Ailem açık giyinmeme izin vermiyor

Baskıyla, kötü sözle yaptırılmaya çalışılan şeyden hayır gelmez sonunda ben yine açıldım. Bir insanın annesinin kızına nefretle kapalı gitmezsen sana bokunu yediririz demesi ve her sene acaba ailem bu sene kapanmaya zorlayacak mı diyen genç ergen bir kızın üzüntüsü ve stresini yaşamayan bilmez. Keşke daha fazla karşı gelseydim onlara içime atmasaydım diyorum kendime.
Cevabım size değildi ki. Dünya geniş istediğini yapabilirsin ama kabir dar

Cevabım size değildi ki. Dünya geniş istediğini yapabilirsin ama kabir dar
Tey allahım ya kız tamam mişike reş senin mezarı büyük yaparız

Bülent ersoy geldi aklıma ben buraya nasıl sıgıcam

Adam da diyor sizin mezarı dubleks yaparız o hesap asdfghj

Kabire hazırlıklı olmak yada olmamak problemini. Anlamadınız mı. Hesap kitap yokmuş gibi istediğim gibi giyerim tavırları...
Tamam sen hazırlan önden git hayde bur da zaman kaybetme git hazılarlanmaya devam et

Merhaba hanımlar
Hepinizin bildiği üzere kadınlar
kendine bakmayı giyinmeyi makyaj yapmayı çok sever
Ben kendime bakmayı seven biri olarak bunlar çokça mahrum kalıyorum
Ailem açık giyinmeme izin vermiyorlar böyle diyince dizüstü etekler , crop , sıfır kol üstler falan zannetmeyin
Yaz geliyor ve bildiğiniz bir kolu kısa bile kızıyorlar giyme uzun kolu giy diyorlar ve bunlar dizime kadar geliyor çevremdeki kapalı kadınlar bile bunlar kadar uzun şeyler giymiyor.

Magazaya her gittiğimizde orda çalışan kadınlar anneme diyor abla bunlar kapalı kadınlar için kızın açık neden bu kadar kapalı giydiriyorsun.
Bir ara bir mağazada çalışan bir kadın annemim gösterdiği kıyafetler için kızdı.

Kızlar siz olsanız ne yaparsınız gerçekten çok merak ediyorum
Artık açıkçası dayanamıyorum yılardır böyle
Şehir dışında üniversite yazacaksın, mezun olunca da kendi paranı kazanacaksın ve karışamayacaklar. Bu kadar basit. Bu insanlara başka çözüm yok maalesef

Kabire hazırlıklı olmak yada olmamak problemini. Anlamadınız mı. Hesap kitap yokmuş gibi istediğim gibi giyerim tavırları...
Müslümanlık bir takım oyunu değil. Kendi işinize bakın, başkasına karışmayın. Size karışılınca ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama herkese karışma haddini de kendinizde buluyorsunuz.

Şehir dışında üniversite yazacaksın, mezun olunca da kendi paranı kazanacaksın ve karışamayacaklar. Bu kadar basit. Bu insanlara başka çözüm yok maalesef
Her mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazım

Müslümanlık bir takım oyunu değil. Kendi işinize bakın, başkasına karışmayın. Size karışılınca ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama herkese karışma haddini de kendinizde buluyorsunuz.
Ama Kur’an bana uyarmam gerektiğini bildiriyor. Nasıl bir ortalığı ayağa kaldırma. Siz de benim yazdığıma karışma hadsizliği gösteriyorsunuz şu an

Beyza bacıcığım ,hanımefendi. Ağzınızdan 18 yaşındaki gencecik konu sahibi için tek iyi niyet içeren, yapıcı kucaklayıcı bir laf çıkmadı. Bu doğru mu sizce?
Gerçekler acıdır gaz verip problemle karşı karşıya bırakmak doğru mu sizce

Size soracak değilim lütfen baskı konularını eleştirip sizin gibi düşünmeyenleri alttan alttan aşağılamayın. Sıkıldıysan sen çık siteden
Ooo bir de site den çık diyor hayırdır babanın çiftligi mi burası kimse de size soracak değil herkes Müslüman olmadığı gibi herkes yine istedigi dinde istediğini giyer size 3. Şahıslara ne düşerse ondan kalır aaa baydınız ama ya

Kız daha rahat kendini iyi hissedeceği şeyler giymek istediğini söylemiş siz bir burka kaldı al onu giy cennete gidersin kafasın da

Ha bu arada cennete Arsa tapusu satıyorlar yanmaz kefen falan yanlış anlamayın da hazırlık yapıyorsunuz ya eksik gedik olmasın

Back
X