hangi sistemi uyguladılar birde maliyeti nekadar oldu.bende düşünüyorum ama şuan ankarada değilim bulunduğum yerde yaptırmak istiyorum nasıl bi ön araştırma yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim birde son olarak genital bölgeye yaptırmak ilerde sorun olumu yumurtalıklara yoksa çocuk sahibi olduktan sonramı tavsiye edilir
çok soru sormuşum :)

alexandrite ile. 3. seansta kadına söyledim biraz arttırdı akımı da şimdi bayağı azaldı gene şükür..

Tenin kokmaya müsaitse kokarsın gibi abuk subuk bi laf etmiş bayan , maalesefki lazer epilasyon yaptıran arkadaşlarımın çoğunda kötü ter kokusu sorunu mevcut. Bunun olabilicegi ihtimalini göze alarak başla derim.. Her gün düzenli olarak duşumu alırım roll on'umu kullanırım, normalde hiç böyle bir sorunum yokken, lazerle beraber bu kötü kokma sorunu başladı! Ne yaparsam yapayım geçmiyor, sirkeli pamuklar, limonlar, rexonası,niveası,farway'i hiçbir ürün bu kötü kokuyu durduramıyor. Deotak aldım ondan bile fayda yok ... Ama dersenki kıllarına veda etmek mi kötü kokuyla cebelleşmek mi, kıllı halime geri dönmek istemem açıkçası, buda bir gerçek, lazer epilasyonu bıraktıktan sonra normale dönücek bi yıl sonra denmişte, aralıklar uzayarak gidiyor, 6 ay sonra tekrar gidecegim örnegin, bu durumda aralıgın bi yıl bulması yıllarımı alır, çagre bulmak lazım bu koku işine,çok fena çok

Bende kötü koku oluşmadı, herkesın bunyesı farklı tepkı verıyor demek kı. ıkı seans yaptırdım , annem koltukaltı rengınde hafıf acılma olmuş dedi, cok sevındım:)

Ya kızlar ben koltukaltıma lazer yaptırdım. 8 gün sonra kontrol seansı oldu bi kısmı dökülmüş bi kısmı duruyodu tekrar atış yapıldı. Şimdi kontrol seansından bu yana bir hafta oldu ama hala çok sert olan bazı tüyler var dökülecek gibi değil. dökülecekler tipinden belli oluyor :)
bir dahaki seansım da kasımda. Ne yapmalıyım şimdii???????

beklemelısın:) bende kontrol seansı bıle yok

benm gittiimde yerde 2 ayda br lazer yapılıo 8 gün çok az diilmi kontrolede 1 ay sora gidicem

benm gittiimde yerde 2 ayda br lazer yapılıo 8 gün çok az diilmi kontrolede 1 ay sora gidicem

benimkinde de 2 ayda bir canım seanslar. ama kontrol seansını 8 gün sonraya vermişlerdi. zaten ilk 13 gün içinde dökülmesi gerekiyormuş.

arkadaslar bünyem ter kokmaya cok müsait ki zaten kursept falan kullanıyorum koltukaltıma lazer düşünüyordum daha da kötü kokarsa diye hiç cesaret edemiyorum ama bıktım koltuk altımın hep sorun olmasından.. istediğimi istediğim zaman giymek istiyorum.. benim gibi ter kokmaya müsait bünyesi olup lazer yaptıran varsa lütfen sonuçlarını yazsın..

Benim kardeşim cok terler, koltukaltı ellerı falan, ıkı kat rollon deodorant surer koltukaltına, 2 seans lazer yaptırdı henüz, ilk yaptırdıgı gün kötu koktu koltukaltım demıstı, psıkolojık de olabılır, ama sonradan boyle bır sıkayetı olmadı ve ıkıncı sesansı yaptırdı, yakında üçüncuyü yaptıracak:)

canım ben de aşırı terleme hastalığı var,elim ayaklarım kol altım,alnım her yerim terler kışın bile bazen ve ben de kursept kullanıyorum.kursept zaten kötü kokuyu da gidermek için kullanılıyor.neyse ben 4 seanstır kol altına lazere gidiyorum ama koku falan oluşmadı hiç korkma.öyle roll on deodorant falan da kullanmam hiç kol altımda.hatta rengi de açıldı,önceden kapkara dururdu :90::90: üstelik ben bu konuyu okuyunca sormuştum bana lazer yapan kıza ve böyle bir şey duymadım hiç demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…