canım ben de koltuk altı ve genital bölge için gidiyorum lazere. Ben normalde de koltuk altı çabuk terleyen birisiyimİlk hafta evet koku oldu, artık koku fln yok... Terlemede eskiden ne kadarsa şu an da okadar... Yüz seansı demişsin, benimde dudak kenarlarımda çok ufak tüyler var ama o bölgede yapılan lazer işlemi acıyla birlikte dişlerde baskı ya da birisi vurmuş gibi hissettiriyormuş lazer yapan kişi söylemişti. Gerçekten böylemi oluyor? Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim :) ...
koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:
Koltuk altında da koyu renkli bölge oluşuyormuş çoğunlukla, öyle mi?
ben tüm vücut yaptırdım. ilk seanslarda her ay gittim, 6 seanstan sonra 2 ayda bir gittim. toplamda 1,5 senemi aldı. hala da tamamen bitmiş değil. hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. koltuk altım tamamen bitti, koku falan da yok, bir kaç ayda 2-3 tane tüy ancak oluyo/olmuyo. genital, göbek çevresi, meme çevresi %80 kadar azaldı. bacaklarım da koltuk altlarım gibi, tamamen bitti. tüm yüzüme yaptırmıştım, ona da pişman oldum. sert kıllar kolay dökülüyo (çene-üst dudak gibi) ama ince tüyler iyice kalınlaştı.. oraya hiç değdirtmemem lazımmış, şimdi anlıyorum..
merhaba kızlar, bende koltuk altıma dusunuyorum ama fiyat konusunda endiseliyim.bazı arkadaslar kac seansdır gidiyorum 3 5 tüy döküldü dedi.öyle bir sene gidicek param yok.bu konuda bilgi verebilir misiniz? seans ücretleri ne kadar ? anadolu yakasinda iyi bir yere giden varsa bana mesaj atabilir mi.tavsiye edebileceğiniz yerler ?
ya kızlar bu koltuk altında kararma neden oluyor ya :'( lazer yaptırsam geçer mi? ben koltukaltıyla bacaklardan kurtulmak istiyorum artık ya bu kış yaptırıcam!
bende 3 seans koltukaltı lazerın kararmaya olumlu olumsuz etkısı olmadı.
of çok rahatsız ediyor beni :'( bu arada kadıköyde yaptırabileceğim bir yer bilen varsa önerebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?