hadi yaa niveayi denemedim sana dedigim o deotaki kullaniodum ama ise yariyosa onu aliim ya. ben de her gun banyo yapiyorum zaten. sen diode mu yaptirmistin alex mi? bi de ten rengin neydi
benim de ara ara koku oluyor normalde olmazdı koku dün 8. seansım oldu umarım lazer bittiğinde eskisi gibi kokular duymam
bu arada neden jilet yapmamamız gerekiyor anlamadım zaten diod da o anda alıyorlar. ben de alıyorum arada jiletle beni alma diye uyarmadılar hatta gelmeden 2 gün önce al dediler jiletle alınınca noluyormuş arkdaşlar size bişi mi dediler ki
bugün lazere gittim ve koku problemini sordum.lazeri uygulayan bayan çok sık karşılaşmıyoruz bu koku problemiyle ama kıllar artık olmadığı için ter kendine tutunacak bir yer bulamadığından bazılarında koku oluyo olabilir dedi.çünkü kıllar teri tutar ama lazerden sonra artık kökler tahrip olduğu ve o bölge daha pürüzsüz olduğu için ter kokabilir dedi.peki dedim siz koltuk altınız için ne yapıyorsunuz.lazer yapan bayan da ekstra bir şey yapmadığını,normal herkesin yaptığı gibi şeyleri yaptığını söyledi.roll on falan kullanıyomussanırım.ama lazer yaptıktan sonra ilk 2 gün roll on kullanmak parfüm sıkmak yasak o bölgeye
üniversitede yurtta oda arkadaşım lazer yaptırmışmıydı bilmiyorum ama gerçekten çok kötü kokardı banyo yapıp gelse bile kokardı ve koku ter kokusuna hiç benzemezdi. sir ağda için yıllardır gittiğim kuaförüme lazer yaptırmaya karar verdim deyince, bi sor soruştur kimisinde koku oluyomuş dedi, benim de aklıma oda arkadaşım geldi, ter bezlerini etkiledği ile ilgili duyum almıştım ve bunu geçtiğimiz hafta plastik cerraha sormuştum o da ter bezleri çok daha içerde lazer onları etkileyemez çünkü lazer çok az ölçüde içeri girer dedi. ama herkes kokudan şikayetçi ben de vazgeçsem mi diyorum koku gerçekten kötü bir sorun olur çünkü. bir ayda filan geçiyorsa iyi ama. bir de kıl tüy gerçekten insana sıkıntı veren birşey. acaba bir iki seans gitsem tüyler incelince devam etmesem mi.
koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?