Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

ben tüm vücut yaptırdım. ilk seanslarda her ay gittim, 6 seanstan sonra 2 ayda bir gittim. toplamda 1,5 senemi aldı. hala da tamamen bitmiş değil. hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. koltuk altım tamamen bitti, koku falan da yok, bir kaç ayda 2-3 tane tüy ancak oluyo/olmuyo. genital, göbek çevresi, meme çevresi %80 kadar azaldı. bacaklarım da koltuk altlarım gibi, tamamen bitti. tüm yüzüme yaptırmıştım, ona da pişman oldum. sert kıllar kolay dökülüyo (çene-üst dudak gibi) ama ince tüyler iyice kalınlaştı.. oraya hiç değdirtmemem lazımmış, şimdi anlıyorum..

merhaba kızlar, bende koltuk altıma dusunuyorum ama fiyat konusunda endiseliyim.bazı arkadaslar kac seansdır gidiyorum 3 5 tüy döküldü dedi.öyle bir sene gidicek param yok.bu konuda bilgi verebilir misiniz? seans ücretleri ne kadar ? anadolu yakasinda iyi bir yere giden varsa bana mesaj atabilir mi.tavsiye edebileceğiniz yerler ?

arkadaşlar yüze lazer yaptırıp sonuç alan varmı

arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer xxxxxx çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. Ben Mart ayında Koltuk altı lazere başladım. Bu süre içinde üçüncü seansıma gittim ve gayet memnunum. Kıllarım inceldi ve azaldı. Fiyat olarak da şehirden sehire değişiyor. Ben Antalya da seans bası 100 Tl ödüyorum. Önemli olan cihaz burada. Gitmeden önce Internet den ön araştırma yapıp ona göre gidin!

Koltuk altında da koyu renkli bölge oluşuyormuş çoğunlukla, öyle mi?

benim zaten koyu renklıydı koltukaltım, lazerın bu anlamda olumlu ya da olumsuz etkısı olmadı, ne rengıne ne ter kokusuna... 3 seans aleksandrate yaptırdım, ınceldı tuyler sımdılık.

cnm o minik çıkıyor dediğin birkaç ayda ki tüyü ne zaman alıyorsun daha doğrusu alıyor musun

koltukaltında şahsen ben öyle koku filan yaşamadım yalnızca ilk gün yanık kokusu oluyor zaten o da yalnızca koltukaltında değil nereye yapılırsa lazer orada kokuyor. lazer sonrası sürülen krem bile alıyor biraz kokuyu.. yüz değil ama çenemi de yaptırdım gayet de güzel sonuç veriyor fakat tüyleriniz koyu renk ve kalın ise.. ince ve açık renk tüylerde sonuç almak biraz zorlaşıyor seans sayısı da uzuyor...

Koltuk altı için 2. seansım btti. Hiç koku falan yok, terleme de yok. Hatta ben çok terlerdim. İlk seansı yaptırdım ve araya yaz tatili girdi. İnanın terleme oranım azaldı.
fakat koltuk altı lenf nodüllerm büyüdü. ağrı yapıyordu. hatta lzaeri yaptrıdım çıktım koltuk altımda br sancı ve ağrı. enfeksiyona bağlıymış. doktora gttm. lazere bağlı koltuk altında enfeksiyon oluşabiliyormuş. zaten ilkinde canım o kadar yanmıştı ki güzellik merkezinden bepanten sürmüştüm. kesin ondan oldu diye düşünüyorum.

Ben Alexandrite yöntemi uygulayan bir yere gittim, 5 seansta bitti. Neresi olduğunu söylemeyi pek istemem çünkü ben sorun yaşamasam da kardeşim pek iyi sonuç elde edemedi. Fakat nerye giderseniz gidin, mutlaka bunun çok fazla uzamadan bitmesi gereken ve fiilen de örnekleri olan bir işlem olduğunu bildiğinizi belirtin ve sizi bu konuda kandıramayacaklarını belli edin önceden. Bilinçli biçimde işlem süresinin uzatıldığına tanığım...

merhaba kızlar,

ben istanbulda alexander candela lazer ile başladım.
2 ayda bir alıyorlar ,yapıldıktan 15 gün sonrada kontrol seansına çagırıyorlar.
komple vücut için seans başı 350 tl ödüyorum.
3 seansım bitti ve koltuk altımda ve genetial bölge nerdeyse bitti.
bacaklarımda geç çıkıyor artık.ondan beklemeye aldık 2 ay geçti bir kaç ay daha bekleyip çıkanları jiletleyip ondan sonra devam edecegiz.

bir çok tecrübeden sonra bunları buldugum için size bir kaç öneri sunmak isterim.
alexander dışında hiçbir lazere asla gitmeyin.
tüyleriniz koyu renk ise gidin lazerler beyaz ve sarı tüyleri görmezler.
ıpl zaten lazer degildir. gideceginiz merkeze öncelikle lazerin ne oldugunu sorun.
çünkü ıpl'de lazer diyorlar. tüylerde incelme olmaz ya biter yada çıkar çünkü lazer köke atış yapar.
yüz çok riskli bir bölgedir yüzünüz erkek yüzü gibi degilse başlamayın, benim yüzümdeki tüyler sarıydı ve doktor başlamadı onları tetikleriz
ve yıllarca kurtulamayız dedi.rahatsız oldugun siyah tüyleri igneliyle yaptıracagım ama zaten benim çok yok.
ve herkese tavsiye ederim süper birşey.
hep sanatçıların koltuk altları nasıl bembeyaz derdim artık benimkilerde öyle.
reklamlarda bayanların bacakları nasıl böyle pürüzsüz derdim artık biliyorum

ya kızlar bu koltuk altında kararma neden oluyor ya :'( lazer yaptırsam geçer mi? ben koltukaltıyla bacaklardan kurtulmak istiyorum artık ya bu kış yaptırıcam!

ya kızlar bu koltuk altında kararma neden oluyor ya :'( lazer yaptırsam geçer mi? ben koltukaltıyla bacaklardan kurtulmak istiyorum artık ya bu kış yaptırıcam!

bende 3 seans koltukaltı lazerın kararmaya olumlu olumsuz etkısı olmadı.

of çok rahatsız ediyor beni :'( bu arada kadıköyde yaptırabileceğim bir yer bilen varsa önerebilir mi?

koltukaltı kararmasına karşı bir tarif vardı ama ben de hala denemedim, ilgili topicten bakabılırsın unuttum sımdı ne oldugunu:)

bayanlar ben bacagimin alt kismini yaptirdim cok rahatim 2 sene oluyor hemen hemen yalniz bayanlar unutmayinki senede bir defa tekrarlamak gerekiyor her sene hormonlar degistigi icin tekrar cikma ihtimali cok yuksek oldugu icin, ben cok memnunum yazin oyle rahat ediyorki insan anlatamam bende bu kis koltuk alti yaptircam onun icin 5 seyans yeterli diyorlar bacak icin 10 seyans gittim ben bu arada yurt disinda yasiyorum ben orda nasil bilmiyorum arada en az 6 hafta gecmesi gerek yoksa vucudunuzun yanma ihtimali cok yuksek ona dikkat edin kas yapim derken goz cikartmayin yani bayanlar

lazer koku yapıyor diye duyum aldığımdan epey ertelemiştim ama en sonunda dayanamayıp koltuk altıyla başladım. çok memnunum koku problemim de yok hiç.herkese tavsiye ederimmm

evet kızlar bende candela lazer olanına gittim ve gerçekten koltuk altım bembeyaz oldu,verdiğim paraya da dedi doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…