- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- Konu Sahibi gadjo dilo
gingery nasıldı işlem? Çok geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eve geldim çok şükür.. genel anesteziyle yapıldı operasyon.ameliyathaneye alınmadan az önce girişte beklerken bir bebişin doğumuna şahit oldum o kadar fena oldum ki anlatamam.. ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye.. uyudum , uyandım ağlıyordum hala..
ama operasyonla ilgili bir sıkıntı yok gerçekten kolay bir işlemmiş.. tamamen psikolojik gerginlik yaşadım
cuma günü çıkar sonuç
sınırlar temiz gelirse, yırttım paçayı :)
gingery çok geçmiş olsun..seni merak ediyordum..işallah sonuçların temiz gelir..bebişinede rahatlıkla kavuşursun..özel hastanedemi oldu işlemin..herkese aneztezi uygulanıyormu acaba..
evet canım özel hastahanede oldu..anestezi uygulanmasının asıl sebebi çok keskin bir aletle tek seferde alıyorlarmış ve o anda uyanık olursak refleks olarak bacağını kapamaya çalışsan ya da ne bilim kıpırdarsan yanlış bir hamle olmasın diyeymiş bir de sonrasında yakıyorlar o bölgeyi çıkan kokuda zaten bildiğin yanık et kokusu olacağından genel anesteziyle olması daha sağlıklıymış.
arkadaşlarım gelmişti geçmiş olsuna azcık fazla dolandım sanırsam şu an çok hafif bir kanama başladı biraz regl gibi bel ağrısı var ama öyle çok bir ağrı yada kanama yok zaten doktor yarın bir kaç gün sürecek hafif bir kanaman olabilir demişti..
oturarak banyo yapma bir kaç gün dedi..
2 hafta alttan muaynede yasak
6 hafta cinsel ilişkide yasak.. şimdilik böyle..
çok geçmiş olsun canım işallah son olsun sağlığına bir an önce kavuş..benimde nasipse yarın kontrol var..gerekirse biyopsi yapılacak..zor işler ama yinede allah dermansız dert vermesin..işallah şu aşamaları bir an önce atlatırız canım..demekki leep işleminden en az bi 2 ay geçmesi gerekiyor bebiş için..kendine iyi bak canım...doktor fitil verdimi..
kontrol nasıl geçti ummuseleme? bir sorun yoktur inşallah..
ohh ohh çok sevindim.. gözün aydın.. darısı başıma .. Bebeğine de kavuşursun inşallah tez zamanda, sağlıkla...
cuma günü çıkarsa patolijeden sonucum güzel haberi paylaşıcam inşallah bende..
Ummuseleme çok sevindim gözün aydın Allah bir daha yaşatmasın inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana...
çok sağol gingery işallah cuma günü sende güzel haber verirsin haberini bekliyorum..bundan sonra işallah güzel olsun..leep işlemin yapıldı bundan sonra hayırla işallah iyileşsin birdahada gelmesin allahın izniyle aminn..kendine dikkat et ..ağrılar sızlar olabiiyormuş bir kaç hafta..
şu ana kadar ağrı sızı hiç bir şey yok inşallah olmaz.. reglden korkuyorum esasında, bazı yorumlarda ilk reglinin çok sancılı geçtiğini okumuştum.. zaten normalde de ilk günüm çok zor geçer bakalım bu defa nasıl olacak.. inşallah hafta sonuna gelir diyorum şimdiden.. iş yerinde kıvranmak çok zor oluyor..
heyecan dorukta.. :) yarın sabah ilk işim hastaneyi aramak olacak !!
şu ana kadar ağrı sızı hiç bir şey yok inşallah olmaz.. reglden korkuyorum esasında, bazı yorumlarda ilk reglinin çok sancılı geçtiğini okumuştum.. zaten normalde de ilk günüm çok zor geçer bakalım bu defa nasıl olacak.. inşallah hafta sonuna gelir diyorum şimdiden.. iş yerinde kıvranmak çok zor oluyor..
heyecan dorukta.. :) yarın sabah ilk işim hastaneyi aramak olacak !!
çok sağol inci tanesi..aminnn hepimizin yüzünü allah güldürsün tez zamanda..senin tedavin başladımı..hayırla sağlıkla sonuca ulaşırsın işallah..
doktorum endişelenecek bir şey olmadığını 6 hafta sonra smear alacağını söyledi..
şimdilik durum bu ...