Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

merhaba kızlar ,ben Antalya da yaşıyorum ve ilk seansımı 19 şubatta oldum.Lara da bir yere gidiyorum , kullanılan cihaz IPL cihazıymış ve şuanda hızla dökülüyor koltukaltım. Bir arkadaşım refere olmuştu bana bu yerle ilgili ve tamamiyle bitmişti tüyleri.

dün o arkadaşımla görüştüm ve tekrar çıkmaya başladığını söyledi.. seyrekmiş ama çıkıyormuş nihayetinde ve öyle zayıf falan da değilmiş kıllar

ben de bir karar aldım 2. seansımı da o yere yaptırıp bundan sonrakileri tüyler uzadıkça alex. makine kullanan bir yee yaptıracağım.. Arkadaşım da öyle yapmayı düşünüyor şuanda

Antalya da yaşayan arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum , kim nereye yaptırıyor/yaptırdı ve sonuçları ne oldu

Merhaba,
benim tavsiyem hic IPL cihazinla ugrasma. En iyi sonucu Alex cihazlari veriyor. Ben haftaya Almina da koltukaltina baslicam. Almina bir arkadasin tavsiyesi üzerine gitcem ve forumlarda cok olumlu tecrübeler okudum.

ben yeni basladım lazere daha bi seans aldm ama böyle bişi yaşamadım sanmam böyle bişey olsun.

benim de ara ara koku oluyor normalde olmazdı koku dün 8. seansım oldu umarım lazer bittiğinde eskisi gibi kokular duymam
bu arada neden jilet yapmamamız gerekiyor anlamadım zaten diod da o anda alıyorlar. ben de alıyorum arada jiletle beni alma diye uyarmadılar hatta gelmeden 2 gün önce al dediler jiletle alınınca noluyormuş arkdaşlar size bişi mi dediler ki

hadi yaa niveayi denemedim sana dedigim o deotaki kullaniodum ama ise yariyosa onu aliim ya. ben de her gun banyo yapiyorum zaten. sen diode mu yaptirmistin alex mi? bi de ten rengin neydi

slm cnaım foruma girmiyodum uzun zamandır yeni gördüm msjını.bende o deotakı kullandım bişeye yaramadı bende.hergün düzenli duş alıyorum ve rollonumu sürüyorum ter kokmuyo enteresan birden çıktığı gibi birden düzeliyo.gerçi yediklerimede dikakt ediyroum.canım ben buğday tenliyim ve FOTONA 1064 NM ND.cihazı ile yapıldı.

lazere gittiğim yerde bana da jiletle almayın biz burda alırız dediler,nedeni de kontrol amaçlı.onlar bakıyolar nerede daha çok dökülmüş,nerede dökülmemiş.incelmiş mi tüyler duruma bakmak için almadan gelin diyolar ve onlar alıyolar.bi de lazere gitmeden önce sürekli jiletle alırsak biz de anlayamayız ne kadar döküldüğünü,lazerin işe yarayıp yaramadıgını,yaz ayında olmadıgımız için seanstan seansa beklemekte fayda var,nedeni sadece bu sanırım.baska bi neden var mı bilemiyorum

bugün lazere gittim ve koku problemini sordum.lazeri uygulayan bayan çok sık karşılaşmıyoruz bu koku problemiyle ama kıllar artık olmadığı için ter kendine tutunacak bir yer bulamadığından bazılarında koku oluyo olabilir dedi.çünkü kıllar teri tutar ama lazerden sonra artık kökler tahrip olduğu ve o bölge daha pürüzsüz olduğu için ter kokabilir dedi.peki dedim siz koltuk altınız için ne yapıyorsunuz.lazer yapan bayan da ekstra bir şey yapmadığını,normal herkesin yaptığı gibi şeyleri yaptığını söyledi.roll on falan kullanıyomussanırım.ama lazer yaptıktan sonra ilk 2 gün roll on kullanmak parfüm sıkmak yasak o bölgeye

evet canım kesinlikle doğru söylemişler...

üniversitede yurtta oda arkadaşım lazer yaptırmışmıydı bilmiyorum ama gerçekten çok kötü kokardı banyo yapıp gelse bile kokardı ve koku ter kokusuna hiç benzemezdi. sir ağda için yıllardır gittiğim kuaförüme lazer yaptırmaya karar verdim deyince, bi sor soruştur kimisinde koku oluyomuş dedi, benim de aklıma oda arkadaşım geldi, ter bezlerini etkiledği ile ilgili duyum almıştım ve bunu geçtiğimiz hafta plastik cerraha sormuştum o da ter bezleri çok daha içerde lazer onları etkileyemez çünkü lazer çok az ölçüde içeri girer dedi. ama herkes kokudan şikayetçi ben de vazgeçsem mi diyorum koku gerçekten kötü bir sorun olur çünkü. bir ayda filan geçiyorsa iyi ama. bir de kıl tüy gerçekten insana sıkıntı veren birşey. acaba bir iki seans gitsem tüyler incelince devam etmesem mi.

ben 5. seansımı oldum geçenlerde. maşallah mis gibiyim. ama normalde de çok ter konkusu sorunum olmazıdı zaten. bence ter bezleri bazı insanların daha önde olduğundan koku oluşuyor olabilir.o kişiler belki de bu yüzden hassastır.

bende yaptırıorum hatta bu ay son seansım var öle bi sorunla karşılaşmadım herkese de öneriyorum

ben 2 sene önce koltuk altıma lazer yaptırdım koku yapma gibi bir problam olmadı. aksine tüyler gidince koku olmaz.

Ben de koltuk altına lazer epilasyon yaptırdım. Sonuçtan çok memnunum. Hem çok iyi sonuç aldım. Hem de koku problemi yaşamadım.

çoğu arkadaşım koltuk altına lazer yaptırdı ki bende yaptırıyorum,hiç koku gibi bir sorunla karşılaşmadım,bence gittiğiniz yeri değiştirmenizde fayda var,lazerden sonraki tek koku yanık kokusu oda tüylerden kaynaklanıyor o kadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…