- 15 Ekim 2016
- 6.760
- 12.204
- 248
- Konu Sahibi nurbenoule
Ya git git namazı kaçırma ne işin var şeytan icadı telefonlaRahatsızsanız okumayın. Allah"ın emrini görmezden gelemeyiz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya git git namazı kaçırma ne işin var şeytan icadı telefonlaRahatsızsanız okumayın. Allah"ın emrini görmezden gelemeyiz ki
Namazımıda kılarım emri bil maruf da yaparım merak etme senYa git git namazı kaçırma ne işin var şeytan icadı telefonla
He he ondan yap işte şeytan icadı telefonla işin ne hu herbokolog fetvacıNamazımıda kılarım emri bil maruf da yaparım merak etme sen
Cevabım size değildi ki. Dünya geniş istediğini yapabilirsin ama kabir darBaskıyla, kötü sözle yaptırılmaya çalışılan şeyden hayır gelmez sonunda ben yine açıldım. Bir insanın annesinin kızına nefretle kapalı gitmezsen sana bokunu yediririz demesi ve her sene acaba ailem bu sene kapanmaya zorlayacak mı diyen genç ergen bir kızın üzüntüsü ve stresini yaşamayan bilmez. Keşke daha fazla karşı gelseydim onlara içime atmasaydım diyorum kendime.
Ben göze aldım tutmayın küçük enişteyi aaaa her yerde fetva dinlemekten gına geldi ayolŞu beyazcaa bacıya yorum yapsam banlanırım.zor tutuyorum kendimi. Tutun beni lütfen
yorum yapmayacağım. Yorum yapmayacağım
![]()
Ama gerçek. Deve kuşu gibi kafayı kuma gömmek problemi ortadan kaldırmıyorKefen , toprak , ölüm yazmış. Ürkütücü![]()
Tey allahım ya kız tamam mişike reş senin mezarı büyük yaparızCevabım size değildi ki. Dünya geniş istediğini yapabilirsin ama kabir dar
Hangi problemi ortadan kaldırdın sen de bakalımAma gerçek. Deve kuşu gibi kafayı kuma gömmek problemi ortadan kaldırmıyor
Kabire hazırlıklı olmak yada olmamak problemini. Anlamadınız mı. Hesap kitap yokmuş gibi istediğim gibi giyerim tavırları...Hangi problemi ortadan kaldırdın sen de bakalım
Canım beyazcaa hanım. Ayrı ayrı yerlerde oluruz işte. Orada da karşılaşmayız .Kabire hazırlıklı olmak yada olmamak problemini. Anlamadınız mı. Hesap kitap yokmuş gibi istediğim gibi giyerim tavırları...
Tamam sen hazırlan önden git hayde bur da zaman kaybetme git hazılarlanmaya devam etKabire hazırlıklı olmak yada olmamak problemini. Anlamadınız mı. Hesap kitap yokmuş gibi istediğim gibi giyerim tavırları...
Şehir dışında üniversite yazacaksın, mezun olunca da kendi paranı kazanacaksın ve karışamayacaklar. Bu kadar basit. Bu insanlara başka çözüm yok maalesefMerhaba hanımlar
Hepinizin bildiği üzere kadınlar
kendine bakmayı giyinmeyi makyaj yapmayı çok sever
Ben kendime bakmayı seven biri olarak bunlar çokça mahrum kalıyorum
Ailem açık giyinmeme izin vermiyorlar böyle diyince dizüstü etekler , crop , sıfır kol üstler falan zannetmeyin
Yaz geliyor ve bildiğiniz bir kolu kısa bile kızıyorlar giyme uzun kolu giy diyorlar ve bunlar dizime kadar geliyor çevremdeki kapalı kadınlar bile bunlar kadar uzun şeyler giymiyor.
Magazaya her gittiğimizde orda çalışan kadınlar anneme diyor abla bunlar kapalı kadınlar için kızın açık neden bu kadar kapalı giydiriyorsun.
Bir ara bir mağazada çalışan bir kadın annemim gösterdiği kıyafetler için kızdı.
Kızlar siz olsanız ne yaparsınız gerçekten çok merak ediyorum
Artık açıkçası dayanamıyorum yılardır böyle
Size soracak değilim lütfen baskı konularını eleştirip sizin gibi düşünmeyenleri alttan alttan aşağılamayın. Sıkıldıysan sen çık sitedenTamam sen hazırlan önden git hayde bur da zaman kaybetme git hazılarlanmaya devam et
Müslümanlık bir takım oyunu değil. Kendi işinize bakın, başkasına karışmayın. Size karışılınca ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama herkese karışma haddini de kendinizde buluyorsunuz.Kabire hazırlıklı olmak yada olmamak problemini. Anlamadınız mı. Hesap kitap yokmuş gibi istediğim gibi giyerim tavırları...
Her mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazımŞehir dışında üniversite yazacaksın, mezun olunca da kendi paranı kazanacaksın ve karışamayacaklar. Bu kadar basit. Bu insanlara başka çözüm yok maalesef
Ama Kur’an bana uyarmam gerektiğini bildiriyor. Nasıl bir ortalığı ayağa kaldırma. Siz de benim yazdığıma karışma hadsizliği gösteriyorsunuz şu anMüslümanlık bir takım oyunu değil. Kendi işinize bakın, başkasına karışmayın. Size karışılınca ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama herkese karışma haddini de kendinizde buluyorsunuz.
Beyza bacıcığım ,hanımefendi. Ağzınızdan 18 yaşındaki gencecik konu sahibi için tek iyi niyet içeren, yapıcı kucaklayıcı bir laf çıkmadı. Bu doğru mu sizce?Her mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazım
Gerçekler acıdır gaz verip problemle karşı karşıya bırakmak doğru mu sizceBeyza bacıcığım ,hanımefendi. Ağzınızdan 18 yaşındaki gencecik konu sahibi için tek iyi niyet içeren, yapıcı kucaklayıcı bir laf çıkmadı. Bu doğru mu sizce?
Ooo bir de site den çık diyor hayırdır babanın çiftligi mi burası kimse de size soracak değil herkes Müslüman olmadığı gibi herkes yine istedigi dinde istediğini giyer size 3. Şahıslara ne düşerse ondan kalır aaa baydınız ama yaSize soracak değilim lütfen baskı konularını eleştirip sizin gibi düşünmeyenleri alttan alttan aşağılamayın. Sıkıldıysan sen çık siteden