Bende iyiyim sağolMerhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
@Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@yorgun anneanne
@Minnosprenses
@Oriana
@JOYz
@HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heraldegörüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
alsem sen nasılsın aklıma düştün
Selamunaleyküm kuşolarrrrr
Eski nicki evva yazan bir üye var aynı kişimi bir kaç kez yazmıştı bir yerlerde denk geldiBaloncuktan kazen haber aldı canım evvayı bende merak ediyorum aklıma geliyor nick mi değiştirdi acabaNevreste
Ah o alıntılar ahahahahaha çok güldüm,sağol be kuzu
Evva evet,çok severiz,çok iyi bir arkadaşımızEski nicki evva yazan bir üye var aynı kişimi bir kaç kez yazmıştı bir yerlerde denk geldi
Günaydın şekerciğim, nasil gidiyor diş işleri,sağlığın?Gümaydınlar şekerler
beybimMerhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
@Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@yorgun anneanne
@Minnosprenses
@Oriana
@JOYz
@HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heraldegörüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
alsem sen nasılsın aklıma düştün
Günaydın şekercim,bayram sonuna kısmetse ölçü alınacak umarım son olur buda çok bunaldım artık.Günaydın şekerciğim, nasil gidiyor diş işleri,sağlığın?
Kadir geceniz mübarek olsun.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Çok uzun sürüyor,çok sıkılıyor insan haklısın, az kalmış şekerciğimGünaydın şekercim,bayram sonuna kısmetse ölçü alınacak umarım son olur buda çok bunaldım artık.
4 ay oldu nerdeyse alıştım artık herhalde diş takılınca garip gelecek kesinÇok uzun sürüyor,çok sıkılıyor insan haklısın, az kalmış şekerciğim
Allah kolaylık versin abla gerçekten uzun sürüyor diş yaptırmakGünaydın şekercim,bayram sonuna kısmetse ölçü alınacak umarım son olur buda çok bunaldım artık.
Kendi ana dişin gibi mutlu hissedersin Inşallah4 ay oldu nerdeyse alıştım artık herhalde diş takılınca garip gelecek kesin
A.s cnmSelamunaleyküm kuşolarrrrr