- 18 Şubat 2012
- 2.734
- 351
- 52
-
- Konu Sahibi gadjo dilo
inci tanesi allah tamamına erdirsin hayırlı haberlerini bekliyoruz kaç embriyo yerleştirildi..bebiş olarak dönsün işallah..hayırla sağlıkla
SağolasınDaha transfer aşamasına gelemedik. 1 hafta kadar sonra opum var inşaallah.
arkadaşlar ilk smearımda ascus çıktı.ikinci smearımda da ascus çıktı.sonra biyopsi yapıldı temiz çıktı..doktor 3 ay sonra tekrar kontrol dedi..bnm anlamadığım biyopsi de temiz çıktı daha niye bu kadar yakın zamanda kontrole çağırdı....kafama takılıyor...yorum yapabilecek varmıkötü birşey çıkarmı...
arkadaşlar ilk smearımda ascus çıktı.ikinci smearımda da ascus çıktı.sonra biyopsi yapıldı temiz çıktı..doktor 3 ay sonra tekrar kontrol dedi..bnm anlamadığım biyopsi de temiz çıktı daha niye bu kadar yakın zamanda kontrole çağırdı....kafama takılıyor...yorum yapabilecek varmıkötü birşey çıkarmı...
doktordan doktora değişiyor bence tekrar gel demeleri. ben de ascus, ascus ve biyopsi sonrası yeni kontrol smearıma gideceğim bi ara. bana da 6 ay demişlerdi.
Canım benim geçmiş olsunAllah çok büyük Fakat sana bir doktor tavsiye edeyim onu ara Tel sana yardımcı olur PROF Dr SÜLEYMAN ENGİN AKHAN nerde ortudugunu yazmamıssın fakat ist oturuyorsan buna gitmeni tavsiye ederim 24 saat ara hocamız rahatsız olmaz tel acamasa bıle daha sonra hemen doner.internet sitesini , facebook takip et.Tel ac bu konuyuda sor yardımcı olsun .ben hayatımda bukadar mükemmel bir hoca görmedim.Bak git bana teşekkür edeceksin :) öptüm tekrar geçmiş olsun
could cnm sendedemi ascus çıktı.....
jooker cnm senin biyopsinde ne çıkmıştı.....
geçmiş olsun. 1buçuk yıl önce bebek düşünüyorum diye doktora gittiğimde smear almıştı ve ascus çıktı. onun üzerine kolposkopi yaptırdım cin1 çıktı ve doktor bana aşı önermişti ama aşının dozları 6ay sürüyormuş, bebekten sonra başlayalım, yarım kalmasın dedi. birde 6ayda bir smear testi yaptırıcan dedi. sonrada hamile kaldım zaten, şuan 2aylık bir kızım var. doğumdan 40gün sonra tekrar smear aldı doktorum ve sonucu temiz çıktı. şuan benide 6ayda bir kontrole çağırıyor, sadece tedbir amaçlı sanırım. sende sıkma canını, kötü birşeyden değildir, kontrol etmek için çağırıyordur.
inş.cnm....ama işte cnm sıkılıyor.....sonucunun böyle çıkmasına sevindim...demekki düzelme ihtimalide var....
merhaba arkadaşlar 3.5 ay önce smear sonrası kolposkopi ve biyopsi yapıldı cin 1 geldi.doktor ameliyat demişti yani leep ama ben araştırdım ve takip yaptırmaya karar verdim. dün smear sonucumu aldım ve temiz hamdolsun. yani düzelme ihtimali var ilk başlarda ben de çok üzülmüştüm bi de bebek düşünüyorduk.bebeği erteledik ve bağışıklık güçlendirici bi sürü şey yedim içtim ve düzeldi. moralinizi sakın bozmayın....