arkadışımın öyleydi am maalesef bir çözüm bulamadı rengi ile ilgili
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Koltuk altına 2 seans gittim. İlk başlarda azalmaya başlıyordu ama ben jilet kullandığım için tüyler sıklaşmaya başladı ve sanki eski haline döndü gibi...........
Jilet kullanın demiyorlar mıydı ama, lazer uygulamasına rağmen tekrar kalınlaşması normal midir
rengi değişmez bu zamandan sonralazer işe yaradı mı acaba yoksa bir fark olmadı mı bunu merak ettim:44:
Ben Ankarada gidiyorum lazere.. koltuk altı genital ve tüm bacak için
bacakta tam bitti dediğim anda 4.seanstan itibaren yeniden çıkmaya başladı. zaten 12 seans dediler.
ama koltuk altı ve genitalden müthiş memnunummm!
koltu altı özellikle, terleme yok, kıl yok, cırt cırt ağda derdi yoook! Kızlar herkes koltuk altına lazer yaptırmalı, inanın çook rahatlıyorsunuz hele ki yazın
hangi cihazla lazer yaptırıyorsun canım,ben hemen hemen koltuk altı tüylerimden kurtulmuş biri olarak lazer seansları arasında tüylerimin hiç kalınlaşmadığını söyleyebilirim...alexdra ile lazer yaptırmıştım ben ve 2 seans gittiğini söylüyorsun,tüylerinin renginin açılması gerekiyor,jilet kullanmak serbest lazer seansları arasında...Bence lazer yaptırdığın yerin doktoru varsa görüş derim
Ya kızlar ben koltukaltıma lazer yaptırdım. 8 gün sonra kontrol seansı oldu bi kısmı dökülmüş bi kısmı duruyodu tekrar atış yapıldı. Şimdi kontrol seansından bu yana bir hafta oldu ama hala çok sert olan bazı tüyler var dökülecek gibi değil. dökülecekler tipinden belli oluyor :)
bir dahaki seansım da kasımda. Ne yapmalıyım şimdii???????
beklemelısın:) bende kontrol seansı bıle yok
benm gittiimde yerde 2 ayda br lazer yapılıo 8 gün çok az diilmi kontrolede 1 ay sora gidicem
arkadaslar bünyem ter kokmaya cok müsait ki zaten kursept falan kullanıyorumkoltukaltıma lazer düşünüyordum daha da kötü kokarsa diye hiç cesaret edemiyorum ama bıktım koltuk altımın hep sorun olmasından.. istediğimi istediğim zaman giymek istiyorum.. benim gibi ter kokmaya müsait bünyesi olup lazer yaptıran varsa lütfen sonuçlarını yazsın..
arkadaslar bünyem ter kokmaya cok müsait ki zaten kursept falan kullanıyorumkoltukaltıma lazer düşünüyordum daha da kötü kokarsa diye hiç cesaret edemiyorum ama bıktım koltuk altımın hep sorun olmasından.. istediğimi istediğim zaman giymek istiyorum.. benim gibi ter kokmaya müsait bünyesi olup lazer yaptıran varsa lütfen sonuçlarını yazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?