- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
İnşallah üstte hiç diş yok implant takıldı sıkıntılı bşr tedavi olmuştu.Kendi ana dişin gibi mutlu hissedersin Inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah üstte hiç diş yok implant takıldı sıkıntılı bşr tedavi olmuştu.Kendi ana dişin gibi mutlu hissedersin Inşallah
Wunder 'im ya çok tatlısın yirim seni çok şükür bin şükür halimize, sen nasılsın bebe nasıl gelemiyorsun hissediyoruz yokluğunu baloncukumuz iyi şükür, ins bir önce döner evvayi bende çok özlüyorum elif eylul siteden gitti .Merhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
@C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
@Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@yorgun anneanne
@Minnosprenses
@Oriana
@JOYz
@HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
@alsem sen nasılsın aklıma düştün
Kesinlikle bıktım artık cidden uzun sürüyor cidden diş olayı.Allah kolaylık versin abla gerçekten uzun sürüyor diş yaptırmak
Valla Sapşik bu bebeNooluyo bu aşşağlık yerze!
@Margaret Hale 'den alıntıdır.sjsjsjdnd
Çicemm günaydın baloncukla görüştünmü hiç arayacam onuda elim gitmiyor hiç telefona çok üzülüyorm aklımda heğ onda.Wunder 'im ya çok tatlısın yirim seni çok şükür bin şükür halimize, sen nasılsın bebe nasıl gelemiyorsun hissediyoruz yokluğunu baloncukumuz iyi şükür, ins bir önce döner evvayi bende çok özlüyorum elif eylul siteden gitti .
Seviliyoorsuunn WunderCaann
Çektiğin sıkıntıya değecek inş ciceemmm, Allah kolaylık versin4 ay oldu nerdeyse alıştım artık herhalde diş takılınca garip gelecek kesin
Kuşoyu da zogur denişiki mi söylüyor beybitoSelamunaleyküm kuşolarrrrr
Yok gül goncam ben hiç görüşmedim,arkadaşlardan haber aldığımız kadar biliyorum inş çok çok iyidirÇicemm günaydın baloncukla görüştünmü hiç arayacam onuda elim gitmiyor hiç telefona çok üzülüyorm aklımda heğ onda.
Çok sağol çicemmm az kaldı artık bayrm sonrası gidecem ölçü alınacak daha provası filan derken 2 haftayı bulur kesinÇektiğin sıkıntıya değecek inş ciceemmm, Allah kolaylık versin
Bana da öyle gelmisti ,alışıyor sonra insan. Çok memnun kalırsın inşallah4 ay oldu nerdeyse alıştım artık herhalde diş takılınca garip gelecek kesin
En son mesajlaşmıştık kendisiyle hep arayım diyorum inşallah iyidirYok gül goncam ben hiç görüşmedim,arkadaşlardan haber aldığımız kadar biliyorum inş çok çok iyidir
İnşallah şekercm çok sağol takılınca belli olur artıkBana da öyle gelmisti ,alışıyor sonra insan. Çok memnun kalırsın inşallah
Bundan sonrası güzel olsun inş hepsi için gül goncamEn son mesajlaşmıştık kendisiyle hep arayım diyorum inşallah iyidir
Hepimiz için öyle olsun zaten kötü ve zor zamanlardan geçiyoruz.Bundan sonrası güzel olsun inş hepsi için gül goncam
Aynen öyle şekerciğimİnşallah şekercm çok sağol takılınca belli olur artık
Yenilenecez bakalım artıkAynen öyle şekerciğim
Çok iyi geliyor insana o hisYenilenecez bakalım artık
Düşüğnsene bide estetik olduğumuzu havamızdan geçilmez artık:))Çok iyi geliyor insana o his
Kuzummm ne haberrrHelllllöööööö kıssslar