Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zuhair Murad'a aitmiş (2011) , tesettüre de uyarlanabilir...
Eki Görüntüle 306983
Kaynak : Zuhair Murad 2011 Wedding Dresses Collection Zuhair Murad 2011 Wedding Dresses Collection1
bence de kollu gelinlikler straplezlere göre çok daha asil ve şık duruyorlar. gelinlik masumiyeti simgelediğinden fazla dekolteyi hoş bulmuyorum. gamze özçeliğin kolları straplez olan her türlü gelinliğe eklenebilir. çok beğendim
Eki Görüntüle 309432 ben kesinlikle böyle bir gelinlik istiyorum..üst kısmı böyle olmalı..alt kısmı da fazla kabarık olmamakla birlikte prenses etek istiyorum..ne dersiniz sizce nasıl?
prenses etek denilen aslında en kabarık kesim ama sanıyorum ki tül bir etek olacağını kast ettiniz. Bence güzel olur, yakışır.
evet aynen tül olanları kastetdim..zaten çok kabarık gelinlikleri sevmiyorum ben..sizin zevkinize çok güveniyorum..sizce üst kısım nasıl_?etek kısmı da dediğim gibi olsa abes kaçmaz dimi?
Eki Görüntüle 309432 ben kesinlikle böyle bir gelinlik istiyorum..üst kısmı böyle olmalı..alt kısmı da fazla kabarık olmamakla birlikte prenses etek istiyorum..ne dersiniz sizce nasıl?